Opinie o Odkamieniacz do ekspresu Saeco / Philips - zamiennik 1l

Odkamieniacz do ekspresu Saeco / Philips - zamiennik 1l - opinie w konesso.pl
  • Uniwersalny odkamieniacz w płynie do ekspresów Saeco / Philips. Odkamieniacz usuwa osad wapienny powstający w wyniku podgrzewania wody. Opakowanie zawiera 1000 ml płynu.
Kod produktu: 4012074000707
Producent: SCANPART

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 12Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Otwock
2019-02-07

Dobry zamiennik

Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Damian, Ornontowice
2019-01-15

Dobry zamiennik odkamieniacza w przystępnej cenie, w gratisie sklep dołącza pyszne słodkie dodatki - suma sumarum żona i córka zadowolone, a ja mam święty spokój - bezcenny. Pozdrawiam obsługę sklepu i życzę wielu zadowolonych klientów.

Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Gdynia
2019-01-14

Towar bardzo dobry, sensowna cena, dostawa bez zarzutu, polecam i będę nadal robił zakupy przez portal Konesso.

Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: SKLEP WIELOBRAN, RZESZÓW
2018-11-16

Towar bardzo dobry, przystępna cena .

Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kasia, Rybnik
2018-09-28

Sprawdził się świetnie, ekspres działa bez zarzutu, zdecydowanie lepszy cenowo.

Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Kobylanka
2018-09-07
Bardzo dobry odkamieniacz a co najważniejsze w dobrej cenie.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sebastian, łódź
2018-08-20

Sprawdził się. Duża pojemność i dobra jokosc. Polecam sklep!

Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Potok Wielki
2018-08-17
Świetny zamiennik w bardzo korzystnej cenie
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Gniezno
2018-08-17

Bardzo dobry produkt, wydajność nawet na lepszym poziomie niż ma to miejsce w opisie. Bardzo sprawna wysyłka. Bardzo polecam

Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Sosnowiec
2018-06-17
Sprawdził się.Fajnie,że taka duża pojemność.Polecam sklep!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Warszawa
2018-05-28
dobry odkamieniacz za dobrą cenę. Sklep jak zwykle zaskakuje sprawnością działania :-)
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Rzeszów
2018-04-09
Bardzo dobry zaminiennik droższych odkamieniaczy.
    Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
    Zamknij
    pixel