Opinie o Filiżanka ze spodkiem do kawy espresso - Paula 70ml

Filiżanka ze spodkiem do kawy espresso - Paula 70ml - opinie w konesso.pl
  • Bardzo ładna, starannie wykonana filiżanka do kawy espresso o pojemności 70ml. Kawa podana w takiej filiżance na pewno zaskoczy twoich gości i wzbudzi w nich ogromny zachwyt.
Kod produktu: 5900245234541
Producent: LUBIANA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 14Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Poznań
2019-01-28
Dziękuję za szybką dostawę, towar zgodny z oczekiwaniami.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karolina, Warszawa
2018-12-27
Bardzo ładne, kształtne i wygodne filiżanki. Miło pić z nich kawę. Wysyłka również bez problemów.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Piaseczno
2018-09-04
Filiżanki obłędne. Doskonała jakość. Przyjaciółka pijąc w nich kawę "przeniosła" się do Włoch... To najlepsza rekomendacja
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Leszno
2018-06-22
Ładna filiżanka do expresso. Gorąco polecam.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Bukowno
2017-12-30
Firma Lubiana ma bardzo fajną porcelanę. Wszystkie moje filiżanki wrzucam do zmywarki, czasem zapiekam w piekarniku w kubkach z Lubiany babeczki. Te filiżanki do espresso są bardzo zgrabne, ale mają swój ciężar, w sam raz na jedno mocne, konkretne espresso.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Ustrzyki Dolne
2017-12-23
filiżanka idealna do espresso (60ml), klasyczna.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Łódź
2017-02-18
idealna wielkość. wygodne. pasują do każdej zastawy. polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: KATARZYNA, MOGILNO
2016-12-14
Super filiżanka, kawa smakuje doskonale, polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Roman, Szubin
2016-04-17
Bardzo zgrabne i niedrogie filiżanki do espresso.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Przemysław, Jelenia Góra
2015-12-19
Bardzo ładna, dobrej jakości filiżanka. Idealny rozmiar do espresso. Do tego polski produkt. Polecam!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Władysławowo
2015-12-06
Bardzo ładna filiżanka
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Knurów
2015-03-24
Ładna, przyzwoita filiżanka do espresso w niezłej cenie. W tej cenie próżno szukać czegoś lepszego.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Bochnia
2014-10-28
Dobra jakościowo filiżanka w przystępnej cenie.
    Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
    Zamknij
    pixel