Opinie o Zielona herbata Vintage Teas Green Tea Natural Jasmine - 30x1,5g

  • Zielona herbata z aromatem jaśminu producenta Vintage Teas to wyjątkowe połączenie smaków. Vintage Teas green tea jasmine to opakowanie 30 szczelnie zapakowanych w aluminiową folię torebek z idealnie odmierzoną porcją zielonej herbaty - 1,5 grama.
Kod produktu: 4792128060481
Producent: VINTAGE TEAS

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 15 Średnia ocena: 4.87
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwia, Dąbrowa Górnicza
2022-06-08
Herbata delikatna, lecz wyrazista. To moje kolejne opakowanie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Suchy Las
2022-04-16
Jak dla mnie przerysowany nienaturalny aromat jaśminu, jakość poprawna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwia, Dąbrowa Górnicza
2021-12-27
Jedna z moich ulubionych. Kupuję ją regularnie. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maja, Poznań
2021-11-18
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartłomiej, Lublin
2021-09-20
Intensywność na zupełnie nowym poziomie :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartłomiej, Lublin
2021-05-09
Bardzo intensywna. Trzeba lubić, ale warto dać szansę :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Korzkiew
2021-05-05
Pyszna!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwia, Dąbrowa Górnicza
2021-04-18
Jedna z moich ulubionych - polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartłomiej, Lublin
2021-03-13
Wyjątkowo silny aromat. Przy pierwszym podejściu naprawdę zaskakuje. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartłomiej, Lublin
2021-01-11
Nigdy dotąd nie piłem AŻ TAK jaśminowej herbaty. Intensywność, zarówno smaku jak i aromatu, jest niesamowita.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Warszwa
2020-11-09
5! 5! 5!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Katowice
2020-07-02
BARDZO DOBRA SMACZNA
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Tarnobrzeg
2020-06-15
Herbaty VINTAGE mają swoją jakość,aczkolwiek ten smak trzeba lubieć lub dodać innej herbaty,bo jest cierpkawa w smaku.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Julita, Jelenia Góra
2020-03-29
Herbata ładnie pakowana w osobne saszetki, zapach za intensywny jak dla mnie (wręcz drażniący), smak dobry (nie tak intensywny). Zalecają zalewać wodą o temperaturze +80C, ale wychodzi wtedy lekko gorzkawo-cierpka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Leszno
2020-03-20
Obecnie jedna z ulubionych herbat w naszym biurze. Poza przyjemnym aromatem i wyraźną nutą jaśminu w smaku w warunkach biurowych atutem jest pakowanie - każda torebka oddzielnie. Estetycznie i higienicznie!
Opinia naszego klienta w
    pixel