Opinie o Syrop CHOCOLATE COOKIE MONIN 0,7 L - czekoladowe ciasteczka

  • Syrop francuskiej firmy Monin o smaku czekoladowych ciasteczek w szklanej butelce. Syrop ma brązową barwą z przebłyskami karmelu i smak maślanych ciasteczek czekoladowych. Doskonały jako dodatek do kaw i napojów deserowych. Pojemność: 0,7L
Kod produktu: 3052910021153
Producent: MONIN

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 14 Średnia ocena: 4.93
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karolina, Katowice
2021-01-07
Sztandarowy syrop od Monina, pychotka, ale sugeruje uważać z ilością, bo jest bardzo słodki
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewelina, Warszawa
2020-12-15
Towar zgodny z opisem, przesyłka świetnie zabezpieczona, dodatkowo miły drobny upominek od firmy. Zdecydowanie polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Zamość
2020-10-04
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Aleksandra, Świebodzice
2020-05-05
Super smak, chociaż mógłby być trochę bardziej gęsty:)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Giżycko
2020-02-17
Bardzo dobry syrop do kawy z mlekiem. Przyjemnie czekoladowy z nutką wanilii. Pycha!!! .... Chociaż syrop o smaku torcika szwarcwaldzkiego też był wart grzechu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Kraków
2019-11-23
Jeden z moich ulubionych smaków syropów Monin - czy dodaję go do kawy czy do lodów, smakuje wyśmienicie!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Bydgoszcz
2019-08-11
Syrop przepyszny, no i ten zapach.... cudowny :). Polecam smakoszom kawy i deserów kawowych.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Rusiec
2019-03-19
Mój ulubiony! Wystarczy jedna łyżeczka/pompka do kawy latte i deser gotowy! :) Uwielbiam! Szczególnie polecam fanom słodkości, wtedy syrop sprawdzi się nie tylko do kawy ale również do deserów :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Remigiusz, Gdynia
2019-03-05
Witam - to jeden z syropów które miałem okazję spróbować z napojami kawowymi z dodatkiem mleka oraz do polania lodów. Wyrazisty smak ciasteczek a że to syrop nie warto dodawać żadnej ilości cukru bo sam w sobie syrop jest słodki.Tak jak w opisie wystarczy małą łyżeczkę tego syropu aby mocno poczuć wspanialy smaczek w kawie piwie czy na lodach. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Limanowa
2018-10-04
Lubię ciastko do kawy...Syrop Monin Chocolate cookie bez wątpienia może zastąpić niejedno ciastko. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Gorzów Wlkp.
2018-06-21
super smak:)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Bydgoszcz
2018-01-09
Syrop ma fajny smak, idealnie nadaje się do kawy, ale również do lodów waniliowych. Szczerze mogę go polecić
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Patryk, Wasilków
2017-12-10
Super smak. Syrop nie tylko nadaje się do kawy ale także do ciemnego piwa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anita, Kowal
2015-09-24
wspaniały smak aromat, super dodatek do kawy.
Opinia naszego klienta w
    pixel