Opinie o Ekspres do kawy DeLonghi Eletta Cappuccino Top ECAM 45.760.W - NIEDOSTĘPNY

  • DeLonghi Eletta Cappuccino Top ECAM 45.760.W to automatyczny ekspres do kawy od znanego włoskiego producenta. Eletta ECAM 45.760.W to zaawansowany model który zachwyca nie tylko wyglądem, ale także smakiem i aromatem przygotowanej kawy.
Kod produktu: 8004399327849
Producent: DELONGHI

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 9 Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: , Zamość
2020-12-28
Szybka, sprawna i skuteczna obsługa. Polecamy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Stanisław, Dąbrowa Chełmińska
2020-12-24
Taki Jakość się dpodziealem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Warszawa
2020-11-13
Ekspres oceniam a 5. Elegancki design, wykop jakość wykonania, prosty w obsłudze. Ma wszystko czego potrzebuje kawosz. Zdecydowanie polecam ten model :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Konstancin-Jeziorna
2020-10-01
Ekspres jest dokładnei taki jak miał być. Jestem zadowolona. Profesjonalna dostawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Kłoczew
2020-07-29
To jest mój pierwszy ekspres więc z opinią czekałem aż trochę to sprawdzę. Obecnie ekspres ma na liczniku prawie 300 kaw (W ciągu jednego miesiąca). Ogólnie sprawuje się bardzo dobrze, a obsługa jest bardzo prosta i intuicyjna, robi bardzo dobre kawy mleczne i czarne, dużo zależy od kawy, ale jak narazie mi najbardziej odpowiada ziarnista Jacobs, choć i Lawazza też była dobra ale dla mnie ma zbyt łagodny smak. Czyszczenie ekspresu jest bardzo łatwe i nie sprawia żadnego problemu. Sporo osób pisało, że tacka szybko się rysuje i ja też to potwierdzam, choć nie jest to dla mnie problem. Nie znam się na ekspresach ale ten jak dla mnie ma wadę w postaci robienia zbyt małych czarnych kaw, a mianowicie jak ustawię największą kawę to robi połowę filiżanki, być może to normalne ale dla mnie to za mało gdyż jestem przyzwyczajony do picia dużej kawy, natomiast mleczne kawy są bardzo duże i chcąc zrobić np. Late to ciężko dobrać odpowiednią szklankę, która zmieści się pod wylewką, która przy takiej objętości robione kawy powinna podnosić się wyżej, da się do tego przyzwyczaić, ale uważam że za taką cenę powinno to być bardziej przemyślane. Poza tym ekspres posiada spore pojemniki na wodę i kawę co pozwala na spokojne użytkowanie. Pomimo kilku mankamentów polecam ten sprzęt bo jest bardzo ładny i prosty w obsłudze.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Rydułtowy
2020-06-07
Kupiłem ten ekspres jestem chociaż użytkuje go krótko bardzo zadowolony.Robi świetne kawy oczywiście jeżeli korzysta się z dobrej jakości kawy.Polecam ten produkt zainteresowany.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dominika, Wrocław
2019-10-07
Świetny produkt dla użytku domowego. Jestem bardzo zadowolona, a kawa wyśmienita z dodatkiem ulubionego syropu ;)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Rąbień AB
2019-09-03
produkt spełnia moje oczekiwania. Kawa wyśmienita. Pianka gęsta i długo się utrzymująca. Trochę trzeba się przyzwyczaić do menu (wcześniej miałam Siemensa q7) Wygląd super. Użytkuje już od 2 miesięcy i na razie wad nie zauważyłam. Gdybym jednak musiała to zaliczyłabym: - bardzo łatwo rysująca się srebrna tacka ociekowa - brak elektronicznej sygnalizacji o przepełnieniu się zbiornika ociekowego. Poprzedni express miał tę funkcję i sobie chwaliłam, teraz muszę obserwować czerwony pływak. Czasem zapominam i trzeba bardzo ostrożne opróżniać podstawkę z wodą. To trochę przeszkadza, ale po czasie idzie się przyzwyczaić. Poza tym, jak napisałem wcześniej jestem w 100% zadowolona.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor:
2017-09-11
Kawał dobrego i eleganckiego ekspresu, który jest bardzo prosty w obsłudze i robi przepyszną kawę.
Opinia naszego klienta w
    pixel