Opinie o Pojemnik na mleko Jura Deluxe 0,5l

  • Pojemnik wykonany ze szkła, zamknięty pokrywą z polerowanego chromoniklu.
  • Przystosowany do wszystkich modeli ekspresów JURA.
  • Pojemność: 0,5l
Kod produktu: 7610917725700
Producent: JURA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 32 Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Biuro Rachunkowe Rachmistrz, Wysokie Mazowieckie
2022-08-22
zgodny z opisem, dobrze wykonany, ładny, idealny do mleka
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Ożarów Mazowiecki
2022-08-19
Bardzo wygodna i estetyczna forma przechowywania mleka. Bardzo ładnie się prezentuje.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Łańcut
2022-07-18
Wykonanie pojemnika bez zastrzeżeń, uszczelnienia dobrze spasowane, łatwy do utrzymania w higienie, prezentuje się bardzo dobrze
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agata, Jelenia Góra
2022-07-17
Bardzo dobra jakość pojemnika, długo trzyma świeżość mleka. Jest dłużej świeże niż w pojemniku, który miałam przy poprzednim ekspresie Melita.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Lublin
2022-07-03
Bardzo ładny, prosty, elegancki pojemnik, łatwy w utrzymaniu czystości. Praktyczny. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dominik, Warszawa
2022-07-02
Elegancki i minimalistyczny pojemnik na mleko. Idealne połączenie z ekspresem. Łatwy w czyszczeniu i przyjemny w codziennym użytkowaniu. Niezbędny dla każdego fana marki i kaw mlecznych.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Prószków
2022-06-30
Na co dzień, z powodu ograniczeń czasowych, czerpię mleko prosto z kartonu. Jednak w obecności zaproszonych gości lub w dniach wolnych od pracy korzystam z pojemnika. Łatwy w czyszczeniu, efektowny wygląd ...
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Rymanów
2022-06-29
Wszystko w porządku, pojemnik wart swojej ceny, ładny wygląd
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Piotrków Trybunalski
2022-05-28
Pojemnik bardzo estetyczny, łatwy do mycia, doskonale spełnia funkcję
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Patrycja, Libertów
2022-05-28
Bardzo ładny i dobrze wykonany. Prezentuje się dużo lepiej przy ekspresie niż karton z mlekiem ;) Kupując ekspres szkoda nie dopełnić zestawu..
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: , Łódź
2022-05-28
Swietny produkt choć trochę za drogi, dobrze się sprawdza łatwy w myciu - ok.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Komprachcice
2022-05-23
Polecam,przydatny pojemnik,dobrze się prezentuje..
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Violetta, Kalisz
2022-03-13
Ładnie się prezentuje i świetnie spełnia swoją funkcje
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anita, Stare Miasto
2022-03-10
Bardzo elegancki pojemnik na mleko
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zyta, Trzebnica
2022-03-07
wszystko ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Zamość
2022-02-22
Polecam w 100%
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Kolbudy
2022-01-30
Produkt wysokiej jakości. Cena jest taka sama jak w sklepach stacjonarnych.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aneta, Radomsko
2021-12-03
super. jestem b. zadowolona.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: George, Gaj
2021-09-04
bardzo dobry jakościowo produkt , polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dominika, Zabrze
2021-08-20
Git
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mieczysław, Otwock
2021-01-19
5
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dominika, Głowno
2021-01-17
Świetnie się sprawdza, nie mniej wyciągając z lodówki (jak to szkło) jest lekko zaparowany, przez co lekko śliski. Na pewno wersja dla ostrożnych ;-)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Ostrów Wielkopolski
2020-12-27
Pojemnik wygląda bardzo ładnie polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: JOANNA, SUCHEDNIÓW
2020-11-20
zamówiony przeze mnie towar bardzo dobrej jakości, a załatwienie całości spraw na najwyższym poziomie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janusz, Promnice
2020-10-17
Bardzo dobry i ładny pojemnik
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Gdynia
2020-10-01
Bardzo dobre wykonanie. Dużo wygodniejsze od używania mleka w kartonach/butelkach. Przy okazji można zaoszczędzić na wężykach do spieniacza, bo wystarczy połowa ;)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Polkowice
2020-04-09
Super pojemnik. Sklep jak zawsze na najwyższym poziomie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Łódź
2020-02-10
Bardzo przydatna rzecz. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystyna, Starachowice
2018-07-27
Przede wszystkim jest bardzo ładny i estetyczny. Mleko bardzo dobrze się przechowuje, co mogę stwierdzić po tygodniowej nieobecności w domu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Katowice
2013-06-12
Super pojemnik. Jestem bardzo zadowolony.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Waldemar, Grabówka
2012-09-08
Estetyczny pojemnik, który podkreśla elegancję ekspresu Jura. Polecam. Szybka dostawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Narcyz, Oświęcim
2012-05-04
Bardzo starannie wykonany, wielka estetyka i jeszcze większa wygoda. Z radością przystępuję do klubu zadowolonych.
Opinia naszego klienta w
    pixel