Opinie o Urządzenie do spieniania mleka JURA Hot&Cold

  • Urządzenie do spieniania mleka Jura pozwala na przygotowanie kremowej, aksamitnej pianki mlecznej do kawy czy deserów. Spieniacz do mleka Jura pozwala na przygotowanie spienionego mleka na zimno oraz na ciepło.
Kod produktu: 7610917240197
Producent: JURA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 10 Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Toruń
2022-06-24
Spieniacz nie ma sobie równych. Posiadam swój juz ponad 5 lat , a ten kupiłam mojej mamie. Pianka nie ma sobie równych! poelcam! Sprzet wykonany jak na Jurę przystało.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Lidia, Międzychód
2022-01-19
Bardzo udany zakup, korzysta z niego cała rodzina. zarówno do ciepłych, jak i zimnych napojów. Mleko spienia wyśmienicie i bez względu czy to 3,2% czy 2%. Polecam gorąco.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Łask
2022-01-08
Super sprzęt. Pianka genialna, czekolada dla dziecka tez. Bardzo łatwa obsługa i utrzymanie w czystości.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Radom
2022-01-03
Spełnia moje oczekiwania. Fantastycznie spienia. Łatwość w myciu. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Gniezno
2021-11-07
Urządzenie trochę głośno pracuje i w mojej ocenie nieco za długo przygotowuje tę odrobinę mleka.Natomiast dostawa ze sklepu perfekcyjna!!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Kraków
2021-10-04
bardzo dobry spieniacz,brakuje porecznego uchwytu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Izabela, Ostrów Wlkp.
2021-02-19
Piękny design , solidne i ciche w pracy urządzenie , nareszcie idealnie spienione mleko zwykłe i bez laktozy w 3 stopniach wysokości temperatury . Produkt wysokiej jakości godny polecenia .
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Krynica-Zdrój
2020-02-27
Spieniacz super. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zofia, Wrocław
2019-06-17
Opinię piszę dokładnie po miesiącu codziennego użytkowania. Spieniacz jest bardzo łatwy w obsłudze, ma możliwość zrobienia pianki zimnej, ciepłej lub gorącej, możliwość podgrzania mleka bez spieniania za pomocą płaskiej końcówki. Z mojego doświadczenia najbardziej kremowa, aksamitna i trwała pianka wychodzi z mleka 2% UHT, jeśli końcówka spieniająca robi troszkę hałasu jak indukcja wprawi ja w ruch, należy delikatnie poruszyć pojemnikiem. Końcówki zawierają magnes i czasem przyczepią się do łyżki przy wybieraniu pianki, łatwo się przechowuje w podstawie, zajmuje mało miejsca na blacie, pojemnik na mleko łatwo się myje pod bieżącą wodą, perfekcyjne wykonanie, od razu widać za co się płaci. Na początku można było wyczuć zapach plastiku, ale po "obwąchaniu" wszystkich elementów okazało się, że to podstawa elektryczna wydziela ten zapach. Łatwość użycia i umycia powoduje, że używam go codziennie, pomimo porannego pośpiechu. Jest to gadżet, którego nie rzuca się w kąt po 2 tygodniach. Wybrałam go ponieważ najbardziej lubię kawę przelewową, nie chciałam inwestować w ekspres automatyczny, a lubię piankę :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Sulejówek
2018-10-11
Spieniacz godny polecenia. Nie używamy już praktycznie spieniacza z ekspresu bo z tego jest o wiele lepsze mleko. A kakao z pianką córcia uwielbia :)
Opinia naszego klienta w
    pixel