Opinie o Szklanka termiczna Cappuccino 210 ml

  • Elegancka szklanka termiczna do kawy i deserów. Dzięki dwóm szklanym ściankom, pomiędzy którymi znajduje się powietrze, szklanka chroni nasze dłonie przed poparzeniem.
Kod produktu: 5903999558321
Producent: RS5

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 22 Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Halina, Rzeszów
2022-08-10
Szklanki bardzo ładne wyglądają.Kawa lepiej smakuje.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Recz
2022-01-24
Super produkt, super sklep. Szybka wysyłka. Wszystko ok.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Dęblin
2022-01-03
Brawo
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, KOBIÓR
2021-12-28
Szklanki wyglądają fantastycznie a i kawa smakuje jeszcze lepiej. Fakt, że towar wydaje się być bardzo kruchy i delikatny ale póki co wszystko jest w jak najlepszym porządku.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Łańcut
2021-03-22
Super produkt
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Kraków
2021-03-18
Wszystko poszło sprawnie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Ciechanowiec
2021-03-12
Szklanki prezentują się całkiem nieźle. Trzymają temperaturę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Kraków
2021-02-22
Picie kawy z takich szklanek to czysta przyjemność. Czy można je myc w zmywarce i czy można podgrzewać kawę w mikrofali?
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Kraków
2021-02-12
Fajna szklanka, dobrze trzyma ciepło
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mieczysław, Otwock
2021-01-19
5
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janusz, Jasło
2021-01-16
Zdecydowanie polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, PIONKI
2020-12-06
Bardzo fajna szklanka do latte
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Warszawa
2020-11-23
Bardzo dobra
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Warszawa
2020-02-28
Szklanki bardzo wygodne - Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Skórnice
2019-05-20
Potrzebowałem szklanek do latte i te sprawdziły się znakomicie, szczególnie że są termiczne. można trzymać bez obaw a wewnątrz napój gorący. Sklep polecam to już nie pierwsze zakupy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, RADOM
2019-03-29
Kawa w szklance prezentuje się bardzo apetycznie. Sama szklanka wydaję się w stosunku do rozmiaru bardzo lekka. Ciekawie się z niej je lody. Zupełnie nie czuć temperatury gdy trzyma się ją w ręku.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paulina, Kraków (Kraków-Podgórze)
2019-02-05
świetne szklanki - trzymają ciepło
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Świecie
2018-09-26
Bardzo fajna szklanka. Dostałem ją w gratisie do ekspresu. Teraz zamawiam następne.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Bytom
2018-01-09
Szklanka znakomicie trzyma ciepło i znakomicie się prezentuje. Bardzo lekka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Tarnobrzeg
2017-06-20
Funkcjonalna,bez uwag,może brakuje tylko ucha do niej,ale tak to jestem zadowolony.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dominika, Stalowa Wola
2016-11-04
Szklanka bardzo efektowna i mega praktyczna, nic nie parzy, a herbata czy kawa zdecydowanie dłużej utrzymują ciepło. Polecam niezdecydowanym, wato!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Warszawa
2016-04-04
bardzo fajna szklanka, kawa prezentuje się w niej bardzo ładnie, długo utrzymuje ciepło.
Opinia naszego klienta w
    pixel