Opinie o Pompka do syropów Monin 5 ml GLASS

  • Pompka do syropów Monin dozująca za jednym naciśnięciem 5ml syropu. Pompka jest przeznaczona do szklanych butelek Monin o pojemności 0,7l.
Kod produktu: 3052911113727
Producent: MONIN

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 45 Średnia ocena: 4.91
Sortuj:
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Olga, Warszawa
2022-07-23
Szybko „zalepia” się otwór i syrop nie leci, przy niecodziennym stosowaniu syropu trzeba czyścić pompkę z syropu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dawid, Warszawa
2022-01-16
Świetny dozownik. Higieniczny, elegancki, skuteczny.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Radzyń Podlaski
2022-01-15
Świetny produkt.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Łódź
2022-01-14
dzieki nim butelki nie sa obklejone syropem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartosz, Poznań
2022-01-12
Spełnia swoją funkcję. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kinga, Boguchwała
2022-01-07
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karolina, Warszawa
2022-01-04
Łatwy montaż, bardzo ułatwia dozowanie syropu :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Sosnowiec
2021-12-20
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jakub, Bytom
2021-12-13
Super produkt idealne do dozowania syropów
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karolina, Wrocław
2021-11-22
Wygodne dozowanie syropu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Wysokie Mazowieckie
2021-11-16
Pasuje do stropów monin
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Dąbrowa Górnicza
2021-11-12
pompka sprawuje się doskonale, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kinga, Boguchwała
2021-11-07
Pompka idealna. Super się sprawuję w codziennym użytkowaniu. Nic się nie zacina. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Dąbrowa Górnicza
2021-11-05
produkt zgodny z opisem, doskonale pasuje na butelkę z syropem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Julia, Knurów
2021-10-02
super szybka przesyłka pompka sprawdza się świetnie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Limanowa
2021-09-27
Pompka idealna i wygodna. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maja, Kraków
2021-06-29
Dobra pompka
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Włocławek
2021-06-06
Bardzo praktyczny dodatek do syropów! Gorąco polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Czeladź
2021-05-28
Wszystko ok.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Gdańsk
2021-05-21
Wszystko ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Daniel, Ulanów
2021-04-30
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Lena, Zbydniów
2021-04-24
Znacząco ułatwia dozowanie syropu, nadaje profesjonalnego wyglądu, zdecydowanie polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Skrzyszów
2021-04-23
5
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MAREK, Rydułtowy
2021-03-14
fajne
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Meszna
2021-02-27
Bardzo praktyczny, nie zatyka się i pozwala bez trudu wymierzyć odpowiednią porcję syropu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Konstancin-Jeziorna
2021-02-22
Pasuje dobrze. Po użyciu resztki syropu nie kapią.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Krzysztof, Gliwice
2021-02-14
Działa świetnie, nie zdarzyło się jeszcze by kropla syropu spadła na blat po użyciu, nie jest jednak bardzo dokładna. Sprawdzone na dwóch różnych wagach i 5ml to czasem 5ml, a czasem 7ml. Zależnie od nastroju pompki :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karolina, Chorzow
2021-01-12
Bardzo ułatwia dozowanie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Weronika, Pogorzela
2020-12-20
Bardzo dobrej jakości pompka. Idealnie dozuje porcje produktu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Wrocław
2020-11-16
Wszystko super :) niedługo kolejne zamówienie, bo kawa się kończy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Pniewy
2020-11-09
Produkt spełnia moje oczekiwania w 100%. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Stalowa Wola
2020-06-16
Bardzo przydatna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Katarzyna, Rakowiska
2020-06-07
Pompka prawie spełnia swoje przeznaczenie . Nikt nie wspominał w komentarzach o problemach więc nie wiem czy trafił mi się felerny egzemplarz czy jednak to norma . Otóż co kilka dni wylot pompki zakleja się syropem , tak że pompka nie działa . Trzeba albo wyczyścić otwór wykałaczką albo bardzo mocno przycisnąć pompkę aby sama się '' odkorkowała '' . Drugi sposób skutkuje utratą syropu . Nie do końca jestem zadowolona .
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Stanisławów
2020-03-01
Pompka szybka w użyciu, zapobiega rozlewaniu syropu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Gdańsk
2020-02-15
Dokładny, odmierza prawidłową ilość syropu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Wysokie Mazowieckie
2020-02-07
Ułatwia i przyspiesza pracę za barem w kawiarni
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Kraków
2019-11-23
Bardzo wygodny pomagacz w dozowaniu syropu, zwłaszcza rano, zanim się do końca obudzę :-) polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kamil, Warszawa
2019-06-25
Gdybym nie został namówiony, nie wiedziałbym jak bardzo to ułatwia życie. Zdecydowanie polecam :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Skórnice
2019-06-10
Pompka działa i odmierz zadaną ilość syropu. Sklep szybko i sprawnie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Grudziądz
2019-05-21
Bardzo dobrej jakości akcesorium, które wymierza odpowiednie proporcje syropu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Jarocin
2019-03-29
Pompka dobrej jakości, odmierza odpowiednie ilości syropu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Gdansk
2018-04-16
Pompka sprawdza się rewelacyjnie. Dozowana ilość syropu jest odpowiednia i nadaje kawie dodatkowego smaku. Szczerze polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Katowice
2017-07-28
Pompka idealnie dozuje porcje.Bardzo dobrze wykonana.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Danuta, Piekary Śląskie
2016-07-31
Pompka zgodna z opisem. Dobrej jakości
Opinia naszego klienta w
    pixel