Opinie o Czajnik Hario Buono Kettle V60 1,2 l

  • Buono Kettle producenta Hario to czajnik wykonany ze stali nierdzewnej, którego używać można na każdym źródle ciepła, w tym również na indukcji. Jego wyjątkowa budowa i idealnie wyprofilowana wylewka, zapewnia równy i precyzyjny strumień.
Kod produktu: 4977642021006
Producent: HARIO

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 17 Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Konrad, Terespol
2021-08-14
Dobrze wykonany czajnik. Do zaparzania dripa w sam raz (do innych metod też), łatwo i wygodnie polewa się kawkę:)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Warszawa
2021-06-18
Idealny do zalania kawy w dripie/chemexie, polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Izabela, Czeladź
2021-06-05
Czajnik rewelacja doskonale utrzymuje temperaturę zagotowanej wody.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Kraków
2021-05-31
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Chełmno
2021-04-26
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Kraków
2021-04-24
Przelewanie wody z tego czajnika sprawia radość
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Gdańsk
2021-04-11
Dokładnie taki, o jaki mi chodziło.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zisis, Sopot
2021-03-29
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: AGNIESZKA, Warszawa
2021-03-29
Czajnik jest świetny, wygodny, estetyczny. Moja kuzynka ma elektryczną wersję juz ponad 10 lat i jest w idealnym stanie :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anita, Nowa Sól
2021-03-25
Czajnik śliczny, zgrabny, bardzo poręczny. Doskonały do parzenia kawy w chemexie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grażyna, Szczytno
2021-03-15
Czajniczek elegancki, jestem bardzo zadowolona
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafirr85@gmail.com, Paniówki
2021-02-07
Szystko ok polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Alicja, Krapkowice
2020-11-20
Sprawnie, szybko załatwiona transakcja, czajnik bez zarzutu, sprawuje się doskonale.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Wojnicz
2020-06-17
Świetny czajniczek z wylewką typu GOOSENECK! Pasuje do indukcji, ale nie włączajcie BOOST-a! Super się komponuje w kąciku kawowym a nawet dzięki swojej pojemności jako podstawowy czajnik w mieszkaniu 2+1...Sklep jak zwykle 10/10!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: IWONA, Grodzisk Mazowiecki
2020-02-29
Bardzo polecam ! Sprawdza się w użytkowaniu (kuchenka indukcyjna), bardzo poręczny w parzeniu alternatywnym kawy, super design !
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Skierniewice
2020-02-11
klasyka, nic dodac, nic ujac, doskonalej jakosci czajnik koneweczka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Wrocław
2017-01-02
Produkt w pełni oryginalny. Świetna jakość. Szybka dostawa. Polecam!
Opinia naszego klienta w
    pixel