Opinie o Syrop CARAMEL MONIN 0,7 L - karmelowy

  • Karmelowy syrop francuskiego producenta MONIN w szklanej butelce o pojemności 0,7 litra. Wyróżnia się brązową barwą i smakiem karmelu o mocnym i specyficznym zapachu skarmelizowanego cukru. Idealny dodatek do kaw, shake'ów i drinków.
Kod produktu: 3052910006907
Producent: MONIN

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 83 Średnia ocena: 4.98
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Patrycja, Warszawa
2022-08-18
Pychota, polecam spróbować tak jak i słony karmel! Mimo, że bardziej odpowiada mi ten drugi, ten też jest świetny. Czuć karmelowy smak.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ola, Kutno
2022-07-20
Wszystko w porządku, dobrze zapakowana i pyszna przesyłka. 10/10
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Złotoryja
2022-07-08
Super jak zawsze!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Kazimierz Dolny
2022-07-08
Klasyczny syrop, który każdy lubi! Pasuje do kaw, deserków
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Teresa, Tulce
2022-07-03
Syrop spełnia moje oczekiwania. Dostawa super. Dobrze zapakowany
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Błażej, Koziegłowy
2022-06-25
Klasyk, w każdej kuchni ten smak to podstawa dodatku do kawy :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Złotoryja
2022-06-07
Rewelacje, kawa bez tego syropu to już nie kawa :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zosia, Warszawa
2022-04-09
Polecam bardzo zakupy w tym sklepie. Gdy poczta rozbiła syrop, nowy towar został nadany jeszcze tego samego dnia, a Pani na infolinii była bardzo zorientowana i pomocna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Płock
2022-04-07
Syrop świetny, bardzo wydajny, realizacja zamówienia błyskawiczna, a opakowanie rewelacyjne. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Iława
2022-03-22
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Martyna, Białystok
2022-03-10
Bardzo dobry syrop
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Błażej, Koziegłowy
2022-02-28
Must have :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Skawina
2022-02-15
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: KATARZYNA, PŁONIAWY-BRAMURA
2022-02-14
Wszystko zgodne z zamówieniem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Weronika, Białe Błota
2022-02-14
Mój ulubiony, ekspresowa wysyłka jak zawsze
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Warszawa
2022-02-02
Bardzo polecam,syrop wyśmienity,zakupy bezproblemowe i szybkie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Błażej, Koziegłowy
2022-01-24
Klasyka :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Izabela, Warszawa
2022-01-21
Smak karmelu do kawy
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paulina, Tarnobrzeg
2022-01-21
Wszystko w porządku. Polecam ten syrop.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dawid, Warszawa
2022-01-16
Znakomity dodatek do kawy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Mońki
2022-01-15
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Warszawa
2022-01-15
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kinga, Boguchwała
2022-01-07
Super syrop do kawy
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwia, Kościelisko
2021-12-30
Super produkt
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Złotoryja
2021-12-29
Rewelacyjny
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Warszawa
2021-12-27
super polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Urszula, Gdańsk
2021-12-09
Bardzo dobry, odpowiednio słodki. Świetny z kawą i bitą śmietaną, ale też do gofrów z owocami i b. Śmietaną
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Buk
2021-11-25
Narzeczony nie wyobraża sobie dobrej latte bez karmelu, nasz nr 1 na półce z syropami
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Iława
2021-11-21
produkt wg zamwienia
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Złotoryja
2021-11-20
Rewelacyjny smak który używam od lat
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: IWONA, RYBNIK
2021-11-18
Bardzo dobry.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Dąbrowa Górnicza
2021-11-12
produkt zgodny z opisem, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kinga, Boguchwała
2021-11-07
Rewelacja
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paulina, Tarnobrzeg
2021-11-04
Odbierałam syrop osobiście. Bardzo miła obsługa, polecam. Ceny syropów niskie. Pozdrawiam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Jastrzębie Zdrój
2021-11-02
Pyszny syrop do kawy
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Tarnów
2021-10-28
Testujemy różne smaki. Ten jest całkiem O. K
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kamil, GNIEWCZYNA LAŃCUCKA
2021-10-22
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Złotoryja
2021-10-21
Mój ulubiony
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tadeusz, Wschowa
2021-10-12
bardzo dobry syrop do kawy
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Rzeszów
2021-09-30
polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Limanowa
2021-09-27
Najlepsze syropy do kawy zawsze kupuję w Konesso
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Kowale
2021-09-04
Bardzo wyraźny, karmelowy smak. Wystarczy niewielka ilość by ze zwykłej kawy wyczarować niezwykłą.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michal, Gdynia
2021-08-13
Idealne do kawy i drinków
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Radomsko
2021-07-31
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Błażej, Koziegłowy
2021-07-09
Klasyka smaku :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Wrocław
2021-06-14
rewelacyjny smak ! polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwia, Wrocław
2021-06-12
Szybka wysylka
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Błażej, Koziegłowy
2021-06-09
Klasyka :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Oliwia, Gdańsk
2021-06-01
najlepszy
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anita, Wrocław
2021-05-17
Naprawdę bardzo dobry, nie za gęsty i nie za rzadki, polecam :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Kraków
2021-05-09
super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wiktoria, Końskie
2021-05-09
Szybko, profesjonalnie i zgodnie z opisem, polecam z całego serca!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, IŁawa
2021-05-01
super produkt
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Emilia, Warszawa
2021-04-24
Super!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwia, Kościelisko
2021-04-15
Super smak
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paulina, Gdańsk
2021-04-11
Wszystko super,szybka dostawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Rabka-Zdrój
2021-03-28
Polecam Bardzo dobry.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Weronika, Międzyrzec Podlaski
2021-03-11
Bardzo smaczny syrop, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Gdańsk
2021-03-08
Wszystko OK. Jak najbardziej polecam. Marka sama w sobie !!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Tarnobrzeg
2021-02-21
Doskonale smakuje z ulubioną kawą
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Justyna, Pisz
2021-02-17
Super smak
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Gliwice
2021-02-14
Przepyszny syrop, dokładnie czegoś takiego oczekiwaliśmy :) Idealnie pasuje do kawy z mlekiem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tadeusz, Wschowa
2021-01-10
dostawa szybko i sprawnie, zamówione produkty zgodne z oczekiwaniem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ryszard, Szczecin
2021-01-05
Ja osobiście nie dodaję tego specyfiku do kawy ale córka stwierdziła, że jej odpowiada. Co prawda ma jedno zastrzeżenie, że w przypadku tzw. czarnej kawy smak syropu słabo się przebija w porównaniu do kawy z dodatkiem mleka. Generalnie syrop godny polecenia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Świetochłowice
2020-12-27
Jak zwykle wszystko OK. Jestem stałym klientem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Konrad, Warszawa
2020-12-17
Rewelacyjny smak. Polecam do kawy mlecznej, posypanej jeszcze np. świeżo zmielonym cynamonem. Od razu czuć święta :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Weronika, Gdańsk
2020-10-17
Świetny smak, doskonałe do cappuccino.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adrianna, Szczecin
2020-10-16
Prawdziwy, najprawdziwszy karmel. Smak marzenie!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Kraków
2020-06-29
Klasyka do latte, przepyszny. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Błażej, Koziegłowy
2020-06-29
Pyszny klasyczny smak do kawy :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marianna, Barczewo
2020-05-11
Mogę jak najbardziej polecić, syrop jest smaczny i fajnie zmienia smak kawy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Rzeszów
2020-02-11
Polecam, szybka dostawa, profesjonalna obsługa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Stanisławów
2020-02-07
Pyszne syropy i najważniejsze szybka wysyłka. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Angelika, Bydgoszcz
2020-01-25
Dobry dodatek do kawy dla osób, które lubią słodką kawę. Sprawdzi się jako alternatywa dla tradycyjnego cukru nadając dodatkowo fajny posmak.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Izabela, Kozienice
2019-08-05
Mój ulubiony syrop do kawy , innych nie próbowałam ale wydaje mi się ze karmelowy jest niezastąpiony
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Kraków
2019-04-20
Najlepszy syrop do kawy Monin. Jest bardzo słodki, dlatego wystarczy tylko odrobina żeby delektować się jego smakiem w kawie. Nie czuć w nim żadnej kwaskowatości
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Bydgoszcz
2018-01-09
Mój ulubiony smak syropu, jak robię zamówienie z syropami, to zawsze dla siebie dodatkowo zamawiam karmel. Polecam spróbować
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Katowice
2017-06-11
Karmel rządzi!!! w kawie oczywiście. Polecam!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Damian, Koluszki
2017-05-20
Póki co najlepszy ze wszystkich syropów MONIN. Po zamówieniu kilku rodzajów syropów, najszybciej się skończyła butelka karmelowego. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Al, Opole
2017-05-16
Najlepszy smak, polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Piotr, Łódź
2017-01-20
Zaskoczyła mnie bardzo wyraźna kwaskowatość syropu. Nie lubię tego smaku w kawie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karolina, Nowy Targ
2016-06-27
Jeden z lepszych syropów do kawy tej firmy ;-)
Opinia naszego klienta w
    pixel