Opinie o ZESTAW Nivona - Filtr, Tabletki czyszczące, odkamieniacz

ZESTAW Nivona - Filtr, Tabletki czyszczące, odkamieniacz - opinie w konesso.pl
  • Cena dotyczy zestawu(tabletki czyszczące, odkamieniacz, filtr).
Producent: NIVONA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 21Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: IRENA, RABA WYŻNA
2019-01-10

Jestem bardzo zadowolona, spełniają moje oczekiwania i są w dobrej cenie.

Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Henryk, Poznań
2018-12-01

Fajny zestaw, czymś trzeba ekspres czyścić. Polecam !

Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Martyna, Lisów
2018-07-30
Produkt godny polecenia. Błyskawiczna i sprawna dostawa.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Cisownica
2018-02-05
Towar zgodny z opisem, miły kontakt i błyskawiczna wysyłka. Aromatyczna kawa gratis była niezwykle miłą niespodzianką. Gorąco polecam!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kamila, Oleśnica
2017-12-26
Super zestaw wszystko co potrzebne do ekspresu w jednej paczce :-) fachowe i szybkie doradztwo oraz ekspresowa wysyłka. Gorąco polecam!!!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sabina, Chełmiec
2017-08-01
Super zestaw, błyskawiczna dostawa, gorąco polecam.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ryszard, Opole
2017-04-10
Sklep i towar znakomitej jakości. Gorąco polecam !
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Poznań
2016-11-16
Zestaw w dobrej cenie dla każdego kto posiada ekspres NIVONA .
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: KATARZYNA, ŁÓDŹ
2016-08-16
Polecam sklep, szybka obsługa, zestaw w dobrej cenie
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Radomsko
2016-01-07
Zestaw w bardzo dobrej cenie. Szybka realizacja zamówienia! Polecam! zakupy w tym sklepie.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Henryk, Słupsk
2015-07-27
Wszystko co potrzeba w jednym zestawie. Polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Warszawa
2015-06-25
Zestaw zawiera wszystko co potrzeba, aby zadbać o Nivonkę. I do tego w bardzo dobrej cenie. Realizacja zamówienia jak zwykle na najwyższym poziomie.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Nowy Dwor Mazowiecki
2015-06-16
Odpowiednie zestaw w odpowiedniej cenie. O sprzęt trzeba dbać w sposób odpowiedni :)
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Danuta, Jeżowe
2015-03-18
Zestaw oczywiście w porządku. Sklep odrazu realizuje zamówienie. Polecam współpracę ;)
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Elbląg
2014-10-04
Bardzo dobry zestaw w bardzo dobrej cenie. Szybka realizacja zamówienia! Polecam!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Białystok
2013-11-07
Zestaw obowiązkowy dla posiadacza Novony, polecam.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Białystok
2013-11-04
Niezbędnik każdego użytkownika Nivony, zestaw zachęca ceną, a przy okazji można wybrać coś z bogatej oferty kaw.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Wrocław
2013-09-05
w zestawie taniej lub wcale nie drożej niż u konkurencji, a przy okazji spory wybór kawy. Polecam szybka obsługa.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bronisław, Kowary
2013-04-29
POLECAM SKLEP ORAZ SZYBA OBSŁUGE DAJE 5
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Kraków
2012-04-18
świetny zestaw, cena atrakcyjna polecam każdemu Użytkownikowi ekspresów Nivona
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: , Kraków
2012-04-02
świetny zestaw, super cena, polecam :)
    Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
    Zamknij
    pixel