Opinie o Tamper Lelit PLA471R do ubijania kawy - 57 mm czerwone drewno

  • Lelit PLA471R to tamper stworzony do ubijania kawy w kolbach o średnicy 57 mm. Podstawa wykonana jest ze stali nierdzewnej na której umieszczono logo Lelit natomiast rączka jest zrobiona z czerwonego drewna.
Kod produktu: PLA471R
Producent: LELIT

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 19 Średnia ocena: 4.84
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Czernichów
2020-10-04
Super Tamper. Świetnie dopasowany do sitek Lelit!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Rzeszów
2020-10-01
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Miłosz, Kraków
2020-09-18
Wysoka jakość wykonania. To nie tylko praktyczny ale piękny dodatek.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Mierzyn
2020-05-11
Świetnie leży w dłoni. Na krawedzi bocznej posiada linie ulatwiajace sprawdzenie położenia tampera względem ubijanej kawy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Żelazków
2020-04-17
Pasuje idealnie. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosław, Warszawa
2020-01-29
Ładna prezencja, bardzo solidne wykonanie, godny polecenia tamper.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Albert, Warszawa
2020-01-14
Tamper jest ładny i solidnie wykonany. Ma jednak luz w sitku. Mi to przeszkadza. Muszę z tego powodu przykładać więcej uwagi do ubijania, bywa to frustrujące. Ale jak widać we wcześniejszych komentarzach nie wszystkim to przeszkadza ;)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Kraków
2020-01-13
Ładny tamper, dobrze wykonany, ciężki. Sprawdza się.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Tomasz, Katowice
2020-01-02
Solidny Tamper. Niektórzy mogą zarzucić, że jest minimalny luz w sitku (bo faktycznie jest), ale generalnie moim zdaniem jest wystarczająco dopasowany - ubija ok.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Szymon, Płock
2019-09-13
Tamper bardzo solidnie wykonany i ooakowany przez producenta. Niestety nie pasuje idealnie do ekspresów Lelit z grupą 57mm. Jest 0,5mm węższy Od plastikowego tampera dołączonego do ekspresu przez co przy brzegach sitka zostaje nieubita kawa przyklejona do ścianek. Jako produkt dedykowany przez producenta do grup 57mm powinien być lepiej dopasowany.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sebastian, Warszawa
2019-08-23
Tamper jednak trzeba mieć. To naprawdę ma funkcję praktyczną, nie tylko estetyczną. Za mocno ubita kawa ledwo leci z kolby. Za słabo, daje efekt lury, bo ciśnienie jest za słabe. W moim ekspresie jest wbudowany tamper, jednak wolę korzystać z tego czerwonego, bo jego własny ciężar ubija najlepiej.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Piotrków Trybunalski
2019-05-17
Bardzo przydatna rzecz i dobrze wykonana a w dodatku może być ladną ozdobą w każdej kuchni obok ekspresu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Kobyłka
2019-05-05
Super produkt!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Legnica
2019-04-06
Świetnie się prezentuje i dobrze ubija kawę
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Lublin
2019-01-19
Tamper super! ale przed zakupem warto się wcześniej rozejrzeć po kuchni i zastanowić do czego pasuje czerwony kolor rączki ;) Do logo Lelit najbardziej ;) Polecam oczywiście!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Korczyna
2018-12-25
Świetny, solidnie wykonany tamper, polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Krzemienica
2018-10-01
Bardzo fajny tamper. Ładnie wygląda i dobrze ubija kawę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Rzeszów
2018-03-26
Dobrze wykonany, nie ustępuje jakością innym tego typu produktom.
Opinia naszego klienta w
    pixel