Opinie o Zestaw Hario V60 Craft Coffee Maker - drip + serwer + filtry

  • Idealny zestaw dla miłośników alternatywnych metod parzenia. Zestaw Hario V60 Craft Coffee Maker to kompletny zestaw do przygotowywania kawy w dripie. W skład zestawu wchodzą: plastikowy dripper, szklany serwer, 40 papierowych filtrów i miarka do kawy.
Kod produktu: 4977642728301
Producent: HARIO

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 28 Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Warta Bolesławiecka
2021-12-04
Zestaw początkowy i to w dobrej cenie. Same plusy
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Warszawa
2021-11-01
Dobry zestaw do zaparzania kawy dla początkujących.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Przemysław, Rybnik
2021-10-23
W końcu mam zestaw startowy :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Warszawa
2021-10-18
Kawa nabrała nowego smaku :) wygodne urządzenie, szczególnie dla osób, które - jak ja - rozpoczynają przygodę z alternatywą :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wioletta, Bzinica Nowa
2021-10-02
Świetnie się sprawdza!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Igor, Pszczyna
2021-07-23
Super zestaw dla początkujących i nie tylko. W tej cenie nic lepszego nie znajdziecie :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Stalowa Wola
2021-07-02
Polecam, spełnia swoją rolę znakomicie :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Damian, Poznań
2021-06-21
Idealny zestaw na początek zabawy z przelewem. Jest to mój pierwszy "dripek" i jestem z niego naprawdę zadowolony.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Bydgoszcz
2021-06-18
warto
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Szczęsne
2021-05-31
Dobra jakość materiałów. Idealna pojemność na 2 porcje kawy. Łatwo się myje. Korzystam codziennie :-)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Warszawa
2021-05-23
Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Warszawa
2021-05-03
Bardzo przyjemny, ładny i użyteczny zestaw - w sam raz na prezent lub na rozpoczęcie drogi kawosza :) Kawa bardzo dobra :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kewin, Piekary Śląskie
2021-04-29
Super zestaw, idealny na początek
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Chełmno
2021-04-26
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Łazy
2021-04-10
Drip jest rewelacyjny!! Polecam każdemu!!! Świetna jakość no i efekt znakomity. Do tego świeża kawa z Hayb i można żyć nawet przy niedawnej pogodzie (marzec 2021).
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Katowice
2021-03-19
Bardzo solidne wykonanie, polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Myślenice
2021-03-19
Super produkt. Jakość pierwsza klasa. A realizacja jak zawsze na najwyższym poziomie szybko i sprawnie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paulina, Biedrusko
2021-03-14
Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Oliwia, Wrocław
2020-12-12
Świetny zestaw na początek przygody z dripem w bardzo dobrej cenie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karol, Kraków
2020-12-07
Świetny zestaw na początek zabawy z dripami.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Damian, Wrocław
2020-12-04
Kawa dużo delikatniejsza niż z kawiarki. Polecam Konesso!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Otfinów
2020-11-23
Towar zgodny z opisem. Szybki czas realizacji.Mega zadowolona
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kazimiera, Otwock
2020-11-19
Super urządzenie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Warszawa
2020-10-17
Transakcja przebiegła bardzo sprawnie,produkt spełnia moje oczekiwania.Sklep godny polecenia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Piekary Śląskie
2020-09-18
Nic więcej nie potrzeba, poza dobrą kawą i konewką oczywiście
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Malwina, Białobrzegi
2020-07-13
Bardzo poręczny zestaw. Łatwo się myje. Kawa aromatyczna i delikatna. Podziałki na dzbanku pomocne.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Warszawa
2020-06-09
W porównaniu do kawy z kawiarki, kawa z dripa jest łagodniejsza i przyjemniejsza w smaku. Bardzo się cieszę, że skusiłam się na zakup, bo teraz nie wyobrażam sobie innej kawy z rana.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Nowa Kuźnia
2020-05-24
Bardzo dobrze spełnia swoje zadanie. Łatwy w umyciu. Polecam!
Opinia naszego klienta w
    pixel