Opinie o Smar Saeco do bloku zaparzającego 5g

  • Smar do bloku zaparzającego ekspresów automatycznych Saeco. Opakowanie 5 g, wyprodukowany we Włoszech. Zaleca się smarowanie bloku ekspresu co około 5-6 miesięcy lub po całkowitym wypłukaniu smaru.
Producent: SAECO

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 72 Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Chrzanów
2022-09-13
Nie wiem, czy bez smaru ekspres działałby tak jak działa ze smarem, ale ze smarem działa całkiem dobrze :) A że wystarcza go w moim przypadku spokojnie na pół roku, zakup uważam za udany.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Ostrów Wielkopolski
2022-08-24
Produkt oryginalny spełnia swoje zadanie polecam sklep
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Mielec
2022-08-08
polecam daje 5/5, szybka dostawa miły kontakt :)))
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Bachów
2022-07-20
Smar, który zakupiłam polecam innym, sprawdza się w kawowym urzadzeniu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Elbląg
2022-07-08
Towar zgodny z opisem. Szybka przesyłka, bardzo dobry kontakt.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janusz, Przemyśl
2022-05-14
Super smar do ruchomych mechanizmów w ekspresie. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Warszawa
2022-05-05
Jestem w pełni usatysfakcjonowana i z obsługi i z produktu. Polecam ten sklep.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Renata, Świnoujście
2022-03-30
warto stosować, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Białystok
2022-03-22
5/5
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Klaudyn
2022-03-19
5/5
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: DARIUSZ, STARE BUDY
2022-02-16
Bardzo dobry produkt do smarowania zaparzacza
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Bargłów Kościelny
2022-02-05
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wieslaw, Gorzów Wlkp
2022-02-03
Produkt przydatny do ekspresu Saeco
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Konrad, Ożarów
2022-01-30
Szybka wysyłka i produkt godny polecenia
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Borowa
2022-01-18
Wszystko zgodne z opisem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Lucyna, Lapczyca
2022-01-17
konkretna obsluga dziekuje
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zdzislaw, Rzeszow
2022-01-09
Bardzo dobry sklep. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Wroclaw
2022-01-09
O to właśnie mi chodziło
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kornelia, Wojnowice
2022-01-05
smar saeco do bloku zaparzającego do ekspresu kawowego-po zastosowanie mój ekspres działa rewelacyjnie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Łąki
2022-01-03
Jest ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Danuta, Brzeziny
2021-12-23
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Skawina
2021-12-22
towar zgodny z opisem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Łódź
2021-12-17
Smar eksploatacyjny do bloku zaparzającego, tubka pozwala precyzyjnie go dozować, dedykowany do ekspresów Saeco ale przyda się do każdego rodzaju urządzeń
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Mielec
2021-12-15
Polecam, wszystko ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Leszek, Koszalin
2021-12-09
Bardzo szybka realizacja zamówienia. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Regimin
2021-11-18
Jestem zadowolona
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Barczewo
2021-11-07
Wszystko ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Adamówka
2021-10-28
Smar mały ale wydajny. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Konrad, Opatów
2021-10-18
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Wałcz
2021-08-09
Transakcja bez zarzutu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Opole
2021-07-30
Bardzo dobry smar do konserwacji bloku w ekspresie. Przy regularnym stosowaniu ekspres chodzi bez problemu. Małe i poręczne opakowanie umożliwia dotarcie do zakamarków bloku. Polecam!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MARIAN, POBIEDZISKA
2021-07-19
dobry smar
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosław, Siedlce
2021-07-19
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Poznań
2021-05-31
Jak zawsze wszystko ok. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Halina, Łódź
2021-05-18
Skuteczny i mimo małego opakowania na długo wystarcza. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Krosno
2021-05-14
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Strzyżewice
2021-04-01
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Lubrza
2021-03-28
Godny polecenia
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosław, Lipno
2021-03-27
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Zawiercie
2021-03-01
Dobrze działa na ruchome części ekspresu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Reszel
2021-02-28
towar jest bardzo dobrej jakości tylko mógłby mieć trochę większy
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Renata, Łódź
2021-02-26
Towar zgodny
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Zielona Góra
2021-02-23
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Klucze
2021-02-11
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Janów Lubelski
2021-02-08
Polecam, szybko sprawnie i fachowo.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wanda, Toruń
2021-01-21
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, WARSZAWA
2021-01-12
Dobry produkt i w dobrej cenie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwia, Gowino
2021-01-05
Wszystko sprawnie i szybko.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Zielona Góra
2021-01-04
Bardzo przydatne do ekspresu Gaggia Cadorna Prestige.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Warszawa
2021-01-03
Wszystko git.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Żukowo
2020-12-13
Szczerze polecam. Profesjonalna obsługa na 100%
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Legionowo
2020-12-11
Bardzo dobry produkt
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Warszawa
2020-11-23
Produkt zgodny z oczekiwaniami
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Daniel, Tyczyn
2020-11-20
Super szybka dostawa oraz profesjonalne podejście do klienta.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Białystok
2020-11-08
Dobra cena, szybka wysyłka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agata, Warszawa
2020-11-08
Zgodny z opisem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Starachowice
2020-10-23
Bardzo dobra jakość
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Skawina
2020-10-22
Super produkt
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Szczecin
2020-10-08
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Henryk, Żołynia
2020-10-01
Szybka realizacja, szczerze polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Gdańsk
2020-09-21
wszystko jak trzeba
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Kwidzyn
2020-04-20
Produkt zgodny z opisem. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Justyna, Błonie
2020-02-13
Jestem zadowolona z zakupu,wszystko zgodne z opisem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janusz, Puławy
2020-02-07
Używam tego smaru od kilku lat i jestem zadowolony. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Radom
2020-01-03
Malutki ale wydajny opiekun mojego ekspresu! Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosław, Bytom
2018-04-19
Smar spełnia swoje zadanie. Pozostaje na miejscu nawet po płukaniu wodą. Mogę polecić!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Stalowa Wola
2017-12-07
Smar oryginalny, dobrze się rozprowadza ale cena jak za takie opakowanie mogłaby być niższa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Żywiec
2017-10-10
Smar działa bardzo dobrze. Mała tubka i zakończenie pozwalają dotrzeć we właściwe miejsca do podania smaru. Obsługa sklepu jak zawsze perfekcyjna. POLECAM
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: KAMILA, KRAKÓW
2017-04-07
Towar zgodny z opisem. Szybka i bezproblemowa przesyłka. Produkt oryginalny
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Gorlice
2017-03-24
Oryginalny smar tylko do firmowych produktów zalecanych przez producentów.Polecam starczy na kilka użyć. Pozdrawiam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Damian, Toruń
2016-11-24
Nie mam zastrzeżeń. Tubka wydaje się malutka jak na taką cenę, ale 5g to wbrew pozorom sporo smaru i wystarczy na więcej niż jedą aplikację.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bogusław, Chorzów
2016-10-07
Oryginalny smar, doskonale się rozprowadza po elementach bloku zaparzającego, bardzo dobre właściwości smarujące, szybka dostawa. Polecam.
Opinia naszego klienta w
    pixel