Opinie o Syrop FABBRI Mixybar Cinnamon 1l - cynamon

  • Syrop do kawy Fabbri o smaku cynamonowym będzie doskonałym dodatkiem do wszelkiego rodzaju deserów. W przypadku napojów kawowych takich jak latte macchiato lub cappuccino syrop Fabbri może zastąpić w zupełności cukier. Pojemność: 1000ml
Producent: FABBRI

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 10 Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Jaworzno
2020-10-25
Syrop bardzo wydajny. Jego aromat świetnie pasuje do wzbogacenia smaku potrannej kawy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: DANIEL, Laszczki
2014-11-06
Przyjemny smak porannej kawy z syropem cynamonowym :-) Bardzo wydajny.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Łódź
2014-09-02
Syrop świetny. Jeśli ktoś lubi smak cynamonu to nadaje się nie tylko do kawy i deserów, ale również do herbaty.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Emil, Dobre Miasto
2014-01-17
Syrop nadaje wspaniały smak kawie, a przesyłka ekspresowa. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Warszawa
2013-11-01
Jest to dobry syrop, ale moim zdaniem lepszy jest czekoladowy lub waniliowy, jednak dla urozmaicenia polecam również. wydajny
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Piaseczno
2013-09-11
coś pysznego - wspaniale komponuje się z sosem czekoladowym - znakomity do kawy i deserów
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grażyna, Grzmucin
2013-08-27
Godny polecenia i przepyszny zarówno do kawy jak i deserów, taki wyrób musi kosztować ale i wystarcza na długo
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Warszawa
2012-09-15
Syrop godny polecenia. Przepyszny zarówno w cappuccino jak i dodany do herbaty. Bardzo wydajny. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ANETA, DOMANIÓW
2012-03-23
Polecam,wspaniały smak adekwatny do ceny- coś dobrego musi kosztować :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Lublin
2012-02-16
Syrop jest przepyszny, nadaje się do wszystkich deserów. Polecam
Opinia naszego klienta w
    pixel