Opinie o Filtr wody Jura Claris Smart

  • Filtr wody z innowacyjną technologią RFID. Claris Smart zapewnia doskonałą filtrację wody tuż przed zaparzeniem kawy pozbawiając ją obcych substancji chemicznych, metali ciężkich i nadmiaru soli mineralnych.
Kod produktu: 7610917717941
Producent: JURA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 45 Średnia ocena: 4.98
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Czarnków
2021-01-19
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dominika, Głowno
2021-01-17
Sprytny..jeśli ktoś nie doczytał, warto wiedzieć, że dzięki technologii nfc po wymianie sam zmienia ustawienia ekspresu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Szczepanów
2021-01-14
Wszystko ok. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Blanka, Kościan
2021-01-04
jakość rewelacyjna, dzięki filtrom kawa smakuje idealnie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Kwidzyn
2020-12-14
Polecam sklep, jak zawsze wszystko bardzo sprawnie zgodnie z zamówieniem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Olena, Wroclaw
2020-12-07
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Gdynia
2020-12-06
Wszystkie produkty dotarły bardzo szybko. Są wysokiej jakości. Bardzo polecam sklep.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Gliwice
2020-12-06
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Szczecin
2020-11-29
obsługa profesjonalna, szybko dostarczony towar aż miło się z taką firmą załatwia zamówienia polecam wszystkim
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Siedlce
2020-11-13
W Jura J6 Piano filtr spełnia oczekiwania kamienia brak
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Piotrków Trybunalski
2020-11-06
działa tak jak powinien
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Kostomłoty Pierwsze
2020-10-15
Super sklep
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Roman, Kłobuck
2020-09-24
Wszystko Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Bydgoszcz
2020-09-23
Filtr pierwsza klasa, naprawdę brak zastrzeżeń.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Bydgoszcz
2020-08-06
Filtr bardzo dobry, wymiana dziecinnie prosta. Aczkolwiek cena zbyt wysoka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Kurów
2020-06-28
Filtr drogi, ale dobrej jakości i prosta jego wymiana
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karolina, Nowa Ruda
2020-06-21
Rewelacja
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Dąbrowa Górnicza
2020-04-29
Polecam ten filtry plus wymianę wg wskazań
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Roman, Kłobuck
2020-04-03
Produkty godne polecenia, miła, profesjonalna obsługa. Szybka dostawa!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ANNA, RZESZÓW
2020-03-03
Produkty godne polecenia. Doskonały kontakt, miła, profesjonalna obsługa. Szybka dostawa! Super!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Elbląg
2020-02-18
filtr firmy Jura, praktyczniejsze niż odkamienianie za pomocą środków do odkamieniania, koszt podobny - polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Łódź
2020-02-10
Filtr zgodny z opisem. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Danuta, Giedlarowa
2019-11-26
Super sklep. Filtr dobry, jednak preferuję CLARIS Smart mini.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Krosno
2019-11-08
Bardzo dobry filtr zakupiony w super sklepie. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dominika, Pszów
2019-07-14
Wszystko ok. Szybka dostawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Szczecin
2019-05-16
Profesjonalnie,szybko, bardzo dobry filtr
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Września
2019-02-26
Znakomity produkt.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Olena, Wroclaw
2019-02-23
Wszystko dobrze, wygodnie, szybko. Podziękowanie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Lublin
2019-02-11
Produkt godny polecenia. Sklep jak zwykle świetnie!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Lidia, Warszawa
2018-12-02
Bardzo dobry filtr, dotychczas z poprzednim ekspresem używałam filtra Claris Blue, ale nowy ekspres-> nowy rodzaj filtra. Kawa smaczna, faktycznie po LATACH użytkowania filtrów Claris w ekspresie nie musiałam ani razu odkamieniać zbiornika na wodę. Polecam Claris Smart, szczególnie w przypadku mniejszego/rzadszego korzystania z ekspresu. Przy dużym natężeniu pracy lepiej wychodzą Claris Smart PRO (większa żywotność). Polecam produkt i SKLEP, bardzo udane zakupy i do tego natychmiastowy kontakt ze sklepem jeśli potrzeba.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Białystok
2018-11-29
Filtr zgodny z opisem, szybko profesjonalnie polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Warszawa
2018-11-27
Produkt konieczny do prawidłowego działania ekspresu. Dzięki filtrom nie trzeba odkamieniać.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Warszawa
2018-10-30
Bardzo dobry filtr, kupiony również w bardzo dobrym sklepie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paulina, Wrocław
2018-10-30
Filtr polecam wszystkim, którzy chcą aby ekspres służył długo.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Świecie
2018-10-28
Produkt godny polecenia. Sklep również. Rewelacja
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Łódż
2018-10-18
Polecam osobą które chcą cieszyć się smakiem kawy , podstawa do dobra woda .Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Tomasz, Świecie
2018-07-26
Filtry jak najbardziej OK, szkoda tylko że nie można trafić na zestawy 3 sztuk. W paczuszce przyszło oryginalne opakowanie na 3 i w środku 2 filtry - to raczej trochę słabe, że nie oferuje sie zestawu 3.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorian, Zabrze
2018-05-31
Filtr spełnia swoją funkcję, choć w ekspresie zawsze stosuję filtrowaną wodę - mimo wszystko filtr jest zawsze obecny... Sklep polecam w 100% :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Dzierżoniów
2018-03-23
Super produkt! Ekspres zalewam oczywiście wodą przegotowaną, mimo wszystko ten filtr to nieodłączny element wyposażenia
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Warszawa
2017-12-04
Filtry do ekspresów Jura użytkuję od ok. 10 lat. Ich skuteczność jest bardzo dobra i można zapomnieć o kamieniu w wodzie. W mojej opinii nierozłączny element wyposażenia ekspresu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Poznań
2017-09-04
Produkt godny polecenia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Warszawa
2017-05-24
Oczywiście rzecz niezbędna do prawidłowego działania ekspresu. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Łódź
2016-07-04
Filtry zakupione po raz pierwszy z doskonałym rezultatem.
Opinia naszego klienta w
    pixel