Opinie o Odkamieniacz do ekspresu KRUPS F054

  • Oryginalny odkamieniacz do ekspresów Krups który przeznaczony jest do usuwania nagromadzonego kamienia w ekspresie. Odkamienianie to niezbędna czynność przy odpowiedniej konserwacji ekspresu. Opakowanie: 2 saszetki
Kod produktu: 0010942206873
Producent: KRUPS

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 84 Średnia ocena: 4.99
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Białystok
2023-01-28
Odkamieniacz jest bardzo dobry do ekspresów, odkamieniam również czajniki.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grażyna, Ełk
2023-01-28
Towar zgodny z opisem, przystępna cena, kupuję już któryś raz. Szybka wysyłka. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Skierniewice
2023-01-22
Środek do usuwania kamienia bardzo skuteczny, towar oryginalny-zgodny z opisem, przesyłka doręczona na czas.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Legnica
2022-12-02
Prosty w użyciu okamieniacz. Idealny do ekspresów firmy Krups. Zawsze go stosuję.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosław, Siedlce
2022-11-21
Polecam bardzo ten sklep. Sprawna obsługa, szybka dostawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zofia, Dąbrowa Górnicza
2022-10-31
Powiedzieć,że towar i obsługa sklepu jest dobra, to nic nie powiedzieć. I jedno i drugie na najwyższym poziomie. Dalej będę korzystać. Pozdrawiam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Białystok
2022-10-28
Odkamieniacz jest dobry, używam go zgodnie z zaleceniem producenta.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: BRONISŁAW, OŚWIĘCIM
2022-08-10
transakcja przebiegła pomyślnie i bardzo szybko.jestem bardzo zadowolony,polecam wszystkim sklep KONESSO
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sławomir, Warszawa
2022-08-05
Oryginalny odkamieniacz i taki powinno się używać.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karol, Bytom
2022-08-04
Kupiłem bo na pewno będę potrzebował i myślę że będzie dobry jak i tabletki czyszczące i kawa. Dziękuję bardzo.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Gdynia
2022-07-11
Super cena, najlepsza jaką znalazłem wliczając koszty przesyłki, wszystko szybko i profesjonalnie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ANDRZEJ, Gdynia
2022-05-15
To sa bardzo dobre produkty, naprawde goraco polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Strzelin
2022-05-15
Wszystko ok polecam , szybka realizacja zamówienia dobrze dobrany produkt
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Urszula, Krasiczyn
2022-04-26
Polecam tabletki do odkamieniania, nie znam innych te zawsze się u mnie sprawdzały.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wanda, Warszawa
2022-04-08
Szybka wysyłka, towar zgodny z opisem. Serdecznie polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Nadma
2022-04-05
jestem zadowolona z jego działania, prosty w przygotowaniu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Lubliniec
2022-04-01
Bardzo szybka dostawa,zawsze miły upominek do zakupów,polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aneta, Oświęcim
2022-03-23
Sprawnie i szybko
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Halina, Skrzydlna
2022-03-23
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grażyna, Ełk
2022-03-11
Stosuję wg zaleceń producenta, spełnia swoją rolę
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kazimierz, TCZEW
2022-02-18
Zgodnie z zamówieniem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciek, Tyczyn
2022-02-10
Towar zgodny z zamówieniem . Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kazimierz, TCZEW
2022-01-31
Zamówienie zrealizowane zgodnie z planowanym terminem dostawy. Towar zgodny z zamówieniem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Jaczkowice
2022-01-19
Oryginalny odkamieniacz
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Pabianice
2022-01-18
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wioletta, Piła
2022-01-06
Towar zgodny z opisem , szybka obsługa. Nie ma do czego się przyczepić . Gorąco polecam .
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Gdańsk
2022-01-01
Używam regularnie. Dobra cena. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewelina, Katowice
2021-12-29
oryginalny produkt, zgodny z opisem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Zielona Góra
2021-12-22
Szybko sprawnie zgodnie z opisem. Wrócę tu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Mołdzie
2021-12-21
Wszystko ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Brzesko
2021-12-20
Super produkt.Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Liszki
2021-12-03
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Radom
2021-12-01
Zawsze można na nich polegać. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Urszula, Pilzno
2021-11-26
5
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Tuchola
2021-11-22
Szybko i skutecznie,polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Patrycja, Kamienna Góra
2021-11-22
Polecam. Wszystko ok.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karolina, Zabrze
2021-11-16
Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wiesław, Elbląg
2021-11-10
Polecam nie mam zastrzeżeń.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: DOROTA, KOŚCIELNA WIEŚ
2021-11-06
POLECAM !!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Leszno
2021-11-04
OK
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Pyskowice
2021-10-25
Towar ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ELZBIETA, WARSZAWA
2021-10-22
bardzo dobry
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewelina, Źlinice
2021-10-11
Super cena i produkt
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Nowe Chrusty Gm.rokiciny
2021-10-10
skuteczny
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Przemysław, Pabianice
2021-10-09
Wszystko SUPER, polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Grodzisk Mazowiecki
2021-10-01
Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karolina, Ślęza
2021-09-18
Produkt zgodny z opisem, oryginalny, odpowiednio zapakowany
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Kraków
2021-09-18
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwia, Łódź
2021-09-12
Polecam ten odkamieniacz.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Cieszków
2021-09-09
wszystko super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wioletta, Kraków
2021-08-27
Używam od początku gdy kupiłam express Krupsa i wszystko działa.Pozdrawiam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Wołomin
2021-07-20
Oryginalny produkt z dostawą wręcz ekspresową.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ALEKSANDER, LEGNICA
2021-07-19
Zgodny z opisem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Chodzież
2021-06-21
Mocno czyści ekspres i nie tylko
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Krasnystaw
2021-06-17
Działa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Sieradz
2021-06-10
Działa dobrze. Nie ma śladu po kamieniu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Warszawa
2021-04-01
Jak zwykle wszystko w najlepszym porządku
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Białystok
2021-03-22
Zgodne z zmaówieniem, jeszcze nie wypróbowałam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Renata, Łask
2021-03-08
.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aneta, Kielce
2021-03-02
Towar zgodny z opisem. Szybka przesyłka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Chodzież
2021-03-01
Mocny odkamieniacz. Dobrze czyści też czajniki
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Białystok
2021-03-01
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Olsztyn
2021-02-01
super realizacja - polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Białystok
2020-12-25
Tabletki niezbędne aby ekspres dobrze funkcjonował.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Sandomierz
2020-12-20
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Wrocław
2020-12-14
Super.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jadwiga, Dąbrowa Tarnowska
2020-12-14
Jest ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Chodzież
2020-12-07
Dobrze czyści ekspres.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: IWONA, WODZISŁAW ŚL
2020-11-21
produkt godny polecenia
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Zambrów
2020-11-19
ok.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Wrocław
2020-11-06
Spełnia swoje zadanie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Izabela, Siemianowice Śląskie
2020-11-01
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Lipsk
2020-10-26
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Pierwoszynie
2020-05-01
Dostawa bez uwag , szybko sprawnie , dobrze zapakowany towar , polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: JOLANTA, ŁÓDŹ
2019-12-27
Odkamieniacz oryginalny dostawa bez uwag.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Chodzież
2019-07-13
Dobra jakość, cena oraz obsługa. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: KAROLINA, PUŁAWY
2018-10-01
Dobra cena, jakość, obsługa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Daniel, Kraków
2018-07-19
Towar zgodny z opisem, oryginalny odkamieniacz, polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Zalasewo
2018-05-28
Przesyłka b. szybko zrealizowana. Towar zgodny z zamówieniem. Robi dobrą robotę i nie boję się, że wejdzie w reakcję z elementami ekspresu. ;-)))
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: KAMILA, KRAKÓW
2017-04-07
Polecam, bardzo szybka przesyłka. Towar zgodny z opisem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Andrzej, Mielec
2016-09-16
Odkamieniacz stosuję oryginalny bo choć nie jest tani to jednak ważne że robi dobrą robotę-:)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Łódź
2016-07-04
Odkamieniacz czyści bardzo dobrze. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosław, Słupsk
2016-03-28
preparat czyści b.dobrze choć nie jest tani no ale za markowy produkt trzeba zapłacić odpowiednio- ale w marketach typowych ze sprzętem rtv jest drożej
Opinia naszego klienta w
    pixel