Opinie o Syrop SALTED CARAMEL MONIN 0,7 L - słony karmel

  • Syrop francuskiej firmy Monin o smaku słonego karmelu w szklanej butelce o pojemności 0,7l. Słone nuty wspaniale współgrają ze słodyczą karmelu. Syrop ma bursztynową barwę i będzie doskonałym dodatkiem do kaw, czekolad, drinków i koktajli.
Kod produktu: 3052911145094
Producent: MONIN

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 53 Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kinga, Strzelce Krajeńskie
2022-08-30
Idealny syrop do kawy latte i deserów, bardzo wydajny.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Kroczyce
2022-08-04
dobrej jakości syrop, polecam ten produkt opinia pozytywna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: SŁAWOMIR, GÓRA
2022-07-28
niezastąpiony dodatek do kawy słony karmel - najlepszy
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Ruda Śląska
2022-07-15
Polecam, zamawiam regularnie.Napoje z syropami Monin mają niepowtarzalny smak.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adrian, Komarówka Podlaska
2022-06-26
Najlepszy z gamy karmelowych smaków, polecam:)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adrian, Komarówka Podlaska
2022-06-24
Polecam - sprawna realizacja zamówienia i profesjonalna obsługa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Patrycja, Warszawa
2022-06-24
Karmel/słony karmel to mój ulubiony smak, nie zawiodłam się na tym syropie, choć przyznaję, że dla mnie mógłby być bardziej karmelowy ❤
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bogumiła, Szudzialowo
2022-05-18
Syrop jest wyśmienity polecam warto go kupić !!!!!!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Emilia, Jelcz-Laskowice
2022-04-12
Dla wielbicieli karmelu najlepszy z możliwych syrop do kawy. Bardzo szybka i sprawna realizacja zamówienia. To na pewno moje nieostatnie zakupy w Konesso. Polecam!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tanja, Kolbuszowa
2022-04-01
Moj ulubiony syrop. Robie z nim kawe codziennie i jest bardzo wydajny. Na pewno zamowie jeszcze raz.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kacper, Kurów
2022-03-26
Pyszności, szkoda,że w szklanej butelce a nie plastikowej
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Słupsk
2022-03-13
rewelacja
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksander, Włocławek
2022-02-09
Najlepszy jak do tej pory (a testowałem kilka) syrop do kawy :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adrian, Komarówka Podlaska
2022-01-10
polecam sklep i produkt:)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kinga, Boguchwała
2022-01-07
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Tarnobrzeg
2022-01-03
Super produkt,mój ulubiony smak. Połączenie słonego i słodkiego rewelacja
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Patrycja, Kiełczów
2021-12-14
wszystko ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mikołaj, Tarnów
2021-11-28
Rewelacyjny! Zastąpiłem cukier i to była świetna decyzja. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Lublin
2021-11-05
OK
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: SŁAWOMIR, GÓRA
2021-09-14
super dodatek do kawy
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adrian, Komarówka Podlaska
2021-08-31
Jak na razie faworyt wśród dodatków do kawy :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maja, Grajewo
2021-08-13
Smaczny syrop, polecam :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Józef, Krościenko Nad Dunajcem
2021-08-13
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Warszawa
2021-07-02
Super smak do porannej kawy
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Alicja, Sopot
2021-06-19
Cudowny
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jakub, Poznań
2021-05-31
Bardzo smaczny i wydajny!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adrian, Komarówka Podlaska
2021-05-29
W smaku rzeczywiście ciekawszy niż zwykły karmel, aromat nie tak intensywny jak kokos - moim zdaniem bardzo subtelny.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Tarnów
2021-05-28
to już kolejne zamówienie tego syropu, kawa smakuje wybornie - o ile ktoś taką kawkę lubi :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Rzeszów
2021-05-11
Syrop jest przepyszny.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marika, Stalowa Wola
2021-05-10
Serdecznie polecam:)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Kraków
2021-05-09
super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Winnica
2021-05-07
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karina, Wrocław
2021-04-01
przepyszny, kdealny do kawy z mlekiem zarówno tej mrożonej jak i na ciepło!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jan, Radomyśl N/Sanem
2021-03-30
Znany i ceniony. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Poznań
2021-02-15
Super smak! Świetny syrop do kawy dla smakoszy słodko-słonych smaków :) Polecam ten syrop jest niesamowity.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Gdynia
2021-01-05
Pyszny, słodki syrop. Używam go głównie do kawy, ale sprawdza się również chociażby jako dodatek do lodów. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Szczecin
2020-12-01
Najlepszy syrop do kawy
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wioletta, Łódź
2020-11-29
Mega smak, nadaje się do kawy czarnej ale również do deserów.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: SŁAWOMIR, GÓRA
2020-11-16
super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Angelika, Warszawa
2020-11-05
Uwielbiam syropy Monin. Idealne, jako dodatek do kawy i nie tylko ;)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Rakowiska
2020-06-07
Uwielbiam , mój ulubiony .
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Warszawa
2020-05-31
Dobry dodatek do kawy zamiast cukru. Świetny smak. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tadeusz, Piątnica Poduchowna
2020-04-26
Syrop do kawy super! Kawa jak z najlepszej kawiarni :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Rzeszów
2020-04-06
Fantastyczny syrop: do kawy, lodów, deserów. Mniam...
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Łódź
2020-01-26
Fantastyczny syrop do kawy, lodów, a nawet piwa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Tarnów
2019-11-12
Bardzo szybka dostawa, świetny produkt. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adrianna, Szczecin
2019-10-22
Świetny syrop! Uwielbiam ten smak!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: STANISLAW, LODZ
2019-05-31
Znakomita oferta. Połączenie słodkiego smaku z odrobiną soli teoretycznie niemożliwe, a jednak!!! Polecam nie tylko tym, którzy lubią eksperymentować.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: PATRYK, Wasilków
2019-04-26
Świetny syrop do kawy i ciemnego łagodnego piwa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Dąbrowa Górnicza
2019-03-15
Interesujący smak. A jest jeszcze ciekawszy w połączeniu z innymi, ale to wymaga wielu prób, czasami nieudanych ;)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Gorzów Wlkp.
2018-06-21
wyjatkowy smak.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Tarnów
2017-11-15
Bardzo dobry i wydajny. Moja narzeczona go uwielbia. Zdecydowanie lepszy od tradycyjnego karmelowego syropu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Police
2017-08-06
Rewelacyjny, polecam
Opinia naszego klienta w
    pixel