Opinie o Syrop GINGERBREAD MONIN 0,7 L - piernikowy

  • Piernikowy syrop francuskiego producenta MONIN w butelce o pojemności 0,7 litra. Charakteryzuje się barwą o złotym odcieniu i piernikowym smakiem z nutą cynamonu. Idealny dodatek do kaw, koktajli, kakao, napojów deserowych.
Kod produktu: 3052910018917
Producent: MONIN

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 11 Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Angelika, Bydgoszcz
2020-01-25
Bardzo wyrazisty i aromatyczny. Wyczuwalny posmak piernika. Świetny dodatek do kawy, nie tylko w okresie świątecznym :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Wysokie Mazowieckie
2020-01-09
Smak zimy w naszej kawiarni ;)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karolina, Stalowa Wola
2019-12-10
Idealny dodatek na czas jesieni i zimy do kaw i ciast!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Szczecin
2019-12-06
Mój ulubiony syrop! Idealny na zimę!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Warszawa
2019-11-26
Super smak, zwłaszcza do kawy. polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Grudziądz
2019-05-21
Można powiedzieć...wyjątkowy syrop idealnie nadający się do kawuni oraz jogurtów pitnych naturalnych. Bardzo intensywny, ale lekki smak.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Patryk, Wasilków
2019-02-21
syrop bardzo dobry lecz nadaje się tylko do kaw z małą zawartością kofeiny :D
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karolina, Tychy
2019-02-05
Bardzo intensywny w smaku i zapachu, świetnie sprawdził się jako dodatek do kawy w okresie świątecznym.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Brzeg Dolny
2018-06-15
Super szybko zrealizowane zamówienie jak zwykle gorąco polecam sklep Konesso .pl
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Katowice
2017-08-19
W butelce pachnie bardzo intensywnie, dodany do kawy jest bardzo delikatny - nadaje jej lekki posmak piernika. Naprawdę w kawie jest niezwykle smaczny - nie spodziewałam się...miłe zaskoczenie!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Morąg
2016-12-26
pyszny syrop, smakuje również z mlekiem, super na swieta
Opinia naszego klienta w
    pixel