Opinie o ZESTAW Nivona - Filtr, Tabletki czyszczące, odkamieniacz

  • Cena dotyczy zestawu(tabletki czyszczące, odkamieniacz, filtr).
Producent: NIVONA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 44 Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: KATARZYNA, Aleksandrów Kujawski
2020-10-26
Polecam ;)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Dąbrowa Górnicza
2020-10-18
Jak zawsze Top.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Natalia, Tarnów
2020-10-15
.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Chybie
2020-10-09
Towar i realizaja zamówienia OK
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Pińczów
2020-09-19
Wszystko zgodne i sprawnie. Szkoda tylko że nie ma powiadomienia na maila o nadaniu przesyłki. Tak to bez zastrzeżeń.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Chełm Śląski
2020-09-18
Używałam 1 raz. Nie mam zastrzeżeń .
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolamta, Świdnica
2020-09-15
Towar jak towar kupuję ten, który poleca producent
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Gdańsk
2020-09-07
Szybko i sprawnie. Ceny dobre. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Lubań
2020-05-08
Sklep super,bardzo dobry kontakt na każdym etapie realizacji zamówienia. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Radomyśl Nad Sanem
2020-05-04
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Grzmiąca
2020-05-02
Polecam, bardzo dobry zestaw,tanio,szybko,solidnie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Arkadiusz, Nowy Dwór Mazowiecki
2020-03-23
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Stalowa Wola
2020-02-09
Towar zgodny z opisem, polecam. Szybka transakcja
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Arkadiusz Depta, Wrocław
2020-02-03
Polecam ! W 100% sklep ,obsługa profesjonalna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Miłosz, Wrocław
2020-02-02
Wszystko czego potrzeba do konserwacji sprzętu Nivony. Obsługa sklepu Konesso jak zawsze TOP
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Natalia, Kraków
2020-01-23
Oryginał więc OK. Sklep super: szybko, sprawnie, bez kłopotów
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Warszawa
2020-01-10
Zawiera wszystko co jest potrzebne do zachowania ekspresu w nienagannym stanie. Ilość tabletek wystarcza na pół roku (nawet jeśli czasem któraś się zmarnuje).
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Gorzów Wlkp
2019-12-19
polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Warszawa
2019-10-18
Dobry zestaw w dobrej cenie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Benita, Wieluń
2019-09-26
Polecam w 100% bardzo szybka dostawa!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Krzeszowice
2019-09-14
Polecam sklep jak również ekspres Nivona 779. Transakcja przebiegła szybko i sprawnie. Towar zgodny z opisem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Bydgoszcz
2019-07-08
Polecam sklep i produkty!!! Wysyłka ekspresowa! Zestaw w rewelacyjnej cenie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Kobyłka
2019-06-04
Gorąco polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: IRENA, RABA WYŻNA
2019-01-10
Jestem bardzo zadowolona, spełniają moje oczekiwania i są w dobrej cenie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Henryk, Poznań
2018-12-01
Fajny zestaw, czymś trzeba ekspres czyścić. Polecam !
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Lisów
2018-07-30
Produkt godny polecenia. Błyskawiczna i sprawna dostawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Cisownica
2018-02-05
Towar zgodny z opisem, miły kontakt i błyskawiczna wysyłka. Aromatyczna kawa gratis była niezwykle miłą niespodzianką. Gorąco polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kamila, Oleśnica
2017-12-26
Super zestaw wszystko co potrzebne do ekspresu w jednej paczce :-) fachowe i szybkie doradztwo oraz ekspresowa wysyłka. Gorąco polecam!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sabina, Chełmiec
2017-08-01
Super zestaw, błyskawiczna dostawa, gorąco polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ryszard, Opole
2017-04-10
Sklep i towar znakomitej jakości. Gorąco polecam !
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Poznań
2016-11-16
Zestaw w dobrej cenie dla każdego kto posiada ekspres NIVONA .
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: KATARZYNA, ŁÓDŹ
2016-08-16
Polecam sklep, szybka obsługa, zestaw w dobrej cenie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Radomsko
2016-01-07
Zestaw w bardzo dobrej cenie. Szybka realizacja zamówienia! Polecam! zakupy w tym sklepie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Henryk, Słupsk
2015-07-27
Wszystko co potrzeba w jednym zestawie. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Warszawa
2015-06-25
Zestaw zawiera wszystko co potrzeba, aby zadbać o Nivonkę. I do tego w bardzo dobrej cenie. Realizacja zamówienia jak zwykle na najwyższym poziomie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Nowy Dwor Mazowiecki
2015-06-16
Odpowiednie zestaw w odpowiedniej cenie. O sprzęt trzeba dbać w sposób odpowiedni :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Danuta, Jeżowe
2015-03-18
Zestaw oczywiście w porządku. Sklep odrazu realizuje zamówienie. Polecam współpracę ;)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Elbląg
2014-10-04
Bardzo dobry zestaw w bardzo dobrej cenie. Szybka realizacja zamówienia! Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Białystok
2013-11-07
Zestaw obowiązkowy dla posiadacza Novony, polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Białystok
2013-11-04
Niezbędnik każdego użytkownika Nivony, zestaw zachęca ceną, a przy okazji można wybrać coś z bogatej oferty kaw.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Wrocław
2013-09-05
w zestawie taniej lub wcale nie drożej niż u konkurencji, a przy okazji spory wybór kawy. Polecam szybka obsługa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bronisław, Kowary
2013-04-29
POLECAM SKLEP ORAZ SZYBA OBSŁUGE DAJE 5
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Kraków
2012-04-18
świetny zestaw, cena atrakcyjna polecam każdemu Użytkownikowi ekspresów Nivona
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: KATARZYNA, Kraków
2012-04-02
świetny zestaw, super cena, polecam :)
Opinia naszego klienta w
    pixel