Opinie o Tabletki czyszczące do ekspresu KRUPS XS3000

  • Tabletki są przeznaczone do wszystkich ekspresów Krups i doskonale sprawdzą się do czyszczenia wewnętrznych części ekspresu z tłuszczu i pozostałości po kawie. Tabletki czyszczące są konieczne do prawidłowej konserwacji ekspresu. Opakowanie: 10 tabletek.
Kod produktu: 010942122968
Producent: KRUPS

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 97 Średnia ocena: 4.99
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Łomża
2021-11-21
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Michałów
2021-11-13
Super zgodnie z zamówieniem szybka dostawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Lidia, Dąbrowa Górnicza
2021-11-12
Szybko sprawnie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ireneusz, Poznań
2021-11-11
Rozmiar pasuje i czyszczą
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marzanna, Oświęcim
2021-11-10
Świetne tabletki
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Leszno
2021-11-04
OK
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Warszawa
2021-11-04
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Rząśnia
2021-10-28
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Pyskowice
2021-10-25
Towar ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ELZBIETA, WARSZAWA
2021-10-22
właśnie na tym mi zależało
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Dopiewo
2021-10-17
Wszystko zgodnie z opisem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Boguszow Gorce
2021-10-12
Super sprzedawca.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Warszawa
2021-10-01
Niezwykle prosty w zastosowaniu. Bdb czysci ekspresy automatyczne
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Malgorzata, Stryków
2021-09-18
Współpraca znakomita. Bardzo polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Józef, Radom
2021-09-16
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Cieszków
2021-09-09
wszystko super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mieczysław, Wolin
2021-09-04
Tabletki super czyszczą wspaniale polecam wszystkim.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Izabela, Katowice
2021-08-24
5
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Ruda Śląska
2021-08-17
Tabletki spełniają swoją rolę, idealnie czyszczą ekspres. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Wrocław
2021-07-25
wszystko w porządku Szybko sprawnie bez problemów.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ALEKSANDER, LEGNICA
2021-07-19
Produk nadesłany zgodny z opisem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: IZABELA, Warszawa
2021-07-18
Jestem bardzo zadowolona z obsługi i towaru.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: AGNIESZKA, Kolonowskie
2021-07-16
Szybka wysyłka
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Lubostroń
2021-07-12
dobre tabletki czyszczące, zdają egzamin
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Kraków
2021-07-02
Super jestem bardzo zadowolona
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Jelenia Góra
2021-06-29
Zamówienie zrealizowano szybko i profesjonalnie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grażyna, Gdańsk
2021-06-28
towar doskonałej jakości
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Brzesko
2021-06-22
Super produkt.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Chodzież
2021-06-21
Dobra jakość i skuteczność
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Wrocław
2021-06-14
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Lech, Gdańsk
2021-06-13
Towar zgodny z opisem w rozsądnej w porównaniu z innymi sklepami cenie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Sieradz
2021-05-09
Dobre są.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Rzeszów
2021-04-29
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Warszawa
2021-04-20
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Stanisławów Pierwszy
2021-04-20
Dzięki tabletkom ekspress działa super, pianka z mleka fajna, gęsta
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Wrocław
2021-04-11
Rewelka. Zamówienie bez zastrzeżeń i ekspresowo.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: DOROTA, KOŚCIELNA WIEŚ
2021-04-10
POLECAM
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marzena, Zakręt
2021-04-08
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Białystok
2021-03-22
Zgodne z zamówieniem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Rzuchowa
2021-03-13
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ekin, WARSAW
2021-03-12
I made an order from Konesso last month but by mistake put my old address for delivery. I thought it would be very difficult to pick it up but Konesso contacted delivery guy and corrected my address. The syrup bottle was unfortunately broken (even thought it was sealed securely) and Konesso just sent me a new one immediately. Overall, I was very impressed with their customer service and will continue shopping from them in the future.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Renata, Łask
2021-03-08
.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwia, Kielce
2021-03-06
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aneta, Kielce
2021-03-02
Towar zgodny z opisem. Szybka i bezpieczna przesyłka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Lublin
2021-02-28
Wszystko ok. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Tarczyn
2021-02-22
spełniają swoją rolę
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Przemyśl
2021-01-30
Tabletki ok.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Sułkowice 105
2021-01-20
Duży plus
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agata, Kraków
2021-01-10
Dobry produkt.Zawsze używam do mojego ekspresu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Płock
2021-01-09
Tabletki jak tabletki, trzeba używać tych.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Kiekrz
2021-01-04
Towar zgodny z opisem, błyskawiczna wysyłka. Dziękuję
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Katowice
2021-01-01
W porządku. Wyglądają na oryginalne
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marian, POGÓRZE
2020-12-30
OK
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Polkowice
2020-12-21
Zamówienie zrealizowane bardzo szybko bez żadnych kłopotów.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ryszard, Wrocław
2020-12-19
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ALICJA, GNIEZNO
2020-12-07
JESTEM BARDZO ZADOWOLONA Z SZYBKIEJ I FACHOWEJ DOSYAWY OTRZYMAŁAM CO ZAMÓWIŁAM JEDYNE CO MNIE ZASKOCZYŁO TO PUDEŁKO WIELKOSCI POŁOWY PUDEŁKA PO BUTACH PODCZAS GDY ZAMOWIENIE TO JEDEN BLISTR TABLETEK CZYSZCZĄCYCH KTÓRE ZUPEŁNIE SWOBODNIE ZMIEŚCIŁY BY SIĘ W KOPERTĘ JEDNAKŻE TOWAR WLASCIWY OBSŁUGA RZETELNA WIĘC NAJWYŻSZA OCENA I POLECAM MOCNO I TOWAR I DOSTAWCĘ!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kamilla, Szczecinek
2020-12-04
Szybka realizacja zamówienia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MARCIN, RADOM
2020-11-29
Wszystko w najlepszym porządku
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Odrzywół
2020-11-29
Jest ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Urszula, Bialystok
2020-11-29
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Wrocław
2020-11-27
Jestem bardzo zadowolona
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Warszawa
2020-11-23
Wszystko ok polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Opalenica
2020-11-20
ok.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Zambrów
2020-11-19
Jestem zadowolony z czasu realizacji i jakości zakupionych produktów.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Częstochowa
2020-11-13
Szybka i prawidłowa realizacja zamówienia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Arlena, Gniewowo
2020-11-10
Szybko dostarczona przesyłka. Po raz kolejny dostałam mały podarunek w gratisie, bardzo miłe .
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ryszard, Jastrzębie Zdrój
2020-11-07
Produkt spełnia swoje zadanie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Izabela, Siemianowice Śląskie
2020-11-01
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Krasnystaw
2020-10-30
zgodny z zamowieniem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Świerklany
2020-10-27
Towar zgodny z zmówieniem, dotarł szybko i sprawnie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Lipsk
2020-10-26
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Nadma
2020-10-26
Bardzo szybka realizacja zamówienia, zapewne jeszcze skorzystam z usług Konesso
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Dębnica Kaszubska
2020-10-25
Bardzo dobry produkt
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Kościan
2020-10-19
bardzo szybka przesyłka 5, cena 4, jakość 5, terminowość 5
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Jolanta, Rzeszow
2020-10-18
-:)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Torun
2020-10-05
Towar zgodny z zamówieniem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Warszawa
2020-10-03
Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Lesław, Osiek Nad Wisłą
2020-07-26
Zamówiłem Tabletki czyszczące do ekspresu KRUPS XS3000. Sprawna i szybka dostawa. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Patrycja, ŁÓDŹ
2020-05-04
Tabletki w przyjaznej cenie, jak zwykle dostawa szybka i bezproblemowa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Warszawa
2020-03-30
Szybka dostawa zgodnie z zamówieniem. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: JOLANTA, ŁÓDŹ
2019-12-27
Tabletki są w przyjaznej cenie i super dostawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Gdynia
2019-08-24
Cieszę się że oryginalne tabletki są w tak przyjaznej cenie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Warszawa
2019-01-09
Co oryginalne to oryginalne. Mój Krups EA 8010 jest tak wrażliwy i delikatny, że boję się używać zamienników.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Roman, Szubin
2018-12-27
Tabletki czyszczące, oryginalne tak jak w zamówieniu, dostawa bez uwag.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Izabela, Sokoły
2018-10-08
Zdecydowanie polecam. Oryginalne tabletki najlepiej działają.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: KAROLINA, PUŁAWY
2018-10-01
wszystko tak jak być powinno.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Wieliczka
2018-09-12
Stosuję według zaleceń producenta od lat. Służy ekspresowi dobrze. Polecam. Dorota z Wieliczki
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Daniel, Kraków
2018-07-19
Oryginalne tabletki, wszystko zgodnie z opisem, polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Zalasewo
2018-05-28
Co więcej pisać... Działają i można się długo cieszyć smakiem ulubionej kawy. ;-)))
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adrianna, Mińsk Mazowiecki
2017-03-21
Wszystko zgodne z opisem. Tabletki sprawdzają się bardzo dobrze. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Seweryn, Dzierżoniów
2017-02-10
Warto czyścić! Produkt w 100% spełnia oczekiwania. Dzięki
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Łódź
2016-07-04
Kupiłam na zapas jeszcze nie używałam, ale wszystko zgodne z ofertą. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Brudzeń Duży
2016-06-12
Produkt zgodny z opisem, przesyłka jak i zakupy w expresowym tempie. Polecam sklep.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Chmielowice
2016-05-15
wszystko zgodne z ofertą. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Ząbki
2016-03-08
spełniają swoje zadanie przy automatycznym czyszczeniu :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Witold, Warszawa
2015-09-29
Tabletki oryginalne, producent zaleca ich stosowanie więc stosuję. W Konesso w umiarkowanej cenie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Warszawa
2015-06-16
Polecam, dysze się wyraźnie odblokowały, lepsze ciśnienie kawy, leci mniej "syfu" przy automatycznym czyszczeniu. Warto regularnie wykonywać czyszczenie jeśli chcemy się cieszyć dobrym smakiem kawy oraz zadbać o nasz ekspres.
Opinia naszego klienta w
    pixel