Opinie o Szczotka do czyszczenia grupy kawowej Lelit PL106

  • Szczotka Lelit PL106 pomaga utrzymać czystość grupy kawowej. Dzięki jej pomocy jednostka zaparzająca będzie czysta, a smak kawy pozostanie idealny.
Kod produktu: 8009437001651
Producent: LELIT

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 20 Średnia ocena: 4.85
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Daria, Gdańsk
2021-01-12
Dobrej jakości szczoteczka, odpowiednio twarda.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Konin
2020-12-14
Sztywne włosie szczoteczki bardzo dobrze oczyszcza uszczelkę grupy i mieści się w szczelinie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosław, Legionowo
2020-11-10
sprawuje się doskonale, pomaga utrzymać głowicę ekspresu w czystości
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Wrocław
2020-10-24
Serdecznie polecam ten sklep. To moje kolejne zamówienie. Szczotka ma sztywny włos i łatwo czyści zakamarki grupy zaparzającej w moim ekspresie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Turek
2020-10-10
Mocny plastik, sztywne dobrze czyszczące włosie, pewnie trzyma się w ręce. Można dobrze wyczyścić grupę kawową.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Czernichów
2020-10-04
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Filip, Kraków
2020-06-16
Robi swoją robotę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MARCIN, Chęciny
2020-06-15
Idealna do czyszczenia grupy. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Tychy
2020-05-02
Spełnia swoją funkcję.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karol, Łaziska Górne
2020-02-15
Szczotka świetnie się spisuje przy czyszczeniu grupy kawowej. Włosie sztywne dokładnie wymiata pozostałości z zakamarków i sita. Polecam i pozdrawiam ekipę Konesso.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Szymon, Katowice
2019-09-22
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sławomir, Kędzierzyn-Koźle
2019-07-15
Sztywne, grube włosie (widocznie takie musi być). Produkt solidnie wykonany
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Kraków
2019-06-20
Jestem zadowolony
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Gdańsk
2019-04-08
Trwały produkt. Użytkuję już pół roku i nic jej się jeszcze nie stało. Dobrze czyści zakamarki.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Legnica
2019-04-01
Bardzo przydatna do utrzymania czystego ekspresu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Agata, Harmęże
2018-06-24
Po tygodniu używania jeden z włosów się zagiął w połowie (złamał), więc szczotka wydaje się mało trwała. Zobaczymy jak dalej się będzie zachowywać.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Tychy
2018-01-21
Dobra szczoteczka.Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Tomasz, Łódź
2017-10-14
odrobinę zbyt grube żeby wyczyścić uszczelkę grupy, no i wydaje mi się odrobinę zbyt miękkie włosie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Łódź
2017-09-19
sztywne włosie rewelacyjnie czyści sitko ekspresu,oraz wszystkie zakamarki, do których trudno się dostać
Opinia naszego klienta w
    pixel