Opinie o Syrop GINGERBREAD MONIN 0,7 L - piernikowy

  • Piernikowy syrop francuskiego producenta MONIN w butelce o pojemności 0,7 litra. Charakteryzuje się barwą o złotym odcieniu i piernikowym smakiem z nutą cynamonu. Idealny dodatek do kaw, koktajli, kakao, napojów deserowych.
Kod produktu: 3052910018917
Producent: MONIN

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 59 Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Łódź
2023-02-13
Jest po prostu najlepszy. Dlatego nie szukam innego :-)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paulina, Wrocław
2023-01-21
Myślałam, że ten syrop przypomina chociaż w zapachu piernik ale niestety się zawiodłam, sam cukier, nie czuć nic korzennego, poprzednie opinie mnie przekonały do zakupu ale chyba moja partia była jakaś trefną bo ani zapachu ani smaku piernika t nie ma
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Dąbrowa Górnicza
2023-01-15
Niezapomniany jesienno-zimowy smak. Dobra jakość syropów Monin. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Dąbrowa Górnicza
2023-01-12
Syrop bardzo smaczny. Spełnia nasze oczekiwania. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Łódź
2023-01-08
Bardzo dobry syrop. Przez święta sporo osób piło z nim kawę i każdemu smakował. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marzenna, Lusówko
2023-01-04
Bardzo dobry, świąteczny smak syropu. Realizacja zamówienia bardzo sprawna. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wanda, Sztutowo
2022-12-29
Zawsze towar zgodnie z zamówieniem w krótkim czasie. Jakość produktów bez zarzutu :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karolina, Zielonka
2022-12-27
Szybka, bezproblemowa wysyłka. Dobrze zapakowana, nie obawiam się o stłuczenie przy następnym zamówieniu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Łódź
2022-12-09
Idealny syrop na zimowe miesiące, delikatnie podbija smak kawy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Bochnia
2022-11-10
Przesyłka bardzo dobrze zapakowana, błyskawiczna, mam nadzieję, że i smak dorówna oczekiwaniom, gdy nadejdzie sezon świąteczny ;)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Leśniewo
2022-10-24
Po prostu Idealny :D jeden z moich ulubionych syropów do kawy w zimniejsze pory roku.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Pawel, Legionowo
2022-07-21
Świetny sklep, błyskawiczna obsługa. Produkt zgodny z oczekiwaniami. Łatwa w nawigacji strona.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Łódź
2022-05-26
Produkt jest doskonały :-) Długo go szukałem. I znalazłem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartosz, Rzeszów
2022-05-09
Super produkt, smak mocno piernikowy, super Sklep!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Gabriela, Sosnowiec
2022-04-24
NAJPYSZNIEJSZY SYROP!!!!! Nieważne czy zima czy lato, mogę go pić codziennie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Cmolas
2022-03-14
Szybka wysyłka, na drugi dzień miałam produkt
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Alicja, Koszalin
2022-03-06
Kawa z syropem przepyszna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Grudziądz
2022-02-25
Syrop idealny do kaw, herbat, jogurtów pitnych naturalnych oraz deserów. Bardzo intensywny smak.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Skawina
2022-02-15
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Mysłowice
2022-02-12
Długo szukałam pysznego syropu piernikowego. Ten jest najlepszy. Polecam!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jowita, Olkusz
2022-01-24
bardzo dobry-polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Kroczyce
2022-01-22
przyjemny smak
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Natalia, Kraków
2022-01-18
Najlepszy na swiateczna kawe, ja dodatkowe, opruszam pianke z mleka przyprawa do piernika
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ALEKSANDRA, GDAŃSK
2022-01-16
SUPER!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Radzyń Podlaski
2022-01-15
Smaczny syrop
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Łódź
2022-01-14
kocham ten zimowy smak , przypomina mi prace w kawiarnii
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karolina, Szczecin
2022-01-13
Idealny do kawy w świątecznym klimacie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Klaudia, Sławno
2022-01-10
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karolina, Ostrołęka
2022-01-04
Smaczny, nie za słodki :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: JUSTYNA, GOŃCZYCE
2021-12-17
Pyszne i profesjonalnie inalnie dostarczone
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Kroczyce
2021-11-25
Bardzo dobry.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Wysokie Mazowieckie
2021-11-16
Idealny do zimowej kawy
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Radomsko
2021-07-31
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Gdańsk
2021-05-21
Wszystko ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Gabriela, Kościan
2021-03-28
Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Warszawa
2021-02-14
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Wadowice
2021-02-12
Transakcja przebiegła bardzo sprawnie. Towar w przystępnej cenie. Produkt solidnie zapakowany.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karolina, Chorzow
2021-01-12
Mój ulubiony syrop zimowy
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Kudowa Zdrój
2021-01-11
Super syrop. Bardzo dobry smak. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Dopiewiec
2021-01-11
Cudowny smak, bardzo szybka wysylka. Polecam!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Dolaszewo
2021-01-11
Smak świąt, bardzo smaczny syrop
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karol, Lędziny
2021-01-10
Pyszny
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Piątkowisko
2021-01-02
Super ♥️
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarek, Włoszczowa
2020-12-31
Bardzo szybko i solidnie zrealizowane zamówienie. Bez uwag. Zamierzam korzystać w przyszłości z ofert tego sklepu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sandra, Skarszewy
2020-12-26
Syropy Monin to syropy najwyższej klasy smakowej. Polecam wszystkim ❤️
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Pawel, Jeglownik
2020-12-11
wszystko super.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Brzeg Dolny
2020-11-28
Syrop od lat ten sam smak zgodnie z opisem ,u mnie w domu niezastąpiony
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Angelika, Bydgoszcz
2020-01-25
Bardzo wyrazisty i aromatyczny. Wyczuwalny posmak piernika. Świetny dodatek do kawy, nie tylko w okresie świątecznym :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Wysokie Mazowieckie
2020-01-09
Smak zimy w naszej kawiarni ;)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karolina, Stalowa Wola
2019-12-10
Idealny dodatek na czas jesieni i zimy do kaw i ciast!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Szczecin
2019-12-06
Mój ulubiony syrop! Idealny na zimę!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Warszawa
2019-11-26
Super smak, zwłaszcza do kawy. polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Grudziądz
2019-05-21
Można powiedzieć...wyjątkowy syrop idealnie nadający się do kawuni oraz jogurtów pitnych naturalnych. Bardzo intensywny, ale lekki smak.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: PATRYK, Wasilków
2019-02-21
syrop bardzo dobry lecz nadaje się tylko do kaw z małą zawartością kofeiny :D
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karolina, Tychy
2019-02-05
Bardzo intensywny w smaku i zapachu, świetnie sprawdził się jako dodatek do kawy w okresie świątecznym.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Brzeg Dolny
2018-06-15
Super szybko zrealizowane zamówienie jak zwykle gorąco polecam sklep Konesso .pl
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Katowice
2017-08-19
W butelce pachnie bardzo intensywnie, dodany do kawy jest bardzo delikatny - nadaje jej lekki posmak piernika. Naprawdę w kawie jest niezwykle smaczny - nie spodziewałam się...miłe zaskoczenie!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Morąg
2016-12-26
pyszny syrop, smakuje również z mlekiem, super na swieta
Opinia naszego klienta w
    pixel