Opinie o Odkamieniacz do ekspresu Saeco / Philips - zamiennik 1l

  • Uniwersalny odkamieniacz w płynie do ekspresów Saeco / Philips. Odkamieniacz usuwa osad wapienny powstający w wyniku podgrzewania wody. Opakowanie zawiera 1000 ml płynu.
Kod produktu: 4012074000707
Producent: SCANPART

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 97 Średnia ocena: 4.99
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, OSTRÓW
2021-08-15
B.dobry odkamieniacz za jeszcze lepszą cenę
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Mizerów
2021-07-18
Dobry produkt, duża pojemność za dobrą cenę. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kazimierz, Zgorzelec
2021-07-12
Środek działa skutecznie. Polecam tym bardziej że cena nie wygorowana
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Tarnobrzeg
2021-07-08
Zamiennik wystarczającej jakości i nie odbiegający od orginalnego,kilka razy droższego.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Gdynia
2021-07-06
Bardzo dobry zamiennik za przystępną cenę, na plus również duża pojemność.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ryszard, Bochnia
2021-07-02
Super.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Otwock
2021-06-20
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Rzeszów
2021-06-17
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grażyna, Wrocław
2021-06-15
Moja opinia bardzo pozytywna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ANETA, SOSNOWIEC
2021-06-12
Bardzo dobry produkt. Duże opakowanie za rozsądną cenę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Warszawa
2021-06-05
Nie ma sensu kupowac innych
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Barcin
2021-05-31
Zadowolony jestem z ceny produktu, która znacząco rożni się od ceny w sklepie. Wszystko związane z zakupem jest OK.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Warszawa
2021-05-23
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystyna, Gdynia
2021-05-16
Dobry produkt za jeszcze lepszą cenę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Arkadiusz, Gniewkowo
2021-05-15
Koniecznie potrzebny. Atrakcyjny cenowo
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Gniewkowo
2021-05-14
WSZYSTKO OK
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Nasielsk
2021-05-14
Super sklep. Szybka wysyłka. Produkt spełnia oczekiwania.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Komańcza
2021-05-13
polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jakub, łańcut
2021-05-12
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Humniska
2021-04-18
produkt dobrej jakości,dostawa szybka +karta rabatowa na kolejną dostawę,polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Radomyśl Nad Sanem
2021-04-09
Używam tego odkamiebiacza juz długi czas i jestem zadowolona.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Czesław, Lubin
2021-04-02
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Wieliczka
2021-04-01
100% zadowolenia, jak zwykle.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Strzyżewice
2021-04-01
Super, tani i wydsjny!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Dębowiec
2021-03-29
Bardzo dobry i skuteczny odkamieniacz. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Malgorzata, Warszawa
2021-03-28
Polecam szybko solidnie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Żuromin
2021-03-21
Polecam serdecznie! Produkt spełnił moje oczekiwania!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Irek, Gniewkowo
2021-03-18
Płyn jak najbardziej spełnia moje oczekiwania. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Praszka
2021-03-12
Zdecydowanie polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karolina, Warszawa
2021-03-06
W porządku, działa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bogdan, Szczecin
2021-02-25
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adrian, Łódź
2021-02-20
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Chełmża
2021-02-19
Oceniam na 5
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Przeciszów
2021-02-17
zgodne z zamówienim
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Szczecinek
2021-02-12
Bardzo miła obsługa.profesjnana
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Klucze
2021-02-11
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Lubrza
2021-02-09
Super produkt już porażka trzeci go kupiłam sprawdza się na piątkę
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Konradów
2021-02-08
Towarc super pełnowartościowy Pozdrawiam Monika
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Lucyna, Iwkowa
2021-02-06
Wszystko zgodnie z opisem szybka dostawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Bydgoszcz
2021-01-23
Dobry zamienny produkt
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystyna, Oświęcim
2021-01-21
OK. stosuję już od dawna. Ekspres się trzyma dobre parę lat:)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Murowana Goślina
2021-01-09
Towar sprawdzony, spełnia moje oczekiwania.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Pruszków
2021-01-05
Bardzo dobry, godny polecania.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Roman, Warszawa
2021-01-02
Szybko, sprawnie - zgodnie z opisem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosława, Mucharz
2020-12-31
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Białystok
2020-12-25
Odkamieniacz w dobrej cenie, działa dobrze.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Biszcza
2020-12-22
Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Warszawa
2020-12-21
polecam gorąco; doskonały zamiennik
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: EWA, ŻAGAŃ
2020-12-16
Wszystko zgodnie z zamówieniem. Sprzedawca godny polecenia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Pawel, Kielce
2020-12-15
Działa. Należycie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Żukowo
2020-12-13
Szczerze polecam. Profesjonalna obsługa na 100%
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Dobre Miasto
2020-11-30
Jestem bardzo zadowolony z jakości obsługi w tym sklepie. Polecam wszystkim. Towar zgodny z opisem w najlepszej cenie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Oświęcim
2020-11-23
Działa tak samo jak orginalny, a jest bardziej ekonomiczny.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Gabriela, Skarszewy
2020-11-19
Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Malgorzata, Poznań
2020-11-19
Bardzo dobry produkt
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bogusław, Dziekaństwo
2020-11-18
Obsługa zamówienia profesjonalna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Radlin
2020-11-16
Wszystko w porządku.Towar dotarł na czas.Obsługa przez telefon też ok.Dzięki.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Niepołomice
2020-11-08
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Edward, Lębork
2020-11-06
Bardzo dobrze
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Wieliczka
2020-10-30
Wchodzi jak zły.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Koniakow
2020-10-25
Produkt za bardzo fajna cene
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MONIKA, Gdynia
2020-10-23
polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Hel
2020-10-12
Polecam super sprzedawca
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Szczecin
2020-10-08
Szybko i sprawnie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Danuta, Rewal
2020-10-07
Używam od kilku lat do ekspresu i sprawdza się.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Przeginia
2020-10-04
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Gorzkowice
2020-09-19
Bardzo dobry produkt w dobrej cenie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Laura, Poznań
2020-09-19
Świetny odkamieniacz w dobrej cenie. Poradził sobie z ekspresem i czajnikiem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Warszawa
2020-09-14
bardzo dobry odkamieniacz.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Strzyżów
2020-09-01
Szybko sprawnie,co trzeba więcej
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Klucze
2020-08-07
5
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janusz, Warszawa
2020-07-25
Wszystko ok,zamówienie zrealizowane ekspresowo ,polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Pasłęk
2020-05-08
Zamiennik bardzo dobry, nie widzę powodu, aby przepłacać za oryginał. Na pewno skorzystam ponownie. POLECAM!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Malgorzata, Poznań
2020-03-29
Bardzo fajny produkt w dobrej cenie. To już kolejna butelka, którą zamawiam. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sławomir, Gorzów Wielkopolski
2020-02-16
Wszystko w porządku
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Jelenia Góra
2020-01-06
Wszystko ok. Jestem zadowolona.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Paprotnia
2019-12-30
Dobry zamiennik odkamieniacza w przystępnej cenie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Jan, Gołuchów
2019-11-25
Polecam dobry zamiennik za rozsądną cenę. Jan Gołuchów
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Koniusza
2019-11-21
Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Stalowa Wola
2019-11-20
Odkamieniacz daje rade i służy ne tylko do czyszczenia ekspresu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dawid, Gniezno
2019-10-18
Odkamieniacz jak to odkamieniacz, ok, przystępna cena.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aneta, Przemyśl
2019-09-02
Bardzo dobry odkamieniacz, jest wydajny, świetnie się sprawdziła. W przyszłości ponownie zakupie ten produkt. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Toruń
2019-07-16
Bardzo dobry zamiennik. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grażyna, Tarnów
2019-03-01
Produkty spełniają w pełni moje oczekiwania. Bardzo szybka dostawa. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aneta, Jędrzejów
2019-02-26
Bardzo dobry produkt, a wyprobowalam wiele. Ceny niższej nie znalazłam. Przesyłka bardzo szybko i dobrze zabezpieczona. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Otwock
2019-02-07
Dobry zamiennik
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Damian, Ornontowice
2019-01-15
Dobry zamiennik odkamieniacza w przystępnej cenie, w gratisie sklep dołącza pyszne słodkie dodatki - suma sumarum żona i córka zadowolone, a ja mam święty spokój - bezcenny. Pozdrawiam obsługę sklepu i życzę wielu zadowolonych klientów.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Gdynia
2019-01-14
Towar bardzo dobry, sensowna cena, dostawa bez zarzutu, polecam i będę nadal robił zakupy przez portal Konesso.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: SKLEP WIELOBRAN, RZESZÓW
2018-11-16
Towar bardzo dobry, przystępna cena .
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kasia, Rybnik
2018-09-28
Sprawdził się świetnie, ekspres działa bez zarzutu, zdecydowanie lepszy cenowo.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Kobylanka
2018-09-07
Bardzo dobry odkamieniacz a co najważniejsze w dobrej cenie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Warszawa
2018-08-20
Sprawdził się. Duża pojemność i dobra jokosc. Polecam sklep!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Potok Wielki
2018-08-17
Świetny zamiennik w bardzo korzystnej cenie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Gniezno
2018-08-17
Bardzo dobry produkt, wydajność nawet na lepszym poziomie niż ma to miejsce w opisie. Bardzo sprawna wysyłka. Bardzo polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Sosnowiec
2018-06-17
Sprawdził się.Fajnie,że taka duża pojemność.Polecam sklep!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Warszawa
2018-05-28
dobry odkamieniacz za dobrą cenę. Sklep jak zwykle zaskakuje sprawnością działania :-)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Rzeszów
2018-04-09
Bardzo dobry zaminiennik droższych odkamieniaczy.
Opinia naszego klienta w
    pixel