Opinie o Filtr wody Jura Claris Smart

  • Filtr wody z innowacyjną technologią RFID. Claris Smart zapewnia doskonałą filtrację wody tuż przed zaparzeniem kawy pozbawiając ją obcych substancji chemicznych, metali ciężkich i nadmiaru soli mineralnych.
Kod produktu: 7610917717941
Producent: JURA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 123 Średnia ocena: 4.96
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Warszawa
2022-09-09
Zgodne z oczekiwaniami. Filtr spełnia wymagania ekspresu Jura
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Chajęty Gm. Dąbrówka
2022-08-25
Szybko i sprawnie, produkt spełnił moje oczekiwania.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Gdynia
2022-08-22
Stale kupuję te filtry i są zawsze w niższej cenie niż u konkurencji
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosława, Brodnica
2022-08-16
Z filtrem kawa ma lepszy smak gorąco polecam wszystkim
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: JANUSZ, ZABIERZÓW
2022-08-01
Znakomicie spełnia swoje zadanie. Rzeczywiście dla użytku domowego wystarczy spokojnie na 2 miesiące...
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Krotoszyn
2022-07-17
Zakupiony towar zgodny z opisem spełnia moje przewidywania
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Lublin
2022-07-03
Spełnia swoją rolę. Polecam. Ponadto obsługa całego zamówienia szybka, sprawna i bezproblemowa. Będę korzystać z oferty tego sklepu w przyszłości.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Leonard, Żelechów
2022-06-23
Filtr oryginalny, dobry dla ekspresu ,poprawia smak pitej kawy
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: RENATA, Elbląg
2022-06-11
zgodne z opisem jestem bardzo zadowolona polecam bardzo
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kinga, Gdańsk
2022-06-08
Idealnie pasujący i niezawodny filtr. Oryginalny, kupuje tylko tutaj :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksander, Warszawa
2022-06-04
Bomba! Rewelacja! Rewelacja! Rewelacja! Rewelacja!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Waldemar, Golasowice
2022-05-26
wszystko zgodnie z zamówieniem. Zamówienie było dostarczone na czas.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosława, Brodnica
2022-05-21
Filtr spełnia swoją rolę, kawa pyszna polecam gorąco
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Lublin
2022-05-05
Wszystko zgodne z opisem. Polecam zakupy w tym sklepie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Bydgoszcz
2022-04-25
Filtry Jura Claris Smart użytkuję od początku. Kawa jest dobrze przefiltrowana, smaczna. Wiem, ponieważ woda w mojej sieci należy do jednej z twardszych. Zatem filtr spełnia swoją funkcję. Chociaż cena mogłaby być nieco niższa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 1 / 5 )
Autor: Barbara, Gdynia
2022-04-16
nieprawidłowo opisany produkt, chciałam zakupić większy filtr. Niestety przyszedł mini produkt. Mogę go też użyć ale na znacznie krótszy czas, więc nie wymieniłam ale więcej już niczego NIE KUPIĘ w tym sklepie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MONIKA, Opatówek
2022-04-13
Szybka realizacja zamówienia,wszystko w porządku,towar zgodny z zamówieniem.Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Ożarów Mazowiecki
2022-03-25
polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maja, Rudnica
2022-03-23
Dostawa błyskawiczna . Wszystko w jak największym porządku . Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ARKADIUSZ, Stare Drzewce
2022-03-21
BARDZO DOBRY PRODUKT, SZYBKA PRZESYŁKA , 100% ZADOWOLENIA.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksander, Głogowo
2022-03-18
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: , Somonino
2022-03-18
Oczywiście polecamy :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Ożarów Mazowiecki
2022-03-18
polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Pozowice
2022-03-14
Polecam. Żadnych problemów. Towar zgodny z opisem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ANDRZEJ, GDYNIA
2022-03-06
Doskonały filtr
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewelina, Warszawa
2022-01-31
Udany zakup.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Stanisław, Olszyna
2022-01-22
Filtr super,jeśli chodzi o czas pracy i cenę to już inna bajka ale taniej i tak nigdzie nie ma.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Donata, Gniezno
2022-01-17
Towar zgodny z zamówieniem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Bochnia
2022-01-12
Bardzo dobry podukt
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sławomir, Babice
2022-01-06
Realizacja zamówienia - szybko i sprawnie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: JANUSZ, ZABIERZÓW
2022-01-06
Dokładna informacja o statusie przesylki. Bardzo szybka dostawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Łomianki
2022-01-05
Jestem zadowolona z produktu, spełnia oczekiwania
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: , Mińsk Mazowiecki
2022-01-03
super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Patryk, Warszawa
2021-12-30
dobry, ale do ekspresu jura W8 z przedłużką nie polecam, gdyż za szybko zużywa się
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Konrad, Śrem
2021-12-30
Super serdecznie polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MARIUSZ, GRYFICE
2021-12-26
Wszystko ok. Szybka dostawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Tarnów
2021-12-16
Przesyłka jak zwykle bardzo szybka, jestem bardzo zadowolona z kupionego kiedyś ekspresu Jura jak i z dokupowanych akcesoriów
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maja, Siemianowice Śląskie
2021-12-06
Zgodne z zamówieniem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kamila, Warszawa
2021-12-03
Tego wymaga mój ekspres. Nic mu nie brak.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Henryk, Nowe Gulczewo
2021-11-22
Towar zgodny z ofertą dostawa bez zarzutu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Szczecin
2021-11-19
Super profesjonalna obsługa szybka dostawa towaru
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Opole
2021-11-18
OK
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Bydgoszcz
2021-11-12
Filtr od Jury jest bardzo ekonomiczny. Wystarcza na długi czas. Ma bardzo dobrą jakość więc jestem spokojna o wodę i to, że szybko nie zakamieni mi ekspresu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: PATRYCJA, GARWOLIN
2021-11-12
Bardzo dobry produkt
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, RAWA MAZOWIECKA
2021-10-16
Bardzo dobry skuteczny filtr. Moje urządzenie działa bez zarzutów ponieważ filtr w pełni spełnia swoje zadanie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Olena, Wroclaw
2021-10-12
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Donata, Gniezno
2021-10-11
Produkt zgodny z opisem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Odolanów
2021-09-20
Jestem zadowolona .Profesjonalizm
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kinga, Gdańsk
2021-09-20
Towar zgodny z opisem. W 100% oryginalny. Polecam i będę kupować
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Izabella, Koziegłowy
2021-09-17
super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: , Żywiec
2021-09-13
polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Bialystok
2021-08-13
Do swojego expresu od zawsze używam tylko filtry wodyJura Claris Smart.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Międzyświeć
2021-07-23
oryginalny, niezbędny do dobrego serwisowania ekspresu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kinga, Gdańsk
2021-07-16
Zgodny z opisem, pasujący. Polecam i będę korzystać
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Gorzów Wielkopolski
2021-07-13
Polecam sklep KONESSO
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Gdańsk
2021-07-13
Oryginalny filtr Jura. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Kraków
2021-07-09
wszystko ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Łobez
2021-07-05
polecany
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Łódź
2021-06-28
bardzo dobry produkt
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Donata, Gniezno
2021-06-15
5/5
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Klecza Górna
2021-06-07
super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Czarnków
2021-05-30
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Tarnów
2021-05-30
Bardzo rzeczowa konsultacja i przesyłka na następny dzień doręczona.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Elbląg
2021-05-20
lepszy niż tabletki do odkamieniania
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Wrocław
2021-05-20
Wszystko super oryginalne i szybka dostawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paulina, Wrocław
2021-05-17
Polecam 100%
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Olena, Wroclaw
2021-05-02
Wszystko ok!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Elbląg
2021-04-26
filtr do zastosowania zgodnie z wymogami Jury
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: DIANA, LUBLIN
2021-04-26
Dostawa ekspresowa. Wszystko w porządku. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Pabianice
2021-04-23
Wszystko ok, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Izabella, Koziegłowy
2021-04-12
wszysttkie zakupione produkty w sklepie Konesso są super !
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Weronika, Gorzanów
2021-04-11
Oryginalny filtr
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Białystok
2021-03-27
Wszystko szybko i ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: EWa, GDańsk
2021-03-19
jestem zadowolona
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Bełchatów
2021-03-18
Wszystko w porządku
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Szczecin
2021-02-25
towar godny polecenia
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: , Szczecin
2021-02-17
Super obsługa! Polecamy!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Dębica
2021-02-01
Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Czarnków
2021-01-19
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dominika, Głowno
2021-01-17
Sprytny..jeśli ktoś nie doczytał, warto wiedzieć, że dzięki technologii nfc po wymianie sam zmienia ustawienia ekspresu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Szczepanów
2021-01-14
Wszystko ok. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Blanka, Kościan
2021-01-04
jakość rewelacyjna, dzięki filtrom kawa smakuje idealnie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Kwidzyn
2020-12-14
Polecam sklep, jak zawsze wszystko bardzo sprawnie zgodnie z zamówieniem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Olena, Wroclaw
2020-12-07
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Gdynia
2020-12-06
Wszystkie produkty dotarły bardzo szybko. Są wysokiej jakości. Bardzo polecam sklep.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Gliwice
2020-12-06
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Szczecin
2020-11-29
obsługa profesjonalna, szybko dostarczony towar aż miło się z taką firmą załatwia zamówienia polecam wszystkim
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Siedlce
2020-11-13
W Jura J6 Piano filtr spełnia oczekiwania kamienia brak
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Piotrków Trybunalski
2020-11-06
działa tak jak powinien
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Kostomłoty Pierwsze
2020-10-15
Super sklep
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Roman, Kłobuck
2020-09-24
Wszystko Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Bydgoszcz
2020-09-23
Filtr pierwsza klasa, naprawdę brak zastrzeżeń.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Bydgoszcz
2020-08-06
Filtr bardzo dobry, wymiana dziecinnie prosta. Aczkolwiek cena zbyt wysoka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Kurów
2020-06-28
Filtr drogi, ale dobrej jakości i prosta jego wymiana
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karolina, Nowa Ruda
2020-06-21
Rewelacja
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Dąbrowa Górnicza
2020-04-29
Polecam ten filtry plus wymianę wg wskazań
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Roman, Kłobuck
2020-04-03
Produkty godne polecenia, miła, profesjonalna obsługa. Szybka dostawa!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ANNA, RZESZÓW
2020-03-03
Produkty godne polecenia. Doskonały kontakt, miła, profesjonalna obsługa. Szybka dostawa! Super!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Elbląg
2020-02-18
filtr firmy Jura, praktyczniejsze niż odkamienianie za pomocą środków do odkamieniania, koszt podobny - polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Łódź
2020-02-10
Filtr zgodny z opisem. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Danuta, Giedlarowa
2019-11-26
Super sklep. Filtr dobry, jednak preferuję CLARIS Smart mini.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Krosno
2019-11-08
Bardzo dobry filtr zakupiony w super sklepie. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dominika, Pszów
2019-07-14
Wszystko ok. Szybka dostawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Szczecin
2019-05-16
Profesjonalnie,szybko, bardzo dobry filtr
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Września
2019-02-26
Znakomity produkt.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Olena, Wroclaw
2019-02-23
Wszystko dobrze, wygodnie, szybko. Podziękowanie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Lublin
2019-02-11
Produkt godny polecenia. Sklep jak zwykle świetnie!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Lidia, Warszawa
2018-12-02
Bardzo dobry filtr, dotychczas z poprzednim ekspresem używałam filtra Claris Blue, ale nowy ekspres-> nowy rodzaj filtra. Kawa smaczna, faktycznie po LATACH użytkowania filtrów Claris w ekspresie nie musiałam ani razu odkamieniać zbiornika na wodę. Polecam Claris Smart, szczególnie w przypadku mniejszego/rzadszego korzystania z ekspresu. Przy dużym natężeniu pracy lepiej wychodzą Claris Smart PRO (większa żywotność). Polecam produkt i SKLEP, bardzo udane zakupy i do tego natychmiastowy kontakt ze sklepem jeśli potrzeba.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Białystok
2018-11-29
Filtr zgodny z opisem, szybko profesjonalnie polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Warszawa
2018-11-27
Produkt konieczny do prawidłowego działania ekspresu. Dzięki filtrom nie trzeba odkamieniać.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Warszawa
2018-10-30
Bardzo dobry filtr, kupiony również w bardzo dobrym sklepie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paulina, Wrocław
2018-10-30
Filtr polecam wszystkim, którzy chcą aby ekspres służył długo.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Świecie
2018-10-28
Produkt godny polecenia. Sklep również. Rewelacja
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Łódż
2018-10-18
Polecam osobą które chcą cieszyć się smakiem kawy , podstawa do dobra woda .Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Tomasz, Świecie
2018-07-26
Filtry jak najbardziej OK, szkoda tylko że nie można trafić na zestawy 3 sztuk. W paczuszce przyszło oryginalne opakowanie na 3 i w środku 2 filtry - to raczej trochę słabe, że nie oferuje sie zestawu 3.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorian, Zabrze
2018-05-31
Filtr spełnia swoją funkcję, choć w ekspresie zawsze stosuję filtrowaną wodę - mimo wszystko filtr jest zawsze obecny... Sklep polecam w 100% :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Dzierżoniów
2018-03-23
Super produkt! Ekspres zalewam oczywiście wodą przegotowaną, mimo wszystko ten filtr to nieodłączny element wyposażenia
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Warszawa
2017-12-04
Filtry do ekspresów Jura użytkuję od ok. 10 lat. Ich skuteczność jest bardzo dobra i można zapomnieć o kamieniu w wodzie. W mojej opinii nierozłączny element wyposażenia ekspresu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Poznań
2017-09-04
Produkt godny polecenia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Warszawa
2017-05-24
Oczywiście rzecz niezbędna do prawidłowego działania ekspresu. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Łódź
2016-07-04
Filtry zakupione po raz pierwszy z doskonałym rezultatem.
Opinia naszego klienta w
    pixel