Opinie o Pojemnik na mleko NIVONA NIMC 1000

  • Pojemnik na mleko do ekspresów Nivona z funkcją Spumatore do przygotowania cappuccino. Został wykonany z wysokiej jakości przezroczystego tworzywa sztucznego. Jego właściwości izolacji ciepła pozwalają na utrzymanie niskiej temperatury mleka.
Kod produktu: 4260083467008
Producent: NIVONA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 47 Średnia ocena: 4.94
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Rzeszów
2022-08-06
Obowiązkowy dodatek do ekspresu Nivona. Bardzo dobra jakość. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Chrzanów
2022-06-12
Pojemnik spisuje się ok. Robi dokładnie to, do czego został stworzony :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, BIAŁOGARD
2022-06-02
Pojemnik super, spełnia swoją rolę.Polecam serdecznie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Roman, Częstochowa
2022-05-05
Wszystko zgodnie z zamówieniem, polecam ten produkt
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Wrocław
2022-04-23
Fajny minimalistyczny kształt dopełnia wyglądem ekspres.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Józef, Krauszów
2022-02-17
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Myszków
2022-02-05
Pojemnik spełnia swoją rolę
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Edward, Koszalin
2022-01-15
Sprawdza się.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Kraków
2022-01-08
Towar zgodny z opisem, dostawa bezproblemowa, wszystko super.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ANNA, MORĄG
2022-01-05
bardzo fajny produkt łatwy w utrzymaniu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Włocławek
2021-12-30
pojemnik super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Gdów
2021-12-29
Pojemnik świetnie się sprawdza, gdy jest wiele osób i szybciej mogę zrobić ulubioną kawę dla gości :) Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Kraków
2021-12-27
Pojemni spełnia swoją rolę Ładna stylistyka i funkcjonalność to jego główne zalety, Polecam do produktów Nivony
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MACIEJ, Celestynów
2021-10-29
Spełnia swoje zadanie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Dąbrowa Górnicza
2021-10-29
Produkt zgodny z opisem. Szybka dostawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Bielsko-biała
2021-10-25
Bardzo udany zakup ,pojemnik spełnił moje oczekiwania
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anita, Pszczyna
2021-09-09
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dominika, Błonie
2021-09-07
duży pojemnik na mleko, jedynie co bym zmieniła to zamknięcie. W teh chwili czarny element się jedynie nakłada (nie jest zakręcany).
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, KRAKOW
2021-08-23
super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Wilczyn
2021-08-22
Jest dobra pomocą w robieniu kaw mlecznych :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Wrocław
2021-07-29
idealne do mojego ekspresu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janusz, Ełk
2021-07-08
Zgodny z opisem, bez uwag
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mieczysław, Kamionka Wielka
2021-06-27
Pojemnik bardzo przydatny
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Rzeszów
2021-06-05
Wszystko OK, pojemnik fajny - szkoda, że nie jest szklany.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Solec Kujawski
2021-05-18
Produkt na 5 chodź jedyny minus to brak zamknięcia szczelnego, w przypadku kiedy np. Przypadkowo szturniemy pojemnik i się on przewróci trzeba biec po ścierkę bo wszytko się wylewa. To jest dodatek ale pomimo jego braku z pojemnika korzysta się rewelacyjnie. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Przecław
2021-05-09
Elegancki
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janusz, Wroclaw
2021-03-30
Doskonały pomocnik ekspresu, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Skulsk
2021-03-28
polecam, wszystko sprawnie, estetycznie i szybko
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Skulsk
2021-03-22
Pojemnik sprawdza się. Widać, kiedy kończy się mleko. Jest poza tym elegancki, lepszy niż karton na mleko. Szkoda, że nie jest zakręcany. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: BOGUSŁAW, Gliwice
2021-03-18
Jest OK!!!!!!!!!!!!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Żelistrzewo
2021-01-11
OK
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Opole
2021-01-08
Wprawdzie raz użyliśmy tego pojemnika ale już widać, że jest to dobry zakup
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Susanne, Świerklany
2020-12-31
Spelnia swoją funkcję. uwaga na skisle mleko.. Ciężko wyczyscic rurkę ;)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Eryk, Płock
2020-12-26
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Bibianów
2020-12-18
Szybko i sprawnie polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Justyna, Milicz
2020-12-13
Szybko i sprawnie! Polecam w 100%
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janusz, Chorzow
2020-09-12
Sklep naprawdę godny polecenia, zero problemu maximum zadowolenia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Katowice
2020-09-10
Wszystko OK, polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Katowice
2020-07-09
Obowiązkowa pozycja do systemu spieniania mleka, dużo bardziej higieniczna niż wkładanie wężyka bezpośrednio do kartonu z mlekiem. Należy wyrobić sobie nawyk chwytania za dolną część, gdyż górna część jest tylko luźno nałożona, jest to zwyczajna nakładka a nie żadna nakrętka czy coś w tym stylu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Zielonki
2020-04-09
Polecam! Dodatek obowiązkowy!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Stalowa Wola
2020-02-09
Produkt zgodny z opisem, szybka transakcja.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Warszawa
2019-10-18
Niezbędne akcesorium. Elegancki i łatwy w utrzymaniu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 2 / 5 )
Autor: Sylwia, Mrozów
2019-02-25
napiszę tak : butelka jak butelka , niby spełnia swoje zadanie , ale ja nie wiem czy mam jakąś wybrakowaną bo zakrętka wogóle się nie trzyma . trzeba bardzo uważać wyjmując z lodówki bo można zalać sobie kuchnie mlekiem .... w sumie to byłą strata kasy .
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Renata, Ciechocinek
2018-11-25
Pojemnik wyróżnia się bardzo dobrą jakością, jest estetyczny i łatwy do utrzymania w czystości. Świetnie spełnia swoją funkcję - polecam. Obsługa sklepu jak zwykle na najwyższym poziomie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Myszków
2018-02-11
Świetna sprawa: 1. Nie muszę już moczyć i brudzić całego wężyka w mleku; teraz automatyczne czyszczenie wężyka jest w zupełności wystarczające 2. Pojemnik jest przezroczysty, więc dokładnie widzę ile mleka zostaje i mogę sobie spokojnie dolać mleko tak, żeby wystarczyło na zrobienie cappuccino :) Wcześniej, wrzucając wężyk do kartonu zawsze miałem problem z resztką mleka. 3. Pojemnik można myć w zmywarce :-D
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Mońki
2018-01-02
Pojemnik spełnia swoją funkcję. Pomaga w utrzymaniu w czystości i przechowywaniu mleka w lodówce.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Kraków
2017-12-04
Super pojemnik. Bardzo stylowy i łatwo go podpiąć do ekspresu.
Opinia naszego klienta w
    pixel