Opinie o Syrop PUMPKIN SPICE MONIN 0,7 L - korzenno-dyniowy

  • Syrop MONIN o smaku korzenno-dyniowym w szklanej butelce o pojemności 0,7 litra. Wyborny syrop o bursztynowej barwie z przebłyskami pomarańczy i intensywnym smaku dyni. Idealny jako dodatek do kaw latte, koktajli, czekolad na gorąco, herbat i wypieków.
Kod produktu: 3052911222504
Producent: MONIN

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 21 Średnia ocena: 4.95
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Alicja, Wroclaw
2021-01-19
Bardzo smaczny syrop, nie za slodki.polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Jastkowice
2021-01-14
Wszystko jak nalezy
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: JAROSŁAW, Nysa
2021-01-12
Pycha
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Warszawa
2021-01-07
Wszystko w najlepszym porządku. Towar zgodny z zamówieniem dosłany sprawnie i szybko. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarek, Warszawa
2021-01-01
Jest ok.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wiktoria, Rawicz
2021-01-01
Bardzo smaczny i wydajny. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: SŁAWOMIR, GÓRA
2020-12-21
najlepszy zimowy dodatek do kawy
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Weronika, Pogorzela
2020-12-20
Pyszny syrop. Najlepszy jaki do tej pory próbowałam. Bez posmaku sztucznych słodzików. Słodki jednak nie mdlacy. Wyrazne wyczuwalne nuty korzenne.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Krzysztof, Szczecin
2020-12-01
Mnie osobiscie ten smak nie podchodzi ale dużo gości go chwali
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karolina, Łomianki
2020-11-30
Smaczny.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wioletta, Łódź
2020-11-29
Bardzo fajny smak, szczególnie polecam na sezon jesienno-zimowy
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Poznań
2020-11-16
Pycha!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Warszawa
2020-11-16
Meeeega dobry syrop
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Pniewy
2020-11-09
super produkt, poprawia delikatne smak kawy, przy tym nie jest za slodki.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Wrocław
2020-09-21
Polecam użyć do kawy, super smak
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magda, Łódź
2020-02-11
cudo. polecam do kawy, coś pysznego
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Warszawa
2019-11-28
Pyszny, rozgrzewający syrop, nie za słodki, idealny na jesienne wieczory, zwłaszcza do domowej wersji Pumpkin Spice Latte. Zdecydowanie będę kupować częściej!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Szczecin
2019-11-08
Świetny smak, idealny na jesień! Jestem zakochana
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Albert, Siedlce
2019-11-01
Naprawdę idealny do jesiennej kawy, moja dziewczyna go uwielbia, a dodatkowo faktycznie nie jest zbyt słodki.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Łódź
2018-12-20
Coś innego, lekko słodki, lekko wytrawny bardziej nadaje smak niż osładza co jest jego wielką zaletą
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dawid, Sieradz
2017-01-05
Pół wytrawny, pół słodki syrop z odrobiną ostrości świetnie nadaje się do dyniowego latte jeżeli ktoś jest znudzony poszukiwaniem prawdziwego musu dyniowego. Klienci chwalą ten produkt.
Opinia naszego klienta w
    pixel