Opinie o Syrop MOJITO MINT MONIN 0,7 L

  • Syrop Mojito Mint francuskiego producenta MONIN w szklanej butelce o pojemności 0,7 litra. Charakteryzuje się przezroczystą barwą i wyjątkowym smakiem trzciny cukrowej i mięty. Z pewnością znajdzie zastosowanie jako dodatek do różnych napojów.
Kod produktu: 3052910015961
Producent: MONIN

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 34 Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Daniel, Sztabin
2022-09-05
Produkt dobrej jakości doskonale nadający się do robienia smacznych drinków w domowym zaciszu. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Pierwoszyno
2022-08-06
Bardzo szybka realizacja i jak zawsze wszystko sprawnie. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgosia, Gdańsk
2022-07-14
Bardzo smaczny syrop, niezastąpiony przy sporządzaniu zarówno napojów alkoholowych jak i tych bez procentów. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Łódź
2022-06-11
Miętowy, orzeźwiający smak mojito, dobra baza do drinków
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Sosnowiec
2022-04-20
Bardzo dobry syrop, przyrządziłem z niego drinki Mojito i wyszły pyszne :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Legnica
2022-03-06
idealny do orzeźwiających drinków
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dawid, Warszawa
2022-01-16
Znakomity dodatek do kawy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Częstochowa
2021-12-29
Idealny do letnich drinków. Sklep polecam każdemu! Taki profesjonalizm warto promować, wszystko dokładnie zapakowane, szybka wysyłka! Wzorowo! :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Czechowice-Dziedzice
2021-12-15
Esencjonalny, znakomity i trwały. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Czechowice-Dziedzice
2021-10-15
Rewelacyjny syrop,wydajny ,aromatyczny.Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Tarnowskie Góry
2021-09-28
Baza mojito , super słaba w smaku ale jakościowo najlepsza
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Leszno
2021-09-19
Pyszny do lemoniad i drinków.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Tarnowskie Góry
2021-09-09
Szybki schodzi. Odświeża
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Izabela, Lębork
2021-08-16
Delikatny smak mięty.Doskonała dla osób,które nie lubią słodkich lemoniady.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Warszawa
2021-07-20
Świetny sok do drinków.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, PYRZYCE
2021-07-06
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Raduń
2021-05-21
Świetny syrop:)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Kraków
2021-05-09
super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Bolesławiec
2021-04-30
Spełnił moje oczekiwania
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, PYRZYCE
2021-04-06
Polecam !!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, PYRZYCE
2021-02-19
POLECAM
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Czechowice-Dziedzice
2021-02-09
Wydajny, swietnie smakuje, kawa z tym syropem jest pyszna. Dobra cena.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Rypin
2021-02-05
Fajny syrop do drinków. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: BARTOSZ, SIEMIANOWICE ŚLĄSKIE
2021-01-17
super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Szydłowo
2021-01-07
Wieczory z tym syropem to przyjemnosc;)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Niemcz
2020-12-19
Idealny do Mojito, nie czuć różnicy. :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, PYRZYCE
2020-12-02
POlecam !!!!!!!!!!!!!!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Warszawa
2020-11-05
Bardz dobry, niesłodki, mocno miętowy
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwia, Brojce
2020-09-28
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Bolesławiec
2020-09-23
Towar zgodny z opisem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karolina, Niepołomice
2020-09-06
Ulubiony do drinków mojito!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: BEATA, SWARZĘDZ
2019-11-19
Po raz kolejny mogę potwierdzić że syrop zachwyca smakiem- zwłaszcza jako składnik do drinków.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: HUBERT, Tulce
2019-07-12
Korzystam regularnie z zamówień Konesso. Jak zawsze przesyłka szybko zrealizowana i dobrze spakowana jak na szkło przystało.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Stalowa Wola
2016-09-08
Syrop idealny do robienia drinków soft i nie tylko. Ekstra smakuje, a jeszcze lepiej pachnie. Super produkt. Naprawdę polecam :)
Opinia naszego klienta w
    pixel