Opinie o Zestaw kawowy KONESSO Monin 3x50ml - francuska wanilia, słony karmel, czekoladowe ciasteczko

  • W zestawie znajdują się 3 syropy francuskiej firmy Monin, każdy w buteleczce o pojemności 50ml. Syropy dostępne w zestawie są o smakach: francuskiej wanilii, słonego karmelu oraz czekoladowego ciasteczka.
Kod produktu: 5902768948011
Producent: MONIN

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 73 Średnia ocena: 4.89
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Zamość
2022-02-22
Polecam w 100%
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Marki
2022-01-17
Absolutnie nic do zarzucenia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Edyta, Żywiec
2021-12-26
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Izabela, Opole
2021-12-18
Jestem bardzo zadowolona z zamówienia, przyszło szybko, ładnie zapakowane. Bardzo ucieszył mnie również mały prezencik w postaci klamry, którą można zamknąć opakowanie po kawie czy herbacie. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marlena, Warszawa
2021-12-18
super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Garwolin
2021-12-03
smaczne
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sławomir, Bieruń
2021-11-04
Fajny zestaw na początek ;)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Gliwice
2021-10-21
Może być
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Śrem
2021-09-28
dobre w relaksie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 1 / 5 )
Autor: Julia, Świdnica
2021-09-06
produkty w ogóle nie dotarły, nie dostałam żadnego maila w związku z tym
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adrianna, Szczecin
2021-08-15
Idealny zestaw na kilka porcji kawy. Do smaku.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: JOANNA, Gostyń
2021-08-13
Jeśli ktoś lubi słodkie dodatki do kawy to ten zestaw jest idealny, używam pomimo, że nie słodzę, wystarczy odrobina, a smak jest świetny.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Gdynia
2021-07-26
produkt ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Franciszek, SŁUPCA
2021-07-02
Rarytas
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Kalisz
2021-06-14
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwia, Wodzisław śląski
2021-05-31
Idealna alternatywa dla początkujących. Trzy malutkie buteleczki do wypróbowania. Smak czekoladowego ciasteczka nam nie zasmakował ale pozostałe dwa są idealne do latte
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Edward, Siedlce
2021-05-30
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Stanisława, Strzyżów
2021-05-16
Malutkie, ale fajne na przetestowanie czy te konkretne smaki będą smakować. W kawie najbardziej czuć waniliowy syrop, najmniej czekoladowy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Chodecz
2021-05-13
Francuska wanilia nie smakuje mi, choć lubię żywność z posmakiem wanilii. Pozostałe dwa smaki jeszcze nie wypróbowałam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Julia, Mikołów
2021-05-03
W porównaniu do innych syropów średnie, ale na prezent nadają się idealnie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Kędzierzyn-Koźle
2021-04-25
polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wiesława, Lubochnia
2021-04-18
Bardzo fajna propozycja do nadania kawie wyjątkowego smaku i aromatu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sławomir, Skarżysko-Kamienna
2021-02-20
Bardzo dobre
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Kraków
2021-01-30
Bardzo fajna rzecz Można stosować nie tylko do kawy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Klaudia, Milicz
2021-01-29
Szybka wysyłka, produkt dobrze zabezpieczony, plus za dołączony gratis. ;)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Julia, Grodzisk Mazowiecki
2021-01-22
Był to prezent na święta dla zapalonego początkującego kawosza. Jego radosna mina była dla mnie bezcenna ;) prezent idealny :) wracam tu na walentynki, pozdrawiam :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwia, Gdańsk
2021-01-21
fajny zestaw na spróbowanie lub na prezent
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Szymon, Gdańsk
2021-01-21
Smacznego. Super na prezent :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Gdynia
2021-01-21
OK.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Kraków
2021-01-19
Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Alicja, Warszawa
2021-01-15
Troszkę popsute opakowanie, sam towar przepyszny i napewno zamówię ponownie!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Julia, Tomaszów Maz.
2021-01-14
całkiem ok, jednak troche sztuczny smak i zbyt slodkie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Kraków
2021-01-12
Polecam. Przesyłka bardzo szybko.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Milena, Białystok
2021-01-09
Polecam. Towar zgodny z opisem, bardzo dobrze zapakowany. Przesyłka zgodna z czasem podanym na stronie. Na pewno tu wrócę :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Płock
2021-01-08
idealne żeby wystartować i wybrać swój smak
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Katowice
2021-01-05
Bardzo dobry szczególnie smak czekoladowe ciasteczko....Na pewno kupię też w większej obj.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Zabrze
2021-01-05
Wszystko w porządku
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Bydgoszcz
2021-01-02
Produkt wybrany jako prezent. Z tego, co słyszałam, osoba jest bardzo zadowolona a syropy są przepyszne.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Zielona Góra
2021-01-01
Bardzo dobre syropy do kawki. Pychotka
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Warszawa
2020-12-30
Ładnie zapakowany zestaw prezentowy
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Suwałki
2020-12-28
super prezenty
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Owczary
2020-12-28
Wszystko w porządku. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Zielona Góra
2020-12-19
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Stara Iwiczna
2020-12-17
Doskonały dodatek do kaw dla miłośników kawowych eksperymentów.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Leżajsk
2020-11-30
Najbardziej moja córka zadowolona jest ze smakowej kawy z bardzo dobrymi syropami.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwia, Brojce
2020-09-28
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Chorzów
2020-09-21
super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Dobrocin
2020-09-18
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aneta, Rzeszów
2020-09-04
Bardzo dobry zestaw. Ciekawy dodatek, szczególnie do mlecznych kaw.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jadwiga, Rzeszów
2020-08-22
Towar w 100% zgodny z opisem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Warszawa
2020-08-14
wanilia super, słony karmel nie zostanie moi faworytem, ale ciasteczko Pychota :D
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Gliwice
2020-07-03
Jak zwykle szybko i doskonały produkt zgodny z zamówieniem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Asia, Wrocław
2020-04-27
Pyszny zestaw, gorąco polecam a w szczególności ciasteczkowy
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Klaudia, Stargard
2020-04-14
Serdecznie polecam zestaw, idealny do spróbowania przed zakupem dużej pojemności. Obsługa klienta, szybkość wysyłki paczki również oceniam na 5!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Kamienica Polska
2020-02-24
Bardzo fajny zestaw. Kontrahent rzetelny i uczciwy profesjonalne podejście do transakcji komunikatywność najwyższego formatu. Przesyłka za każdym razem jest bardzo dobrze zapakowana, z czystym sumieniem Gorąco Polecam kawę i firmę Konesso !!! :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Mogilno
2020-02-10
Bardzo fajny zestaw stropów. Dzięki niewielkiej pojemności można spróbować czy nam smakuje kawka z takimi dodatkami. Dla mnie każdy jest pyszny, jednak zdecydowanie wygrywa czekolada. Polecam wszystkim
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Gdańsk
2020-01-12
Fajny zestaw żeby wypróbować smaki. Problem w tym że wszystkie są pyszne. Zamawiam duże. Polecam w 100% a sklep w 200%.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adrian, SKARŻYSKO-KAMIENNA
2019-12-29
Jak ktoś potrzebuje urozmaicenia to ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Nowy Sącz
2019-11-21
Zakupiłam na próbę i bardzo posmakowały. Jak będę zamawiać kawkę, kupię i syropek :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Błażej, Koziegłowy
2019-09-20
Zdecydowanie przy niektórych kawach robi robotę :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Kraków
2019-08-19
Mały dodatek do kawy, a ile zmienia :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Poddębice
2019-07-25
Zdecydowanie warto aby spróbować jak smakuje kawa z syropami z różnymi smakami :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dominika, Stalowa Wola
2019-04-07
Polecam :) najlepsze smaki :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewelina, Brzeg
2019-03-19
Super opcja, aby wypróbować smaki przed zakupieniem w dużym opakowaniu- aczkolwiek smaki syropów Monin są bardzo dobre i ani troszkę nie sztuczne. Fajnie sprawdzi się na prezent.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Dąbrowa Górnicza
2019-03-15
Fajna sprawa. Polecam dla osób chcących dopiero wypróbować te syropy. Są to małe poręczne buteleczki i nie żal zakupu, jak któryś ze smaków nie podejdzie (choć to wątpliwe).
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Kraśnik
2019-03-10
Niewielki ilości, różne smaki, warto sprawdzić nawet jeśli jesteś jak ja zwolennikiem czarnej, gorzkiej i mocnej kawy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Rzeszów
2019-03-02
Zestaw fantastyczny - przepyszne smaki i aromaty, jako dodatek do kawy, ale nie tylko, zależy od wyobraźni :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Witaszyce
2018-10-27
Świetna alternatywa dla cukru! Serdecznie polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Nowogard
2018-09-15
Zdecydowanie polecam!!! To jest to co nadaje smak kawie!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jakub, Kobylnica
2017-11-24
Syropy dobre, aczkolwiek ja odkryłem, że wolę smak samej kawy, bez żadnych wspomagaczy :) Jak dla mnie na pewno nada się doskonale do wzbogacenia mniej świeżej lub trochę gorszej kawy. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosława, Łódź
2016-03-07
Wszystkie super, fajne buteleczki. To jest to co nadaje " smaczku" kawie. Warto spróbować. Zdecydowanie polecam!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Gliwice
2015-09-14
Wszystkie syropy bardzo dobre.
Opinia naszego klienta w
    pixel