Opinie o Tamper Motta do ubijania kawy - 57mm Czarny

  • Tamper przeznaczony do ubijania kawy firmy Motta. Średnica podstawy tampera wynosi 57 mm. Wykonana jest ze stali nierdzewnej. Uchwyt tampera jest drewniany o czarnym kolorze.
Producent: MOTTA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 10 Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Arkadiusz, Wałcz
2022-03-08
Świetny, pięknie ubija kawę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Bydgoszcz
2022-01-18
Produkt zgodny z opisem, bardzo dobry kontakt, szybka przesyłka, 100% satysfakcji.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sebastian, Poznan
2021-12-12
Tamper przyzwoity, ale nie nadaje się do Lelit. Tutaj potrzebny jest 57.5 mm-inaczej kawa wychodzi bokami.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Kraków
2021-07-26
Pasuje do mojego ekspresu Lelit kolorem i kształtem, no i używa się go lepiej niż tego plastikowego, który przyszedł razem z ekspresem. Ten plastikowy nie był zły, moją głowną motywacją do zakupu było to, że ciągle się gdzies zapodziewał...
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Warszawa
2021-03-25
jestem zadowolony
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jakub, Białystok
2020-11-17
Co można napisać... Działa! A tak na poważnie to bardzo fajnie wykonany, solidny, jestem zadowolony.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Siemianowice Śląskie
2020-11-16
Świetnie leży w dłoni i jest dobrze wykonany.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MARCIN, Chęciny
2020-06-15
Masywny, dobry jakościowi, spełnia swoje zadanie. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Kraków
2019-11-11
Jestem z niego zadowolony bo przy zakupie ekspresu ciśnieniowego dostałem tamper plastikowy, a tym bez problemu mogę ubić i wyrównać kawę w kolbie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sebastian, Harmęże
2018-04-27
Dobrze wyważony, masywny. Łatwo ulega odkształceniom, więc trzeba uważać aby nie upadł
Opinia naszego klienta w
    pixel