Opinie o Syrop APPLE PIE MONIN 0,7L - szarlotka

  • Syrop szarlotka francuskiego producenta MONIN w butelce o pojemności 1 litr. Ten syrop o mocno złotym kolorze i aromatycznym smaku jabłka i cynamonu, idealnie sprawdzi się jako dodatek do latte, herbat, drinków i napojów orzeźwiających.
Kod produktu: 3052910041304
Producent: MONIN

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 18 Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Kazimierz Dolny
2022-07-08
Jesień i zima nie mogą się obejść bez tego syropu! Herbata z nim smakuje jak poezja
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Konrad, Gąbin
2022-06-05
Dla mnie 5/5. Zamawiałem już kilka razy.Szybka dostawa bezpiecznie zapakowane. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Konrad, Czaplinek
2022-05-06
najlepszy produkt na rynku, realizacja super, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tanja, Kolbuszowa
2022-04-01
Bardziej kwasny niz slodki. Mozna z nim zrobic zimowa aromatyczna kawe bardzo polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Olsztyn
2022-02-21
Pyszny syrop i do drinka i do zimowej herbatki. SZybka przesyłka, dobrze zabezpieczona. Wszystko ok.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dawid, Warszawa
2022-01-16
Znakomity dodatek do kawy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dominika, Zawiercie
2022-01-11
Rewelacja
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: JUSTYNA, GOŃCZYCE
2021-12-17
Pyszne i profesjonalnie inalnie dostarczone
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Urszula, Gdańsk
2021-12-09
Aromat tego syropu przypomina szarlotkę dopiero co wyjętą z piekarnika. Syrop nadaje kawie iście świątecznego klimatu. Pycha!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marzena, Solec Kujawski
2021-09-19
Jak zawsze mega zadowolenie z towaru i szybkiej realizacji zamówienia
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marzena, Solec Kujawski
2021-09-18
To już moje kolejne zakupy w tym sklepie i oczywiście mega zadowolenie zarówno z kompetentnej obsługi jak i z towaru. Serdecznie polecam ten sklep!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Przeworsk
2021-08-11
Syrop nadaje się zarówno do herbaty jak i do kawy. Prawdziwy aromat szarlotki i dodatek soku jabłkowego. Jak dla mnie jeden z najlepszych syropów.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Stalowa Wola
2021-04-26
Jak najbardziej polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Weronika, Międzyrzec Podlaski
2021-03-11
Smak szarlotki w kawie bardzo wyczuwalny. Fajny, często po niego sięgam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Warszawa
2020-02-10
Bardzo dobry syrop o wyrazistym smaku i aromacie. Jeżeli ktoś lubi szarlotkę i kawę to syrop ten jest obowiązkowy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Martyna, Zamość
2019-11-15
Najlepszy syrop. Idealnie łączy się z kawą, a smak porównywalny z prawdziwą szarlotką. Zdecydowanie polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Damian, Nowa Sucha
2019-01-11
Najlepszy syrop do tej pory , mega aromatyczny :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Dobra
2017-05-22
caffe latte z syropem apple pie smakuje wyśmienicie, pycha :)
Opinia naszego klienta w
    pixel