Opinie o Szczotka do czyszczenia grupy kawowej Lelit PL106

  • Szczotka Lelit PL106 pomaga utrzymać czystość grupy kawowej. Dzięki jej pomocy jednostka zaparzająca będzie czysta, a smak kawy pozostanie idealny.
Producent: LELIT

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 47 Średnia ocena: 4.94
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Nowe Miasteczko
2022-05-26
Towar zgodny z opisem. Wszystko na czas i szybko.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kamil, Biała Podlaska
2022-04-06
Bez problemu dociera w każde miejsce ekspresu i ładnie wymiata resztki kawy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Filip, Wrocław
2022-02-07
Solidna szczotka. Pasuje też do Rancilio Silvia :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Kiełczów
2022-02-02
Swietnie sie sprawdza w codziennej eksploatacji.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jakub, Bielsko-Biała
2022-02-02
Czyści, sprząta, można umyć w zmywarce
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Katowice
2022-02-02
spełnia swoją funkcję
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Przemyśl
2022-01-28
Korzystam i jestem zadowolony z tej szczotki, polecam :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Lidia, Kamieniec Ząbkowicki
2022-01-17
Szczoteczka odpowiednich materiałów, sztywna, dobrze spełnia swoją rolę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Biała Podlaska
2022-01-02
potrzebny gadżet do ekspresu kolbowego
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mieczysława, Poznań
2021-12-23
3
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Poznań
2021-12-14
Najlepsze i najtańsze szczotki do czyszczenia grupy kawowej nie tylko Lelit...
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Kroczyce
2021-11-13
Produkt zgodny z opisem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Dźwierzuty
2021-10-18
polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: EMIL, PUŁAWY
2021-10-14
OK. Produkt zgodny z opisem, szybka przesyłka. Polecam zakupy w tej firmie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Przemyśl
2021-09-23
Zdaje egzamin na piątkę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Szczecin
2021-09-12
Dobra szczotka do czyszczenia grupy ekspresu, polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Lublin
2021-08-28
Mała rzecz, a cieszy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mikołaj, Warszawa
2021-08-02
Szczotka, po prostu. Dobrze dociera w zakamarki grupy zaparzajacej. Przydatny drobiazg.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Radosław, Tarnów
2021-07-29
Taki kawowy niezbędnik.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Izabela, Czeladź
2021-06-05
Szczotka rewelacyjnie czyści ekspres.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Edward, Siedlce
2021-05-21
OK
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Mierzyn
2021-04-27
Bardzo sztywna szczotka dobrze czyści grupę oraz okolice uszczelki
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Poznań
2021-04-11
polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Henryk, Zielona Góra
2021-04-05
SZCZOTKA DO CZYSZCZENIA GRUPY KAWOWEJ LELIT PL106 jest bardzo przydatna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Przemysław, Pępowo
2021-03-06
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartosz, Tomaszowice
2021-02-07
Zgodna z opisem. Przydaje się do czyszczenia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Józefów
2021-01-16
Szczoteczka jest niezbędna w należytym utrzymaniu czystości mojego ekspresu LELIT, który również kupiłem z sklepie Konesso :). Bardzo jestem z niej zadowolony!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Daria, Gdańsk
2021-01-12
Dobrej jakości szczoteczka, odpowiednio twarda.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Konin
2020-12-14
Sztywne włosie szczoteczki bardzo dobrze oczyszcza uszczelkę grupy i mieści się w szczelinie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosław, Legionowo
2020-11-10
sprawuje się doskonale, pomaga utrzymać głowicę ekspresu w czystości
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Wrocław
2020-10-24
Serdecznie polecam ten sklep. To moje kolejne zamówienie. Szczotka ma sztywny włos i łatwo czyści zakamarki grupy zaparzającej w moim ekspresie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Turek
2020-10-10
Mocny plastik, sztywne dobrze czyszczące włosie, pewnie trzyma się w ręce. Można dobrze wyczyścić grupę kawową.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Czernichów
2020-10-04
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Klaudia, Wetlina
2020-06-16
Robi swoją robotę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MARCIN, Chęciny
2020-06-15
Idealna do czyszczenia grupy. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Tychy
2020-05-02
Spełnia swoją funkcję.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karol, Łaziska Górne
2020-02-15
Szczotka świetnie się spisuje przy czyszczeniu grupy kawowej. Włosie sztywne dokładnie wymiata pozostałości z zakamarków i sita. Polecam i pozdrawiam ekipę Konesso.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Szymon, Katowice
2019-09-22
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sławomir, Kędzierzyn-Koźle
2019-07-15
Sztywne, grube włosie (widocznie takie musi być). Produkt solidnie wykonany
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Kraków
2019-06-20
Jestem zadowolony
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Gdańsk
2019-04-08
Trwały produkt. Użytkuję już pół roku i nic jej się jeszcze nie stało. Dobrze czyści zakamarki.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Legnica
2019-04-01
Bardzo przydatna do utrzymania czystego ekspresu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Sebastian, Harmęże
2018-06-24
Po tygodniu używania jeden z włosów się zagiął w połowie (złamał), więc szczotka wydaje się mało trwała. Zobaczymy jak dalej się będzie zachowywać.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Tychy
2018-01-21
Dobra szczoteczka.Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Tomasz, Łódź
2017-10-14
odrobinę zbyt grube żeby wyczyścić uszczelkę grupy, no i wydaje mi się odrobinę zbyt miękkie włosie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Łódź
2017-09-19
sztywne włosie rewelacyjnie czyści sitko ekspresu,oraz wszystkie zakamarki, do których trudno się dostać
Opinia naszego klienta w
    pixel