Opinie o Pisak do Latte art MONIN - sos karmelowy 150 ml

  • Pisak do Latte art firmy Monin o smaku karmelowym, to produkt specjalnie przystosowany do tworzenia niesamowitych wzorów na piance mlecznej. Posiada gładką i błyszczącą strukturę, i sprawia, że utrzymuje się na piance bez tworzenia pęcherzyków.
Kod produktu: 3052911272837
Producent: MONIN

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 29 Średnia ocena: 4.97
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Kazimierz Dolny
2022-08-29
Pisak daje cieniutki strumień, można nim wykonać bardzo ładne wzorki. Super jakość!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Kazimierz Dolny
2022-07-08
Z tym syropem kawa nie dość, że wygląda pięknie, to też pysznie smakuje! Warto podkreślić wysoką jakość produktu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Łódź
2022-06-11
Pisak do tworzenia rysunków na piance mlecznej kawy, słodki, przyjemny smak
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, WARSZAWA
2022-05-12
bardzo dobry produkt,można wyczarować różne wzory
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adrianna, Rabka-Zdrój
2022-04-11
Nawet laik poradzi sobie z wykonaniem wzorku na puszystej, kawowej piance - ten pisak skutecznie to umożliwia. Sos jest gęsty, ale jednocześnie znakomicie się rozprowadza. Smak karmelu jest wyrazisty, ale na szczęście nie dominuje i nie zmienia zbytnio smaku kawy. Fajna sprawa, taki sos to prosty sposób na kawę jak z kawiarni :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartosz, Sławków
2022-03-24
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Radzyń Podlaski
2022-01-15
Fajny pisak do rysowania na kawie i smaczny.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Warszawa
2022-01-15
robi wrażenie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Amelia, Warszawa
2022-01-09
Zamówiłam dwa takie sosy i jestem zachwycona. Pisak ślicznie wygląda na mleku i utrzymuje się na nim całkiem długo. Opakowanie jest wygodne w użyciu, dzięki czemu można robić fajne wzory na kawie. Sos ładnie wyciska się z butelki. Cena produktu przystępna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Dźwierzuty
2021-10-18
polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Irena, Lubieszyn
2021-10-17
Pyszny sos, sklep super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Tarnowskie Góry
2021-09-07
Pisaki robią robote teraz trzeba się nauczyć ładnie pisać
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Kowale
2021-09-04
Dzięki temu pisakowi można wyczarować dowolnie fantazyjne wzorki nawet nie będąc wytrawnym "rysownikiem". Efekt "łał" za każdym razem. Sos nie ma zbyt wyraźnego smaku karmelu jedynie delikatną słodycz. Nie przytłacza smaku kawy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Polkowice
2021-07-13
Niestworzone wzorki na kawie tym pisakiem możliwe do realizacji. Wysoka jakość wykonania
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Gliwice
2021-04-29
Pisak zgodny z opisem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wiesława, Lubochnia
2021-04-18
Na pewno zamowię kolejny raz
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Danuta, Wrocław
2021-04-12
Polecam pisak.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystian, Toruń
2021-04-08
Super sklep! Polecam:-)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Dźwierzuty
2021-03-12
5/5
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Gdynia
2021-03-01
Suuper!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MAGDALENA, KRAKÓW
2021-02-11
Szybko, sprawnie, towar zgodny z opisem. Polecam Gorąco
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Danuta, Toruń
2021-01-12
Pisak,jak najbardziej jest ok, zawartość również.. aczkolwiek, myślałam, że carmel będzie bardziej gęsty w konsystencji. Ogólnie.. POLECAM
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Nowa Sarzyna
2021-01-02
Najlepszy.. Domownicy i goscie zachwyceni.. Latwo zrobic rozne cuda.. jest gesty i podatny na ukladanie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: KRZYSZTOF, BIAŁYSTOK
2020-11-12
Polecam. Super produkt
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Dźwierzuty
2020-09-27
Wszystko dostarczone na czas ! Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Toruń
2020-06-07
Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z Konesso. Produkty są dobre, przychodzą szybko. Pisak do kawy jest strzałem w dziesiątkę. Można rysować różne wzorki na śmietance - wygląda apetycznie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paulina, Kraków (Kraków-Podgórze)
2019-02-05
super smak
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Gdańsk
2018-10-19
Rewelacyjny produkt, a mój kolejny zakup z tej serii. Bardzo ładnie, szybko i łatwo można udekorować kawę. Dekoracja utrzymuje się długo na powierzchni kawy. Polecam, bo warto kupić
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Michał, Grudziądz
2018-06-08
Jakość produktu bardzo wysoka, aczkolwiek, aby coś dekorować trzeba mieć też do tego smykałkę i trochę wyobraźni.
Opinia naszego klienta w
    pixel