Opinie o Filtr wody Lelit PLA930M - 70 l

  • Lelit PLA930M to filtr do wody pozwalający utrzymać ekspresy Lelit w najwyższym stopniu czystości. Wypełniony został wyłącznie organicznymi materiałami bez chemicznych dodatków.
Kod produktu: PLA930M
Producent: LELIT

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 20 Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Skierdy
2020-12-30
Filtr jak to filtr, wykonany porządnie i to chyba wszystko co można o tym napisać
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Warszawa
2020-12-27
Są to dedykowane przez producenta mmateriały eksploatacyjne - sprawdzają się i dobrze działają. Jestem zadowolony z zakupu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Warszawa
2020-12-13
Warto dbać o kondycję ekspresu, do tego poprawia jakość wody i smak kawy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Wrocław
2020-11-27
jest to co zamawiam jak zawsze ,wszystko na czas poprawny kontakt ,więcej nie ma o czym pisać, polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Cezary, Warszawa
2020-11-20
polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dawid, Libiąż
2020-11-09
Filtry spełniają swoją funkcję, podczas odkamieniania nie widać wytrącającego się kamienia. Proste w montażu. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Borowa
2020-11-09
Super obsługa,szybka dostawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Róża, Łukta
2020-10-09
POlecam:)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Filip, Kraków
2020-06-16
Szybki montaż, duża wydajność, robi swoją robotę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Albert, Warszawa
2020-03-09
Bezproblemowy montaż.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karol, Łaziska Górne
2020-02-14
Szybki montaż, duża wydajność.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Miłosz, Wrocław
2020-02-02
Przystępna cena jak na filtrowanie 70l w porównaniu do cen filtrów innych producentów.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Szymon, Płock
2019-09-13
Łatwy montaż, przyzwoita cena jak na filtr mogący oczyścić 70l wody. Smak kawy zdecydowanie na plus.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Radosław, Tarnów
2019-08-16
Niezbędnik. ;)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Warszawa
2019-07-08
Produkt zgodny z opisem, szybką dostawa, dobry kontakt. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Legnica
2019-04-01
polecam, warto
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Warszawa
2019-01-31
wszystko na tip-top nie mam uwag gorąco polecam warto
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Korczyna
2018-12-25
Łatwy montaż, szybka wysyłka, polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agata, Harmęże
2018-06-24
Montaż szybki i banalny, a smak kawy znacznie się polepszył - mimo, że wcześniej używałem tylko filtrowanej z dzbanka brita. Różnica między filtrem brita z dzbanka, a tym lelit + woda z kranu jest znacząca i od kilku dniu kawa zyskała mocno w jakości :-) Ogólnie polecam filtr.
Opinia naszego klienta w
    pixel