Opinie o Filtr wody Lelit PLA930M - 70 l

  • Lelit PLA930M to filtr do wody pozwalający utrzymać ekspresy Lelit w najwyższym stopniu czystości. Wypełniony został wyłącznie organicznymi materiałami bez chemicznych dodatków.
Kod produktu: 8009437001590
Producent: LELIT

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 71 Średnia ocena: 4.99
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Warszawa
2023-03-26
Filtry spełniają swoje zadanie, kawa jest znacznie smaczniejsza i nie trzeba się aż tak bardzo martwić o odkamienianie ekspresu w przyszłości.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Antoni, Michałowice
2023-02-20
Pasuje i działa doskonale. Wyraźna poprawa twardości wody.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Otwock
2023-02-11
Działa , więcej będę mógł powiedzieć po przepąpowaniu 70 litrów wody
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Białystok
2023-01-29
Od 7 lat używam tych filtrów i znakomicie działają. Siedmioletni ekspres LELIT, który właśnie wrócił z serwisu nie był zakamieniony, a przecież wiadomo, że domowe sposoby odkamieniania, zalecane przez producentów, po kilku latach nie zawsze wystarczają, że sprzęt był czyściutki. Polecam zatem filtry.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Witold, Sucha Struga
2023-01-23
filtr zastosowałem ze względu na wapień występujący w wodzie - od czasu założenia filtra po wcześniejszym solidnym odkamienianiu ekspresu poprawił się smak kawy i zdecydowanie zmniejszył osad wapienny
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Warszawa
2022-12-15
Dobra obsługa, szybka dostawa, produkt zgodny z opisem. Sklep godny polecenia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Gliwice
2022-12-08
W wodzie z kranu mam około 400 ppm. W takim wypadku filtr jest absolutną koniecznością. Jeśli mamy dostęp do wody zdemineralizowanej (RO) to można go pominąć i mieszać wodę RO z kranową i obniżyć poziom do około 160-180 ppm. I nie chodzi tylko o trwałość ekspresu, czestotliwość odkamieniania, ale przede wszystkim o smak kawy. Osobiście stosuję filtr węglowy brita po którym woda kranowa ma około 380 ppm. Następnie mieszam ją w stosunku 50/50 z wodą RO. Resztę dopełnia filtr wody w ekspresie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Tarnów
2022-11-17
Nieodzowny! Woda w kawie jest bardzo istotna. Polecam nie oszczędzać na tym, aby nie używać filtra.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Warszawa
2022-11-08
Ten filtr wody Lelit wspaniale filtruje wodę, polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Daniel, Kraków
2022-10-07
Dobry filterek do Mary X. Zastąpił u mnie 2 x mniejszy filtr, który był w komplecie z ekspresem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Białystok
2022-08-12
super obsługa. I szybka wysyłka. Sklep naprawdę wart polecenia
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Ustka
2022-08-06
Filtry do ekspresu - nie było ich na stanie po zapytaniu kiedy będą od razu reakcja i pojawiły się w sklepie, super sprawa a dlaczego to piszę bo to świadczy o tym że w tym sklepie ktoś czyta uwagi wysyłane przez klienta, reaguje na to, bardzo pozytywna postawa, a sam sklep i obsługa super Pozdrawiam Jerzy K. Jka
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Ustka
2022-07-14
To kolejne filtry jakie kupiłem w tym sklepie i to od razu na zapas Jka
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agata, Wrocław
2022-07-07
Jest super, regularnie korzystamy, ekspres też zadowolony ;)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Domaradz
2022-06-19
Dziękuję za szybkie przesłanie zamówionego towaru... Do następnego zamowienia!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jakub, Płock
2022-05-07
Perfecto!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Gdańsk
2022-04-18
Polecam taki filtr aby zabezpieczyć wasz drogi ekspres - wymiana co 3 miesiące pasuje do Anity
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Warszawa
2022-04-08
OK! Działa jak należy! Polecam do Lelit ekspresów!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Damian, Wrocław
2022-04-07
Oryginalny, więc zapewne dobry. Do ekspresu pasował.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mikołaj, Warszawa
2022-04-02
Filtruje. W sumie nie próbowałem beż ale ekspres ma prawie rok a działa bez zmian idealnie. Kawa smakuje super choć wodę mamy twardą.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Bielsko-Biała
2022-03-28
Spełnia swoje zadanie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Rypin
2022-03-21
Bardzo dobry filtr, kawa smakuje lepiej
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Toruń
2022-02-20
Oryginalny filtr polecam korzystać aby nie mieć problemu z ekspresem. Ten filtr polecam wymieniać raz na 3 - 4 miesiące :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Puszczykowo
2022-02-14
wszystko ok.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Szczecin
2022-02-08
Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Przemysław, Koziegłowy
2022-02-03
Przy twardej wodzie niezbędny.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Przemyśl
2022-01-28
Spełnia swoją rolę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Lidia, Kamieniec Ząbkowicki
2022-01-17
Jeden filtr był w zestawie z ekspresem, drugi dokupiony na zapas. Wszystko pasuje idealnie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Legnica
2021-12-06
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Cieszyn
2021-11-27
Jest ok.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Radosław, Tarnów
2021-11-05
Spełnia swoją rolę. ;)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Bojano
2021-10-23
zgodny z opisem, działa bez zarzutu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mikołaj, Kraków
2021-08-19
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mikołaj, Warszawa
2021-08-02
Filtr - filtruje.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Radosław, Tarnów
2021-07-29
Filtr jak filtr, ale oryginalny i to jest najważniejsze.;)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Warszawa
2021-07-05
Potrzebny do ekspresu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mikołaj, Warszawa
2021-06-19
Filtry to podstawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Garwolin
2021-05-09
Produkt zgodny z opisem, szybka dostawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Agata, Warszawa
2021-04-26
Mam nadzieję, że pozwoli zapewnić lepsza jakość widy
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Vadym, Warszawa
2021-04-25
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grazyna, Poznan
2021-04-17
Profesjonalna obsługa. Bardzo sprawna obsługa i fostawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Damian, Tczew
2021-04-09
Wszystko ok. Pasuje do ekspresu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Walbrzych
2021-04-01
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Warszawa
2021-03-14
To już drugi filtr tego wymaga producent więc się stosuję.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Lecznica Alfa Szymon, Brwinów
2021-03-14
Filtr... No cóż chyba filtruje kawka wychodzi pyszna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mikołaj, Warszawa
2021-02-17
Przy ekspresie nie obejdzie się bez filtrowania wody. Dobrze, że Lelit proponuje własne rozwiązanie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Poznań
2021-02-09
POlecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartosz, Tomaszowice
2021-02-07
Filtr jak fiktr. Według mnie stanowczo zbyt drogi. Ekspres od razu używałem z fitrem więc nie powiem czy kawa bez jest gorsza.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Grodzisk Mazowiecki
2021-02-05
Polecam! Bardzo poprawia smak kawy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Walbrzych
2021-01-21
Większy filtr jest lepszy jeszcze muszę kupić test na twardość to sobie przelicze na ile mi starczy żeby nie wymieniać za często. W Konesso najtaniej
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agata, Skołyszyn
2021-01-18
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Skierdy
2020-12-30
Filtr jak to filtr, wykonany porządnie i to chyba wszystko co można o tym napisać
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Warszawa
2020-12-27
Są to dedykowane przez producenta mmateriały eksploatacyjne - sprawdzają się i dobrze działają. Jestem zadowolony z zakupu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Grodzisk Mazowiecki
2020-12-13
Warto dbać o kondycję ekspresu, do tego poprawia jakość wody i smak kawy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Wrocław
2020-11-27
jest to co zamawiam jak zawsze ,wszystko na czas poprawny kontakt ,więcej nie ma o czym pisać, polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Cezary, Warszawa
2020-11-20
polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dawid, Libiąż
2020-11-09
Filtry spełniają swoją funkcję, podczas odkamieniania nie widać wytrącającego się kamienia. Proste w montażu. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Borowa
2020-11-09
Super obsługa,szybka dostawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Róża, Łukta
2020-10-09
POlecam:)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Klaudia, Wetlina
2020-06-16
Szybki montaż, duża wydajność, robi swoją robotę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Albert, Warszawa
2020-03-09
Bezproblemowy montaż.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karol, Łaziska Górne
2020-02-14
Szybki montaż, duża wydajność.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Miłosz, Wrocław
2020-02-02
Przystępna cena jak na filtrowanie 70l w porównaniu do cen filtrów innych producentów.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Szymon, Płock
2019-09-13
Łatwy montaż, przyzwoita cena jak na filtr mogący oczyścić 70l wody. Smak kawy zdecydowanie na plus.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Radosław, Tarnów
2019-08-16
Niezbędnik. ;)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Warszawa
2019-07-08
Produkt zgodny z opisem, szybką dostawa, dobry kontakt. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Legnica
2019-04-01
polecam, warto
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Warszawa
2019-01-31
wszystko na tip-top nie mam uwag gorąco polecam warto
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Korczyna
2018-12-25
Łatwy montaż, szybka wysyłka, polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sebastian, Harmęże
2018-06-24
Montaż szybki i banalny, a smak kawy znacznie się polepszył - mimo, że wcześniej używałem tylko filtrowanej z dzbanka brita. Różnica między filtrem brita z dzbanka, a tym lelit + woda z kranu jest znacząca i od kilku dniu kawa zyskała mocno w jakości :-) Ogólnie polecam filtr.
Opinia naszego klienta w
    pixel