Opinie o Proszek do czyszczenia ekspresów kolbowych Lelit PL103

  • Lelit PL103 to proszek do czyszczenia ekspresu. Używa się go metodą backflushingu. Dzięki regularnemu użyciu środka czyszczącego przedłużymy żywotność urządzenia, a smak kawy zostanie niezmiennie wspaniały.
Kod produktu: 8000733004018
Producent: PULY CAFF

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 30 Średnia ocena: 4.97
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Łódź
2022-01-22
Podstawowy osprzęt przy ekspresach. Jak narazie użyłem raz. Wydaje się działać ale to okaże się dopiero po kilku latach.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Lidia, Kamieniec Ząbkowicki
2022-01-17
Proszek w promocji w bardzo dobrej cenie, dużo taniej niż u konkurencji. Spełnia swoją rolę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marzena, Warszawa
2022-01-13
Działa skutecznie polecam :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Damian, Łodygowice
2021-11-24
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: LUCYNA, GDAŃSK
2021-11-12
Dobry produkt
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Radosław, Tarnów
2021-11-05
Niezastąpiona rzecz przy ekspresach kolbowych.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: EMIL, PUŁAWY
2021-10-14
OK. Produkt zgodny z opisem, szybka przesyłka. Polecam zakupy w tej firmie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Arkadiusza, Świdwin
2021-09-16
OK
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Żelechów
2021-08-02
Zgodnie z opisem Szybka realizacja
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Alicja, Warszawa
2021-06-20
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Agata, Warszawa
2021-04-26
Konieczny środek do ekspresu kolbowego
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Września
2021-04-15
Szybko i sprawnie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Poznań
2021-04-11
polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Poznań
2021-03-06
Spełnia swoją funkcję
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartosz, Tomaszowice
2021-02-07
Zgodne z opisem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Kraków
2021-02-05
Spoko, luzik, arbuzik
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Warszawa
2020-12-27
Są to dedykowane przez producenta mmateriały eksploatacyjne - sprawdzają się i dobrze działają. Jestem zadowolony z zakupu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Warszawa
2020-12-13
Bardzo prosty w użyciu i starczy na długo. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Szymon, Płock
2020-04-18
Świetny środek, bardzo szybko usuwa osady kawowe z grupy, kolby, sitek.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karol, Łaziska Górne
2020-02-14
Bardzo praktyczne opakowanie, saszetki zapewniają, że do czyszczenia trafia odpowiednia ilość środka bez marnotrawstwa. Wydajny.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Szymon, Katowice
2019-09-22
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Gdańsk
2019-04-08
Bardzo dobry i wydajny produkt. Całe opakowanie wystarczy na długi czas.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wiesław, Szczecin
2019-04-06
Zgodny z opisem. Czyści dobrze.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Legnica
2019-04-01
bardzo dobry
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Warszawa
2019-03-21
bardzo dobry produkt - polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Lublin
2019-01-19
mało smaczny ;) ale dobrze czyści! :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Korczyna
2018-12-25
Bardzo fajny produkt, wystarcza na długo, polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Krzemienica
2018-10-01
Super proszek. Wspaniałe czyści ekspres oraz sitka i kolbę. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Przelewice
2018-08-05
Bardzo dobry towar. Produkt wystarcza na długo, wiec ta wielkość opakowania i forma saszetek, to moim zdaniem optymalne rozwiązanie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sebastian, Harmęże
2018-04-27
Doskonale i szybko czyści ekspress oraz kolbę.
Opinia naszego klienta w
    pixel