Opinie o Wkład filtrujący wodę AQUAPHOR B100-25 Maxfor - 3 sztuki

  • Zestaw 3 wkładów filtrujących doskonale sprawdzających się przy filtrowaniu wody o średnim stopniu twardości i usuwaniu z wody związków niebezpiecznych dla naszego zdrowia. Przefiltrowana woda może być bezpiecznie używana w urządzeniach AGD.
Producent: AQUAPHOR

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 38 Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Gdańsk
2022-08-16
Polecam zakup filtrów Maxfor firmy Aquaphor. Ekonomiczne opakowanie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Gdańsk
2022-05-27
Ekonomiczne opakowanie - trzy Wkłady filtrujące wodę AQUAPHOR B100-25 Maxfor.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Wrocław
2022-04-21
Bardzo dobre wkłady. Szkoda, iż nie posiadacie Państwo w ofercie wkładów Maxfor+ H, tego samego typu tylko do twardej wody.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Gdańsk
2022-02-14
Polecam. Bardzo dobry produkt.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, POMIECHÓWEK
2022-02-07
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Wrocław
2022-01-15
Filtry które bardzo dokładnie oczyszczają wodę. Trzeba pamiętać iż są przeznaczone do wody o średniej twardości.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Żegocina
2021-12-24
Bardzo dobre. Cena atrakcyjna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marzena, Wyszkow
2021-11-02
polecam :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Żegocina
2021-09-26
Jak zwykle szybko sprawnie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grażyna, Gniezno
2021-09-13
bardzo dobre w dobrej cenie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Gdańsk
2021-09-09
Bardzo dobry filtr zamiennik do Brity. Ekonomiczne opakowanie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Tarnowo Podgórne
2021-09-06
Szybka dostawa, produkt spełnia moje oczekiwania. Polecam zakupy w Konesso.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Szczecin
2021-08-11
Korzystna oferta cenowa, można wtedy częściej zmieniać filtr, jestem do tego zmuszona przy niestety tak twardej wodzie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Henryk, 82-200
2021-05-08
Towar juz dawno otrzymalem jest wszystko dobrze jestem zadowolony w niedlugim czasie znowu zakupie te filtry Pozdrawiam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Warszawa
2020-12-28
Wszystko poszło dobrze. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Łuków
2020-10-15
Wszystko ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janusz, Wołów
2020-08-08
Towar na piątkę
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Nowy Dwór Mazowiecki
2020-05-01
Polecam, produkt zgodny z oczekiwaniami, cena konkurencyjna. Dostawa szybka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystyna, Łapy
2020-04-26
Bardzo dobry sklep, szybka realizacja zamówienia, towar bardzo dobrej jakości. Korzystam z tego sklepu systematycznie, polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Paprotnia
2020-02-07
Polecam. Produkt zgodny z opisem, dostawa szybka, cena w porównaniu do innych sklepów korzystna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Gdańsk
2020-01-03
Filtry są ok, ale na moją twardą wodę wystarczają na max 100 l.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Klaudia, Gołdap
2019-10-28
Szybko i zgodnie z zamówieniem. 100% zadowolenia. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Krapkowice
2019-07-29
Ceny wkładów filtrujących zachęcające,do tego bardzo szybka realizacja zamówienia.Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Łódź
2018-12-14
Wkłady wysokiej jakości, cena bardzo dobra. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marzena, Łódź
2018-10-12
Filtry bardzo dobrze się sprawdzają. Poleciła mi je Pani na poczcie. Właśnie w Konesso!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Potok Wielki
2018-08-17
Bardzo dobry wkład w bardzo korzystnej cenie. Polecam. Profesjonalna obsługa i szybka wysyłka
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosława, Dąbrowa Górnicza
2018-07-28
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Bytom
2018-03-08
Jak zawsze niezawodnie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Czudec
2017-12-26
Polecam. Produkt zgodny z opisem, dostawa szybka, cena w porównaniu do innych sklepów korzystna. Kupiłem już kilka produktów w tym sklepie i zawsze jest równie dobra obsługa transakcji.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beniamin, Bojanów
2017-09-01
Spoko filtry, na 200l wody. Woda ma inny smak. Działają.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Damian, Szczecin
2017-06-23
Bardzo dobre wkłady które pasują do dzbanków Brita. POLECAM!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: JOLANTA, GOWARZEWO
2017-05-25
Wkłady ok. Pasują do Brity. Wysyłka - ekspresowa. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Poznań
2017-04-13
Ceny wkładów filtrujących zachęcające,do tego bardzo szybka realizacja zamówienia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Irena, Bytom Odrzański
2017-04-13
Po raz drugi już zakupiłam filtry. Mamy bardzo "twardą" wodę, filtry sprawdzają się znakomicie dla dzbanka Aquaphor Time.Godne polecenia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sławomir, Warszawa
2017-03-11
Świetny towar. Błyskawiczna wysyłka. Zakupiłem ponownie i będę robił to nadal.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Roland, Poznań
2017-01-04
Wkłady jak wkłady, pasują do dafi, działają bez zarzutu. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Gdańsk
2016-11-14
Wkłady pasują do Brity. Polecam.
Opinia naszego klienta w
    pixel