Opinie o Filiżanka Loveramics Egg do Cappuccino 200 ml - Black

  • Filiżanka do kawy cappuccino Loveramics Egg w kolorze czarnym jest połączeniem elegancji i niepowtarzalnego stylu. Czarna filiżanka Loveramics Egg pomieści 200 ml kawy dzięki czemu idealnie nada się do dużej kawy cappuccino.
Producent: LOVERAMICS

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 9 Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: OLGA, RYBNIK
2022-08-31
Filiżanka piękna - klasyczna, elegancka i z klasą. Długo otrzymuje ciepło czarnego napoju. Naprawdę polecam :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Kraków
2022-08-14
Filiżanki są extra używam tej marki już jakiś czas polecam wszystkim
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, BIAŁOGARD
2021-08-30
Pięknie wykonane,trwała porcelana, cudowne kolory.Towar bardzo dobrze zabezpieczony do wysyłki.Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Eugenia, Leśnica
2020-12-31
Realizacja zamówienia, sposób dostarczenia i czas otrzymania przesyłki bez zarzutu. Wszystko zgodnie z oczekiwaniem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karolina, Wrocław
2020-11-22
Ulubiona filiżanka domowników :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Laura, Poznań
2020-10-15
Bardzo ładna filiżanka. Polecam :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Ruda Śląska
2020-02-09
Kolejny kolor do kolekcji filiżanek - jestem bardzo zadowolony i szczerze polecam. Dodam, że pojemność 200ml sprawdza się najlepiej na poranne cappuccino.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Szymon, Płock
2020-01-08
Świetna jakość i wygląd. Filiżanki warte swojej ceny.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Gdańsk
2018-11-11
To już moja kolejna filiżanka z tej serii. Jestem bardzo zadowolona, tym bardziej, że można za każdym razem kupić inny kolor i powoli kompletować całą kolekcję. Wykonanie i estetyka produktu rewelacyjne. Polecam
Opinia naszego klienta w
    pixel