Opinie o Syrop CHOCOLATE MONIN 0,7 L - czekoladowy

  • Syrop czekoladowy francuskiego producenta MONIN w szklanej butelce o pojemności 0,7 litra. Charakteryzuje się czystym brązowym odcieniem z przebłyskami złota i wyjątkowym smakiem i aromatem czekolady. Dobry dodatek do kaw, koktajli i deserów mlecznych.
Kod produktu: 3052910007645
Producent: MONIN

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 27 Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ireneusz, Gdynia
2021-10-18
Była wystawiona !!!!!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, PYRZYCE
2021-10-16
Polecam !!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ireneusz, Gdynia
2021-10-15
Bardzo dobry.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, PYRZYCE
2021-08-15
Polecam syrop ekstra!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Józef, Krościenko Nad Dunajcem
2021-08-13
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, PYRZYCE
2021-07-06
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Warszawa
2021-07-02
Super syrop, nie za slodki.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Rudnik
2021-05-21
Jest trochę mało intensywny dla mnie. Ale dla wielbicieli łagodniejszego smaku w sam raz, polecam sklep!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Skrzyszów
2021-04-23
5
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Czeladź
2021-04-18
Syrop spełniający moje wymagania.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, PYRZYCE
2021-04-06
Polecam !!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jędrzej, Warszawa
2021-04-02
Po prostu Monin! Bardzo dobry!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, PYRZYCE
2021-02-19
Pychota POLECAM
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Warszawa
2021-02-14
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Kocikowa
2020-12-27
Błyskawiczną przesyłka, towar świetnie zapakowany, nie ma ryzyka że się uszkodzi w czasie transportu. Polecam serdecznie!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Konrad, Warszawa
2020-12-17
Pychota.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Warszawa
2020-12-15
Syrop w smaku nie jest taki słodki jakbym się spodziewała (biała czekolada jest słodsza), tutaj smak jest raczej wpadający w gorzką czekoladę niż w mleczną.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, PYRZYCE
2020-12-02
POLECAM !!!!!!!!!!!!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Szczecin
2020-12-01
Bardzo dobry smak
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wioletta, Łódź
2020-11-29
Gdy otrzymałam ten syrop, żałowałam, że go kupiłam. Niestety po pierwszych dwóch razach jest najchętniej używanym w mojej rodzinie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Piaseczno
2020-11-23
Nie wiem jak mogłam pić kawę bez niego!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Wrocław
2020-11-16
Monini to chyba najlepsze syropy do kawy jakie piłem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Warszawa
2020-05-01
Kupuję regularnie, regularnie używam.Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Warszawa
2019-11-26
Super smak, zwłaszcza do kawy. polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karolina, Tychy
2019-03-28
Mocno czekoladowy, do kawy idealny.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Limanowa
2018-10-04
mniam, mniam...Dobra kawa tylko z dodatkiem Monin Chocolat.Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Gorzów Wlkp.
2018-06-21
produkt godny polecenia super smak
Opinia naszego klienta w
    pixel