Opinie o Syrop PUMPKIN SPICE MONIN 0,7 L - korzenno-dyniowy

  • Syrop MONIN o smaku korzenno-dyniowym w szklanej butelce o pojemności 0,7 litra. Wyborny syrop o bursztynowej barwie z przebłyskami pomarańczy i intensywnym smaku dyni. Idealny jako dodatek do kaw latte, koktajli, czekolad na gorąco, herbat i wypieków.
Kod produktu: 3052911222504
Producent: MONIN

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 53 Średnia ocena: 4.91
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Warszawa
2022-07-04
absolutnie najlepszy, nawet latem :D a sklep konesso to absolutny top! błyskawiczna wysyłka, dobrze zapakowane :)))
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Warszawa
2022-05-12
Cała moja rodzina jest zakochana w tym syropie. Nie zmiennie wprawia nas w dobry nastrój, nie tylko jesienią.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Marcin, Myszków
2022-05-11
Jak dla mnie zbyt mocno wybija się nuta cynamonu. Ale na pewno są osoby którym się to spodoba
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Edyta, Ruda
2022-03-03
Najlepszy
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Warszawa
2022-02-16
Kupiłam na spróbowanie, na takie po wieczorne chłodniejsze powroty do domku, kiedy siadam sobie w foteliku, w jednej ręce tablet, w drugiej kawunia z mleczkiem i tymże syropem. Jak dla mnie całkiem spoko, bardziej czuć korzenne przyprawy niż dynię (ale to kwestia wyczucia smaku pewnie). Dla mnie numer 2 na wieczorne chłody ;)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Kutno
2022-02-15
Rewelacyjny syrop do kawy zimowej a pompka dozuje odpowiednią ilość do stworzenia kawy jak w kawiarni :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ireneusz, Gdynia
2022-02-10
Syrop jest b.dobry.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dawid, Warszawa
2022-01-16
Znakomity dodatek do kawy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Radzyń Podlaski
2022-01-15
Przepyszny syrop do kawy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Warszawa
2022-01-15
Sup
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Klaudia, Sławno
2022-01-10
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kamil, Kraków
2022-01-06
Bardzo dobry syrop. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magda, Wrocław
2022-01-03
Smak jesieni przez cały rok :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dominika, Wrocław
2021-12-27
Bardzo szybka realizacja! Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Warszawa
2021-12-17
Pyszny syrop, a kawa z nim jak marzenie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: JUSTYNA, GOŃCZYCE
2021-12-17
Pyszne i profesjonalnie inalnie dostarczone
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Martyna, Ruda Śląska
2021-11-26
Przesyłka dotarła w krótkim czasie, a syrop był bardzo dobrze zapakowany. Smak również zachwyca.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Kroczyce
2021-11-25
ok.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Izabela, Leszno
2021-11-25
5
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Buk
2021-11-25
Najlepszy syrop do kawy na jesień
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karolina, Wrocław
2021-11-22
Pyszny syrop, korzenny smak idealny do kawy na jesienne dni
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Bochnia
2021-10-23
W jesienno-zimowe dzionki włącza mi się zapotrzebowanie na gorącą herbatę, dlatego pomyślałam nad takim, rozgrzewającym połączeniem. Niestety dla mnie smak zbyt karmelowy, za którym nie przepadam. Ale gdybym nie spróbowała, to bym nie poznała żadnych smaków Monin, więc trzeba eksperymentować i nadal szukać ... a jest w czym wybierać :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 2 / 5 )
Autor: Anita, Wrocław
2021-05-17
Jakoś mi nie podszedł, trochę taki jakby kwaśny, mieszam z karmelowym.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Julia, Mikołów
2021-05-03
Syrop pyszny, zamówiliśmy od razu kilka butelek, bo pierwszy wypiliśmy w dwa tygodnie. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Żyrardów
2021-04-29
Absolutnie przepyszny. Dla miłośników pumpkin spice latte.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Lena, Zbydniów
2021-04-24
Wyśmienity syrop, kawa mleczna, pitna czekolada czy frappe z dodatkiem tego syropu to istna ambrozja.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: SŁAWOMIR, GÓRA
2021-04-17
Najlepszy w zimie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karolina, Trzebiatów
2021-02-18
Mój ulubiony syrop do kawy! Serdecznie polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Warszawa
2021-02-14
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Rzeszów
2021-02-13
Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Toruń
2021-01-30
Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Alicja, Wroclaw
2021-01-19
Bardzo smaczny syrop, nie za slodki.polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Jastkowice
2021-01-14
Wszystko jak nalezy
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: JAROSŁAW, Nysa
2021-01-12
Pycha
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Warszawa
2021-01-07
Wszystko w najlepszym porządku. Towar zgodny z zamówieniem dosłany sprawnie i szybko. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarek, Warszawa
2021-01-01
Jest ok.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wiktoria, Rawicz
2021-01-01
Bardzo smaczny i wydajny. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: SŁAWOMIR, GÓRA
2020-12-21
najlepszy zimowy dodatek do kawy
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Weronika, Pogorzela
2020-12-20
Pyszny syrop. Najlepszy jaki do tej pory próbowałam. Bez posmaku sztucznych słodzików. Słodki jednak nie mdlacy. Wyrazne wyczuwalne nuty korzenne.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: TEST, Szczecin
2020-12-16
testowa opinia IAI - maska standard
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Krzysztof, Szczecin
2020-12-01
Mnie osobiscie ten smak nie podchodzi ale dużo gości go chwali
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karolina, Łomianki
2020-11-30
Smaczny.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wioletta, Łódź
2020-11-29
Bardzo fajny smak, szczególnie polecam na sezon jesienno-zimowy
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Poznań
2020-11-16
Pycha!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Warszawa
2020-11-16
Meeeega dobry syrop
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Pniewy
2020-11-09
super produkt, poprawia delikatne smak kawy, przy tym nie jest za slodki.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Wrocław
2020-09-21
Polecam użyć do kawy, super smak
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magda, Łódź
2020-02-11
cudo. polecam do kawy, coś pysznego
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Warszawa
2019-11-28
Pyszny, rozgrzewający syrop, nie za słodki, idealny na jesienne wieczory, zwłaszcza do domowej wersji Pumpkin Spice Latte. Zdecydowanie będę kupować częściej!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adrianna, Szczecin
2019-11-08
Świetny smak, idealny na jesień! Jestem zakochana
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Albert, Siedlce
2019-11-01
Naprawdę idealny do jesiennej kawy, moja dziewczyna go uwielbia, a dodatkowo faktycznie nie jest zbyt słodki.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Łódź
2018-12-20
Coś innego, lekko słodki, lekko wytrawny bardziej nadaje smak niż osładza co jest jego wielką zaletą
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dawid, Sieradz
2017-01-05
Pół wytrawny, pół słodki syrop z odrobiną ostrości świetnie nadaje się do dyniowego latte jeżeli ktoś jest znudzony poszukiwaniem prawdziwego musu dyniowego. Klienci chwalą ten produkt.
Opinia naszego klienta w
    pixel