Opinie o Syrop COCONUT MONIN 0,7 L - kokosowy

  • Kokosowy syrop francuskiego producenta MONIN w szklanej butelce o pojemności 0,7 litra. Syrop ma charakterystyczną matową biała barwą i intensywny kokosowy smak. Idealny jako dodatek do kawy, koktajli, napojów owocowych, lemoniad.
Kod produktu: 3052910056322
Producent: MONIN

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 56 Średnia ocena: 4.98
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kinga, Strzelce Krajeńskie
2022-08-30
Najlepszy syrop kokosowy jaki stosowałam. Idealny do deserów i kawy latte
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Patrycja, Warszawa
2022-08-18
Kupuję już po raz kolejny i sprawdza się cudownie zarówno do kawy jak i drinków!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MIROSŁAWA, PIOTRKÓW TRYBUNALSKI
2022-07-24
Już wysłałam moją opinię w poprzedniej wiadomości. Wystarczy sprawdzić. Ażeby nie być goło słownym to jestem zachwycona syropem i polecam go każdemu. Dziękuję i pozdrawiam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MIROSŁAWA, PIOTRKÓW TRYBUNALSKI
2022-07-19
Syn w prezencie urodzinowym przysłał mi SYROP COCONUT MONIN od tej pory nie rozstaję się z tym wspaniałym produktem. Dodaję go do kawy i herbaty. Smak i aromat jest niepowtarzalny. Polecam go każdemu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adrian, Komarówka Podlaska
2022-06-26
Polecam:)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adrian, Komarówka Podlaska
2022-06-24
ostatnio mój ulubiony:) polecam też sam sklep - wzorowy kontakt z obsługą
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Patrycja, Warszawa
2022-06-24
Czuć kokos! Dodaję do mleka przed spienieniem i wychodzą pyszności, bardzo polecam. Oczywiście jednocześnie słodzi.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Warszawa
2022-04-13
Syrop kokosowy dodany z syropem czekoladowe ciasteczko do kawy, sprawia, że kawa smakuje jak Bounty
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Gryfice
2022-04-07
całkiem dobry, intensywny smak, poprzedni kupiłem waniliowy, teraz próbuję kokosowego. Produkt dobrej jakości
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Wysokie Mazowieckie
2022-03-28
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Wola
2022-02-10
Nie zmienia smaku kawy a nadaje lekkiego posmaku rewelacja.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Kalisz
2022-01-21
Super do drinkow
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Łódź
2022-01-16
syrop rewelacja
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Edyta, Warszawa
2021-11-30
Jak zawsze, bardzo dobra jakość i smak.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Lublin
2021-11-05
OK
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kinga, Strzelce Krajeńskie
2021-10-07
Syrop mój ulubiony, dostawa szybka i sprawna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adrianna, Jarocin
2021-10-03
Paczka starannie zapakowania. Syrop rewelacja.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Lublin
2021-10-02
Bardzo dobry w smaku!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Ząbki
2021-09-25
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Leszno
2021-09-19
Pyszny do lemoniad i drinków
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Józef, Krościenko Nad Dunajcem
2021-08-13
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Wohyń
2021-07-31
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Mrągowo
2021-07-20
Świetny syrop do kawki, polecam gorąco.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Sulęcin
2021-07-17
Towar w 100% spełnia moje oczekiwania.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karolina, Twardogóra
2021-07-02
Polecam bardzo. Syrop bardzo dobry do kawki i nie tylko ❤️
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Wrocław
2021-06-25
:)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Wrocław
2021-06-12
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Włocławek
2021-06-06
Produkt bardzo dobry. Idealny dodatek do kaw!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Hel
2021-06-05
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adrian, Komarówka Podlaska
2021-05-29
Zdecydowanie największy kameleon wśród syropów jeśli chodzi o smak - pasuje do wszystkich rodzajów kawy i deserów o każdej porze roku, nie jest za słodki, aromat kokosa czuć bardzo dobrze.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Tarnów
2021-05-28
zamówiłem pierwszy raz ten smak, ale się nie zawiodłem, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Emilia, Warszawa
2021-04-24
Bardzo dobry syrop, spełnił moje oczekiwania
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Wrocław
2021-04-17
:)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Mucharz
2021-04-16
POLECAM
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dawid, Stalowa Wola
2021-04-09
Niezbędny do wielu pyszności. Pasuje do kawy, do deserów, do koktajli i drinków. Dla dorosłych i nie dorosłych ;)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Suwałki
2021-03-13
Syrop super,polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Meszna
2021-02-27
Bardzo aromatyczny, a przy tym nie za słodki
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Warszawa
2021-01-19
Ponownie wszystko super! Polecam ten sklep.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Biłgoraj
2021-01-15
Produkt przepychota, dolewajac do kawy, nie musisz dodatkowo dodawac cukru
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Warszawa
2021-01-05
super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Sanok
2020-11-20
Wszystko super. Polecam :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dagmara, Toruń
2020-10-16
Szybka wysyłka, syrop przepyszny. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Mrągowo
2020-09-22
Zajebisty syrop do kawy, zastępuje cukier i ratuje smak wybitnie, polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Warszawa
2020-08-14
Super zapach i smak, kawa od razu lepiej smakuje
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Lena, Zbydniów
2020-06-18
Syrop idealny zarówno do kaw mlecznych na gorąco jak i do iced coffee i frappe, dla mnie pychota!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karolina, Poznań
2020-06-09
Piękny zapach kokosa, bez sztucznych posmaków
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Alicja, Sopot
2020-05-16
bardzo sprawna wysylka i kontakt polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Klaudia, Stargard
2020-04-14
Syrop przepyszny, smak kokosa nie jest sztuczny. Dość słodki, wystarczy łyżeczka i czuć słodycz i aromat kokosa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Warszawa
2019-11-26
Super smak, zwłaszcza do kawy. polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Kamil, Warszawa
2019-06-25
Nie wyczuwam sztucznego aromatu, nie niszczy też smaku kawy. Idealnie się komponuje. Jedyny minus to różniący się skład z innych krajów, gdzie mają nieco lepsze składniki :) Ale i tak, jak na syrop, składniki są adekwatne.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Pionki
2019-06-17
Przepyszny syrop. Bardzo fajny, naturalny smak kokos.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Kraków
2019-03-20
Bardzo fajny kokosowy syrop. Nie jest mdły ani sztuczny, a w zapachu czuć też lekką nutkę migdałową
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: PATRYK, Wasilków
2017-12-10
Uwielbiam kokosa, a ten syrop idealnie go odzwierciedla.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Kraków
2016-02-11
MONIN to MONIN nic dodać nic ująć - wyśmienite dla osób lubiących smak i nutkę kokosową
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Stalowa Wola
2015-11-30
Polecam smakoszom nuty kokosowej.
Opinia naszego klienta w
    pixel