Opinie o Tamper Lelit PLA471R do ubijania kawy - 57 mm czerwone drewno

  • Lelit PLA471R to tamper stworzony do ubijania kawy w kolbach o średnicy 57,35 mm. Podstawa wykonana jest ze stali nierdzewnej, na której umieszczono logo Lelit natomiast rączka jest zrobiona z czerwonego drewna.
Kod produktu: PLA471R
Producent: LELIT

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 39 Średnia ocena: 4.92
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Gdańsk
2022-04-11
Bardzo dobry temper srednica nieco ponad 57 mm i lepiej pasuje do sitka polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Mrągowo
2022-03-19
Tamper spełnia swoje zadanie dobrze.Jednak drewniana rękojeść posiadała ubytki,a to nie powinno mieć miejsca.Reszta,tzn termin dostawy, opakowanie ok.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Poznań
2022-03-19
Dobrze trzyma się w dłoni
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Justyna, Warszawa
2022-02-05
Zdecydowanie lepsza crema wychodzi przy ubiciu za pomocą metalowego Tamper'a. O tyle lepiej że nowy ekspres który używaliśmy przez ponad tydzień miał być zwrócony.... Ze względu na zerową creme. Po za kupie Tamper'a zdecydowanie zostawiamy nowy expres nowy młynek i to nie zależało od niczego innego jak od ubicia. W poprzednim ekspresie po mocnym ubiciu wychodzi smak "asfaltu" w obecnym ekspresie jest konieczne mocne ubicie kawy. Polecam dla każdego kto musi ubić mocno kawę bo taki ma ekspres. Kolor czerwony przepiękny! Wykonany solidnie, widać jakość. Lepiej nie być sknerą i go kupić. Przyda się!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Kiełczów
2022-02-02
Idealnie dopasowany do ekspresow lelit z grupa kawowa 57mm. Warto!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jakub, Bielsko-Biała
2022-01-30
Jest ok, idealnie pasuje do sitka
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Lidia, Kamieniec Ząbkowicki
2022-01-17
Tamper bardzo ładnie się prezentuje, jest solidny i pasuje idealnie do dedykowanego sitka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ARKADIUSZ, WROCŁAW
2022-01-14
ładnie wykonany.polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Biała Podlaska
2022-01-02
ładny , czerwony tamper z logo Lelit. grupa 57mm do domu wystarczy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Damian, Łodygowice
2021-11-24
Porządny tamper,polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Ruda Śląska
2021-09-25
solidny ciężki tamper.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magda, Warszawa
2021-09-12
Bardzo fajny tamper w atrakcyjnym kolorze
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Szczecin
2021-09-12
Dobry tamper, o niebo lepszy niż ten dołączony do ekspresu :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Piaseczno
2021-07-15
Dużo lepszy niż ten w zestawie z ekspresem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jaroslaw, Swidnica
2021-05-17
Bardzo dobrze wykonany i przydatny.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Tarnowskie Góry
2021-03-31
spełnia swoją rolę :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Opole
2021-02-15
Nizbedny do dobrej kawy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Jastrzebie-Zdroj
2021-01-23
Fajne to jest. Wszystko ok dobrze I dokladnie da sie ubic kawe.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Pasym
2020-12-23
Super. Do tej pory ubijałem Mottą o średnicy 57 mm i niestety był spory luz. Moim zdaniem ubijak pasuje idealnie do portafiltrów Lelit.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Gdańsk
2020-11-13
Przyjemny drobiazg, bardzo porządnie wykonany, piękny detal w kuchni.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Czernichów
2020-10-04
Super Tamper. Świetnie dopasowany do sitek Lelit!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Rzeszów
2020-10-01
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Miłosz, Kraków
2020-09-18
Wysoka jakość wykonania. To nie tylko praktyczny ale piękny dodatek.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Mierzyn
2020-05-11
Świetnie leży w dłoni. Na krawedzi bocznej posiada linie ulatwiajace sprawdzenie położenia tampera względem ubijanej kawy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Żelazków
2020-04-17
Pasuje idealnie. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosław, Warszawa
2020-01-29
Ładna prezencja, bardzo solidne wykonanie, godny polecenia tamper.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Albert, Warszawa
2020-01-14
Tamper jest ładny i solidnie wykonany. Ma jednak luz w sitku. Mi to przeszkadza. Muszę z tego powodu przykładać więcej uwagi do ubijania, bywa to frustrujące. Ale jak widać we wcześniejszych komentarzach nie wszystkim to przeszkadza ;)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Kraków
2020-01-13
Ładny tamper, dobrze wykonany, ciężki. Sprawdza się.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Tomasz, Katowice
2020-01-02
Solidny Tamper. Niektórzy mogą zarzucić, że jest minimalny luz w sitku (bo faktycznie jest), ale generalnie moim zdaniem jest wystarczająco dopasowany - ubija ok.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Szymon, Płock
2019-09-13
Tamper bardzo solidnie wykonany i ooakowany przez producenta. Niestety nie pasuje idealnie do ekspresów Lelit z grupą 57mm. Jest 0,5mm węższy Od plastikowego tampera dołączonego do ekspresu przez co przy brzegach sitka zostaje nieubita kawa przyklejona do ścianek. Jako produkt dedykowany przez producenta do grup 57mm powinien być lepiej dopasowany.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sebastian, Warszawa
2019-08-23
Tamper jednak trzeba mieć. To naprawdę ma funkcję praktyczną, nie tylko estetyczną. Za mocno ubita kawa ledwo leci z kolby. Za słabo, daje efekt lury, bo ciśnienie jest za słabe. W moim ekspresie jest wbudowany tamper, jednak wolę korzystać z tego czerwonego, bo jego własny ciężar ubija najlepiej.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Piotrków Trybunalski
2019-05-17
Bardzo przydatna rzecz i dobrze wykonana a w dodatku może być ladną ozdobą w każdej kuchni obok ekspresu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Kobyłka
2019-05-05
Super produkt!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Legnica
2019-04-06
Świetnie się prezentuje i dobrze ubija kawę
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Lublin
2019-01-19
Tamper super! ale przed zakupem warto się wcześniej rozejrzeć po kuchni i zastanowić do czego pasuje czerwony kolor rączki ;) Do logo Lelit najbardziej ;) Polecam oczywiście!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Korczyna
2018-12-25
Świetny, solidnie wykonany tamper, polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Krzemienica
2018-10-01
Bardzo fajny tamper. Ładnie wygląda i dobrze ubija kawę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Rzeszów
2018-03-26
Dobrze wykonany, nie ustępuje jakością innym tego typu produktom.
Opinia naszego klienta w
    pixel