Opinie o Sos DARK CHOCOLATE MONIN 0,5 L

  • Sos czarna czekolada francuskiego producenta MONIN w plastikowej butelce o pojemności 0,5 litra.
Kod produktu: 3052910044220
Producent: MONIN

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 20 Średnia ocena: 4.75
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Łódź
2022-01-16
doskonałe
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Gniezno
2021-12-31
Super sos. Duża pojemność, bardzo dobry. Bliscy prosili o niego po pierwszej degustacji z latte.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Szczecin
2021-11-16
Świetny sos do lodów.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Konin
2021-08-16
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karolina, Niemodlin
2021-07-20
Niezastąpiony do deseru lodowego tiramisu ;)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Urszula, Kruszwica
2021-07-17
Idealna konsystencja i smak. Sprawdza się jako dodatek do kawy oraz deserów lodowych.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: LENA, SULEJÓWEK
2021-07-16
dobry, gęsty, mocno czekoladowy
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jakub, Bytom
2021-07-16
Bardzo dobrze sprawdza się w dekorowaniu szklanek do kawy jak i dekoracji ciast i innych smakołyków.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aneta, Przybradz
2021-07-02
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Damian, Sieradz
2021-06-26
Bardzo smaczny polecam, na pewno kupie ponownie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Wrocław
2021-05-13
:)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Wrocław
2021-04-17
Super!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Radocza
2021-01-28
sprwadzony, smaczny
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Emilia, Warszawa
2021-01-09
Wszystko super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Gabriela, Glinianka
2020-01-25
Sos jest w porządku. Ma bardzo gęstą konsystencję. W smaku jest wyraźny. Niestety nie da się nim pisać po mlecznej piance.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 1 / 5 )
Autor: Tomasz, Katowice
2017-06-11
Zupełnie się nie sprawdziła w kawie, do deserów bardziej...ale u mnie w domu nikt jej nie chce, bo ma taki "dziwny" smak... Porażka!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Poznań
2017-02-14
Dobra czekolada, nie za słodka - na pewno bardziej wytrawna od konkurencyjnej Lavazzy. Wykorzystywałem ją przede wszystkim do moki; dobrze rozpuszcza się zarówno w gorącej kawie jak i mleku. Muszę pochwalić system dozowania, który cienkim strumieniem pozwala na precyzyjne dawkowanie czekolady do napoju. Mniejsze opakowanie wziąłem na próbę ale kolejnym razem zakupię to większe, bardziej ekonomiczne:) Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Grudziądz
2016-12-31
Produkt o wysokich walorach smakowych. Idealny do różnego rodzaju deserów oraz napojów, zresztą jak wszystkie sosy tej marki.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Katowice, Pow. Katowice
2016-10-16
Czekolada gęsta i smaczna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosława, Łódź
2016-03-07
Jestem bardzo zadowolona z tego produktu.Czekolada gęsta i smaczna, wspaniała do malowania wzorków do kawy ze spienionym mlekiem, Super produkt, Zdecydowanie polecam!!!
Opinia naszego klienta w
    pixel