Opinie o Syrop ROSE MONIN 0,7 L - różany

  • Syrop różany francuskiego producenta MONIN w szklanej butelce o pojemności 0,7 litra. Charakteryzuje się jaskraworóżowym odcieniem i wyjątkowym smakiem i aromatem kwiatów róży. Dobry dodatek do kaw, herbat, napojów i drinków deserowych.
Kod produktu: 3052910056391
Producent: MONIN

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 25 Średnia ocena: 4.68
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Kazimierz Dolny
2022-07-08
Pyszna opcja na lato! Pasuje do lemoniad, kaw, drinków
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Julia, Brwilno
2022-06-03
Bardzo dobry, lekko słodki, a jednocześnie delikatnie kwaśny w połączeniu z lemoniadą. Polecam :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: JOLANTA, NEKIELKA
2022-05-25
spełnia w 100 % oczekiwania, dostawa w terminie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Goleniów
2022-03-02
Rewelacja. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Kraków
2022-02-18
Przesłodka!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karolina, Ełk
2022-02-09
Prezent się udał, polecam smak
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Goleniów
2021-12-29
Rewelacja wszystko super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Koszalin
2021-12-25
Różany to dla mnie nowość,ale zostanie że mną na dłużej
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Tarnowskie Góry
2021-11-29
Ciekawy rzadko używany syrop który warto mieć
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Tarnowskie Góry
2021-11-21
Dodany jeszcze nie otwarty. Wszyscy się boją tego smaku
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Maja, Kraków
2021-06-29
Syrop ze straszną ilością cukru
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Michał, Poznań
2021-06-28
Moim zdaniem lekko za słodki i nie intensywny
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jagoda, Tomkowice
2021-05-21
Dla tych którzy lubią trochę poeksperymentować ze swoją kawą zdecydowanie polecam. W połączeniu z sosem o smaku białej czekolady wychodzi nieziemska kawa!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Racibórz
2021-05-21
Najlepszy! Polecam bardzo, a Ci którzy mają wątpliwości niech zaryzykują - nie będziecie żałować :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Bolesławiec
2021-04-30
Spełnił moje oczekiwania
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Oborniki
2021-04-13
Aromatyczny, Spełnil moje oczekiwanie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ekin, WARSAW
2021-03-12
I made an order from Konesso last month but by mistake put my old address for delivery. I thought it would be very difficult to pick it up but Konesso contacted delivery guy and corrected my address. The syrup bottle was unfortunately broken (even thought it was sealed securely) and Konesso just sent me a new one immediately. Overall, I was very impressed with their customer service and will continue shopping from them in the future.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Poznań
2020-11-28
Super syrop, można zrobić lemoniadę różaną i inne cuda.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sebastian, Dzierżoniów
2020-11-23
5 łyżeczek i kawa pachnie jak ogród
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Monika, Wrocław
2020-09-18
Mało różany, jestem zawiedziona.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Matylda, Koszalin
2020-09-14
Idealny do mrożonych herbat
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Martyna, Kutno
2020-08-24
mój tajny składnik nie tylko herbat, kaw czy lemoniady, ale i ciasteczek. każdy nabój czy ciastka nabiorą zupełnie innego i nowego smaku. przepyszny syrop, według mnie najlepszy syrop różany (wypada dużo lepiej niż bułgarskie, a w sumie ten kraj najbardziej słynie z różanych smakołyków)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Martyna, Kutno
2020-05-10
Przepyszny i intensywny (w pozytywnym sensie!) syrop, szczególnie dla miłośników róży. Idealny zarówno do kawy i lodów, ale też do stworzenia z niego lemoniady.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Ewa, Tarnów
2017-11-23
Próbując pierwszy raz pomyślałem "pączek w płynie". Warto spróbować, ale np. w kawie przeważa smak i zapach róży, przez co przestaje być tylko dodatkiem do smaku. Wg mnie zbyt ntensywny nawet w małej ilości.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystyna, Katowie
2016-11-18
Całkiem przyjemne doznanie smakowe :)
Opinia naszego klienta w
    pixel