Opinie o Syrop WHITE CHOCOLATE MONIN 0,7 L - biała czekolada

  • Syrop biała czekolada francuskiego producenta MONIN w szklanej butelce o pojemności 0,7 litra. Charakteryzuje się przejrzystą, jasnozłotą barwą i kremowym smakiem z nutą wanilii. Można go stosować jako dodatek do kawy, koktajli, napojów deserowych.
Kod produktu: 3052910018931
Producent: MONIN

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 24 Średnia ocena: 4.92
Sortuj:
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Patrycja, Warszawa
2022-08-18
Mimo, że bardzo kocham białą czekoladę i to mój ulubiony smak, trochę się rozczarowałam :(. Z bólem serca daję 4/5 ponieważ niestety smak białej czekolady znika po dodaniu do mleka kawy. Jest słodkie, ale smak ginie. Prawdopodobnie biała czekolada jest zbyt delikatna do kawy? Nie używałam do deserów czy ciast, więc nie wiem jak się w nich sprawdzi, ale z samym mlekiem smakuje i pachnie cudownie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Kazimierz Dolny
2022-07-08
Pyszny syrop, idealny do kawki. Super komponuje się z kawami mlecznymi
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Natalia, Poznań
2022-06-27
Bardzo dobry do mrożonej kawy i nie tylko, już przy małej ilości nadaje intensywny posmak białej czekolady
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwia, Białystok
2022-06-14
Pyszny z kawą mrożoną na upalne dni :) Polecam również do kawy zwykłej.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Natalia, Nadolice Wielkie
2022-06-09
Najlepszy smak do kawy na zimno. Dla gości też coś innego dla odmiany, też zadowoleni.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Bydgoszcz
2022-04-22
Syrop zamawiałam kolejny raz. Uwielbiam.Jak zawsze przesyłka dotarła błyskawicznie. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tanja, Kolbuszowa
2022-04-01
Nie smakuje sztucznie i jest jednym z moich ulubionych. Dodaję go do kawy .
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Klaudia, Sławno
2022-01-10
Przepyszny
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Toruń
2021-12-29
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Urszula, Gdańsk
2021-12-09
Biała czekolada to moja słabość! Syrop pachnie i smakuje wspaniałe. Kawa z tym syropem i bitą śmietaną to niebo w gębie :D
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Martyna, Ruda Śląska
2021-11-26
Przesyłka była bardzo dobrze zabezpieczona, szybko dotarła, a syrop jest przepyszny! Zdecydowanie polecam, do tego intensywny zapach czekoady.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Izabela, Legnica
2021-08-13
Produkt rewelacyjny. Konsystencja niezmienna, zawsze aromatyczny. Delikatnie zmienia zapach i smak kawy. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Zabrze
2021-04-10
Swietny syrop , bardzo słodki
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Martyna, Stężyca
2021-04-09
Polecam, ten Syrop to mistrzostwo!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Rabka-Zdrój
2021-03-28
Polecam Bardzo dobry.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Konstancin-Jeziorna
2021-02-22
Wszystko super.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zuzia, Żychlin
2021-01-04
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Warszawa
2020-11-09
Po prostu PYCHA. Fakt jest mega słodka ale to nie problem, wlewam po prostu mnie ;)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adrianna, Szczecin
2020-09-17
Bardzo dobrze komponuje się w połączeniu z latte lub z kakao.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: PATRYK, Wasilków
2019-02-22
syrop jest słodki i jak dla mnie bez smaku
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Damian, Nowa Sucha
2019-01-11
Pyszny,choć dla mnie trochę za słodki
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Gorzów Wlkp.
2018-06-21
wyjatkowo dobry smak.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Buk
2016-09-16
Słodki, ale właśnie taki ma być! Pycha!
Opinia naszego klienta w
    pixel