Opinie o Smar Saeco do bloku zaparzającego 5g

  • Smar do bloku zaparzającego ekspresów automatycznych Saeco. Opakowanie 5 g, wyprodukowany we Włoszech. Zaleca się smarowanie bloku ekspresu co około 5-6 miesięcy lub po całkowitym wypłukaniu smaru.
Kod produktu: 421946017941
Producent: SAECO

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 26 Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, WARSZAWA
2021-01-12
Dobry produkt i w dobrej cenie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwia, Gowino
2021-01-05
Wszystko sprawnie i szybko.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Zielona Góra
2021-01-04
Bardzo przydatne do ekspresu Gaggia Cadorna Prestige.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Warszawa
2021-01-03
Wszystko git.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Żukowo
2020-12-13
Szczerze polecam. Profesjonalna obsługa na 100%
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Legionowo
2020-12-11
Bardzo dobry produkt
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Warszawa
2020-11-23
Produkt zgodny z oczekiwaniami
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Daniel, Tyczyn
2020-11-20
Super szybka dostawa oraz profesjonalne podejście do klienta.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Białystok
2020-11-08
Dobra cena, szybka wysyłka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agata, Warszawa
2020-11-08
Zgodny z opisem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Starachowice
2020-10-23
Bardzo dobra jakość
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Skawina
2020-10-22
Super produkt
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Szczecin
2020-10-08
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Henryk, Żołynia
2020-10-01
Szybka realizacja, szczerze polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Gdańsk
2020-09-21
wszystko jak trzeba
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Kwidzyn
2020-04-20
Produkt zgodny z opisem. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Justyna, Błonie
2020-02-13
Jestem zadowolona z zakupu,wszystko zgodne z opisem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janusz, Puławy
2020-02-07
Używam tego smaru od kilku lat i jestem zadowolony. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Radom
2020-01-03
Malutki ale wydajny opiekun mojego ekspresu! Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosław, Bytom
2018-04-19
Smar spełnia swoje zadanie. Pozostaje na miejscu nawet po płukaniu wodą. Mogę polecić!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Stalowa Wola
2017-12-07
Smar oryginalny, dobrze się rozprowadza ale cena jak za takie opakowanie mogłaby być niższa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Żywiec
2017-10-10
Smar działa bardzo dobrze. Mała tubka i zakończenie pozwalają dotrzeć we właściwe miejsca do podania smaru. Obsługa sklepu jak zawsze perfekcyjna. POLECAM
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: KAMILA, KRAKÓW
2017-04-07
Towar zgodny z opisem. Szybka i bezproblemowa przesyłka. Produkt oryginalny
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Gorlice
2017-03-24
Oryginalny smar tylko do firmowych produktów zalecanych przez producentów.Polecam starczy na kilka użyć. Pozdrawiam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Damian, Toruń
2016-11-24
Nie mam zastrzeżeń. Tubka wydaje się malutka jak na taką cenę, ale 5g to wbrew pozorom sporo smaru i wystarczy na więcej niż jedą aplikację.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bogusław, Chorzów
2016-10-07
Oryginalny smar, doskonale się rozprowadza po elementach bloku zaparzającego, bardzo dobre właściwości smarujące, szybka dostawa. Polecam.
Opinia naszego klienta w
    pixel