Opinie o Syrop HAZELNUT MONIN 0,25 L - orzech laskowy

  • Orzechowy syrop francuskiego producenta MONIN w szklanej butelce o pojemności 0,25 litra. Syrop o złotej barwie i wyjątkowym smaku świeżych orzechów laskowych z nuta wanilii i migdałów, idealnie nadaje się do kawy, koktajli, kakako.
Kod produktu: 3052910013745
Producent: MONIN

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 10 Średnia ocena: 4.60
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Nowa Sarzyna
2021-01-02
Duza butelka jak na domowe korzystanie.. Ale w smaku pyszny.. Nie jest bardzo slodki.. Kilka kropel daje mily aromat
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Piątkowisko
2021-01-02
Super ♥️
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Warszawa
2020-04-11
Syrop naprawdę godny polecenia, słodki i aromatyczny.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Dąbrowa Górnicza
2019-03-15
Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Bydgoszcz
2018-01-09
Syrop polecam osobom, które lubią słodką kawę z delikatnym posmakiem, ponieważ smak orzechów jest delikatny, bardziej syrop nadaje słodyczy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Paulina, Świnoujście
2017-10-07
Mało wyczuwalne nuty orzecha. Raczej nadaje kawie tylko samą słodycz, a orzechowy smak ciężko wyczuć. O wiele bardziej przypadł mi do gustu syrop monin karmelowy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Tomasz, Katowice
2017-06-11
Zgadzam się z drugą opinią...mocniejszy aromat i smak to syrop z Lavazzy!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Żywiec
2017-01-18
Smak orzechów, wanilii, słodki, aromatyczny, świetnie wzbogaca i nadaje smak kawie. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Warszawa
2016-11-24
Syrop o smaku orzechów jest bardzo delikatny, wręcz ledwo wyczuwalny w przypadku dodania do intensywnej w smaku kawy. Warto spróbować, jeśli nie lubimy dominujących nut :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karolina, Nowy Targ
2015-05-05
Syropy Monin są rewelacyjne do kawy i do innych napojów, świetnie wzbogacają smak. Gorąco polecam syrop orzechowy do latte!
Opinia naszego klienta w
    pixel