Opinie o Uszczelka + sitko do kawiarek stalowych Bialetti 4 filiżanki

  • Silikonowa uszczelka do kawiarek stalowych Bialetti Venus, Musa, Kitty. Do uszczelki dołączone jest również stalowe sitko do kawiarki.
Kod produktu: 8006363034401
Producent: BIALETTI

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 33 Średnia ocena: 4.94
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Jaworzno
2022-07-04
Bardzo sprawna realizacja zamówienia. Sklep godny polecenia
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Gajewo
2022-05-12
Szybka realizacja zamówienia. Towar zgodny z opisem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: KRZYSZTOF, WARSZAWA
2022-04-24
DOSKONAŁY WYRÓB WYSOKIEJ JAKOŚCI POLECAM. KRZYSZTOF.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartosz, Katowice
2022-03-30
I znowu mogę robić kawę. Dobry produkt
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Łódź
2022-03-27
Wszystko ok.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Rypin
2022-03-23
Po założeniu troszeczkę wydaje się za małe ale już po pierwszym użyciu następuje dopasowanie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Sulechów
2022-03-18
Uszczelka mogła by być minimalnie większą. Jest luz ale nie przeszkadza w użytkowaniu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Rybnik
2022-01-06
Sitko zamienne do kawiarek Venus. OK
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Igor, Pszczyna
2021-11-08
wszystko pasuje, polecam! :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Mirek, Szczecin
2021-10-15
pasuja
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janusz, Goleniów
2021-09-24
Nie używałem jeszcze, kupiłem na wszelki wypadek.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Łódź
2021-07-25
Polecam, towar super jakości, w bardzo przystępnej cenie, plus wzorowa obsługa i błyskawiczna wysyłka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Filip, Warszawa
2021-07-09
Produkt zgodny z opisem. Najniższa cena na rynku w dniu zakupu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Mielec
2021-06-05
Niestety, jeszcze nie skorzystałem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Renata, Papowo Biskupie
2021-05-27
bardzo przydatne
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Gdańsk
2021-04-22
Uszczelki ok. pasują do kawiarki
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Alicja, Cieszyn
2021-04-07
zgodne z opisem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Łęczyce
2021-03-25
jo
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Agnieszka, Warszawa
2021-02-26
Towar zgodny z opisem, jednak nie jest w pełni dopasany do wersji kawiarki z przed dwóch lat.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Waldemar, Warszawa
2021-01-23
Oryginalne części do kawiarek Bialetti. Błyskawiczna realizacja zamówienia. Dziękuję.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Puławy
2021-01-23
Dobra jakość uszczelek.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Lucyna, Zabierzów
2021-01-11
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Świdnica
2021-01-10
Towar spełnia wszystkie wymagania.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bogumił, Warszawa
2020-11-25
Mercedes wśród uszczelek do kawiarek! Bardzo chwalę sobie ten produkt/model - zarówno komfort użytkowania jak i funkcjonalność...
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Jaworzno
2020-11-24
Uszczelki idealne i oryginalne. Dostawa błyskawiczna! Polecam serdecznie sklep KONESSO.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Wancerzów
2020-11-22
Szybko i rzetelnie. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Albert, Wodzisław Ślaski
2020-11-02
Zamówienie zostało szybko zrealizowane. Jestem bardzo zadowolony z firmy Konesso
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jan, Częstochowa
2020-10-25
Ok.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janusz, Kraków
2020-10-11
Uszczelki jaki i sitko bardzo dobrej jakości, pasują też do kawiarek innych producentów o podobnej średnicy
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Przemysław, Jelenia Góra
2020-09-20
Oryginalny zestaw zapasowych uszczelek i sitka do kafeterki Bialetti. Wszystko dopasowane i działa bez zarzutu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Rybnik
2020-06-08
Pasują idealnie :-)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Jelenia Góra
2019-12-21
Cieszę się, że w ramach zestawu z kafetierą można dokupić uszczelki z sitkiem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Leszek, Kraków
2016-12-06
Znakomita jakość w ramach jakości całej kafetiery Bialetti.
Opinia naszego klienta w
    pixel