Opinie o Syrop CARAMEL MONIN 0,7 L - karmelowy

  • Karmelowy syrop francuskiego producenta MONIN w szklanej butelce o pojemności 0,7 litra. Wyróżnia się brązową barwą i smakiem karmelu o mocnym i specyficznym zapachu skarmelizowanego cukru. Idealny dodatek do kaw, shake'ów i drinków.
Kod produktu: 3052910006907
Producent: MONIN

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 17 Średnia ocena: 4.88
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Weronika, Gdańsk
2020-10-17
Świetny smak, doskonałe do cappuccino.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Szczecin
2020-10-16
Prawdziwy, najprawdziwszy karmel. Smak marzenie!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Kraków
2020-06-29
Klasyka do latte, przepyszny. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Błażej, Koziegłowy
2020-06-29
Pyszny klasyczny smak do kawy :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marianna, Barczewo
2020-05-11
Mogę jak najbardziej polecić, syrop jest smaczny i fajnie zmienia smak kawy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Rzeszów
2020-02-11
Polecam, szybka dostawa, profesjonalna obsługa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Stanisławów
2020-02-07
Pyszne syropy i najważniejsze szybka wysyłka. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Angelika, Bydgoszcz
2020-01-25
Dobry dodatek do kawy dla osób, które lubią słodką kawę. Sprawdzi się jako alternatywa dla tradycyjnego cukru nadając dodatkowo fajny posmak.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Izabela, Kozienice
2019-08-05
Mój ulubiony syrop do kawy , innych nie próbowałam ale wydaje mi się ze karmelowy jest niezastąpiony
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Kraków
2019-04-20
Najlepszy syrop do kawy Monin. Jest bardzo słodki, dlatego wystarczy tylko odrobina żeby delektować się jego smakiem w kawie. Nie czuć w nim żadnej kwaskowatości
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Osielsko
2018-01-09
Mój ulubiony smak syropu, jak robię zamówienie z syropami, to zawsze dla siebie dodatkowo zamawiam karmel. Polecam spróbować
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Katowice
2017-06-11
Karmel rządzi!!! w kawie oczywiście. Polecam!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Damian, Łódź
2017-05-20
Póki co najlepszy ze wszystkich syropów MONIN. Po zamówieniu kilku rodzajów syropów, najszybciej się skończyła butelka karmelowego. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Al, Opole
2017-05-16
Najlepszy smak, polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Piotr, Łódź
2017-01-20
Zaskoczyła mnie bardzo wyraźna kwaskowatość syropu. Nie lubię tego smaku w kawie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karolina, Nowy Targ
2016-06-27
Jeden z lepszych syropów do kawy tej firmy ;-)
Opinia naszego klienta w
    pixel