Opinie o Dystrybutor kawy Lelit PLA482A - 58mm

  • Dystrybutor kawy Lelit jest urządzeniem, dzięki któremu jesteśmy w stanie idealnie wyrównać kawę w portafiltrze. Pozwala nam to uzyskać idealny napar w filiżance. Dystrybutor przeznaczony do ekspresów kolbowych o średnicy 58 mm.
Kod produktu: 8009437000258
Producent: LELIT

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 22 Średnia ocena: 4.95
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Gliwice
2022-11-06
Ciężki, dobrze wykonany. Regulacja wysokości ciasteczka nieco oporna. Mimo, że to rozmiar 58,5 i taki jest też rozmiar protafiltra to czasem kilka drobin kawy dostaje się na boczną powierzchnię. Ogólnie dobrze spełnia swoją rolę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Kroczyce
2022-09-02
Bardzo pomocna rzecz. Polecam produkt, spełnia swoją rolę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Werbkowice
2022-04-02
Towar zgodny z opisem.Bardzo wygodny w użyciu .Sprawdza się lepiej niż tamper.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Koszalin
2022-02-24
Świetny dystrybutor, dużo wygodniejszy, niż mój poprzedni chiński.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Toruń
2022-02-20
Must have dobrego wyrównania kawy , warto wziąć pod uwagę , ze obrazek a rzeczywistość dystrybutora jest inna :) na gorze jest znaczek Lelit bez napisu oraz informacje do jakiej grupy :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Daniel, Kraków
2022-02-06
Super przydatne narzędzie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Przemysław, Koziegłowy
2022-02-03
Dobrze wykonany niezbędnik
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Józefów
2022-01-30
Produkt bardzo dobrej jakości, precyzja i wykonanie godna polecenia. W działaniu również się sprawdza - kawa szybko i równo rozprowadzona w kolbie. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Bielsko-Biała
2022-01-21
Zaskakująco dobre i potrzebne urządzenie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Tarnów
2022-01-04
Super solidny sprzęt!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Rzgów
2021-12-09
Super. Servis, dostawa, produkt.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksander, Zielona Góra
2021-11-19
Super produkt. Wysokość wyrównania można regulować odkręcając lub przykręcając metalową część dystrybutora.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Józef, Śliwice
2021-09-19
Dystrybutor świetnie rozprowadza a zarazem ubija kawę ze względu na dość znaczną wagę. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Gorlice
2021-05-18
Sklep godny polecenia , szybko i profesjonalnie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Żelazna
2021-04-15
Idealna dystrybucja kawy w sitku. Bez porównania z rozporządzaniem palcami.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Łódź
2021-03-12
Bardzo przydatny gadżet. Idealnie przygotowuje kawę do tampowania. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Leszek, Św. Katarzyna
2021-01-07
Jest ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Warszawa
2020-10-31
Doskonałe narzędzie i bardzo pomocne przy przygotowywaniu ulubionej kawy
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Wrocław
2020-10-24
Dopiero z dystrybutorem espresso wychodzi mi jak w kawiarni. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Jakub, Wrocław
2020-09-21
Regulacja bywa uciążliwa, trzeba włożyć dużo siły. Poza tym szczegółem jestem zadowolony.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Przemysław, Rzeszów
2020-06-23
Mocno doceniłem przyrząd już po pierwszym użyciu. Dystrybucja stała się prosta, łatwa i przyjemna. Właściwie tradycyjny tamper stał się zbędny jednak dla spokoju ducha można go użyć do ostatecznego wykończenia ciastka kawowego. W mojej ocenie jedno z tych akcesoriów, które naprawdę warto mieć w swoim zestawie i nie będzie służyło tylko do zbierania kurzu. U mnie dystrybutor współdziała z podwójnym sitkiem IMS Competizione.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Natalia, Warszawa
2017-10-30
Bardzo praktyczne urządzenie. Szybko i idealnie wyrównuje kawę.
Opinia naszego klienta w
    pixel