Opinie o Czajniczek do herbaty Wersal z wkładem zaparzającym 400ml

  • Elegancki czajnik do herbaty wraz z wkładem, został wykonany z wysokiej jakości, grubej porcelany. Idealnie nadaje się do zaparzania każdej herbaty sypanej, którą po zaparzeniu można łatwo wyciągnąć wraz z sitkiem i podać gościom aromatyczny napar.
Kod produktu: 5900245161014
Producent: LUBIANA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 21 Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Włodzimierz, Ostrów Wielkopolski
2022-08-10
Produkt spełnia moje oczekiwania.Wszystko super!Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Babiak
2022-07-17
Kupiłam czajniczek przyjaciółce na urodziny była zachwycona, świetna jakość, można myć w zmywarce a do tego pięknie wygląda polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Edyta, Bielsko-Biała
2022-05-28
Idealny do parzenia niewielkich ilości herbaty. Korzystam z niego w pracy. Sitko jest porcelanowe, więc nie zmienia smaku naparu. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Otwock
2022-04-24
Bardzo dobry imbryczek. Cały ceramiczny i dzięki temu napar nie ma metalicznego posmaku. Sitko jest wyjmowalne wiec łatwe do czyszczenia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Złoty Stok
2022-04-22
jest świetny dla jednej osoby, trzyma ciepło, a najważniejszy jest wkład, bo ceramiczny; dzięki temu mamy normalny smak herbaty w przeciwieństwie do metalowych zaparzaczy
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anita, Wilkowice
2022-04-04
Ładny, bardzo dobrej jakości czajnik. Plusem jest też ceramiczny wkład.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Mierzęcice
2022-02-05
Świetny czajnik, polecam każdemu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Żarnowo
2022-01-31
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Białystok
2021-04-25
Wszystko ok .produkt super .sklep super.Polecam !!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: P, Jelcz - Laskowice
2021-04-17
Perfekcyjna realizacja, towar zgodny z oczekiwaniami. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Łapy
2021-03-16
świetny produkt
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Knurów
2021-03-14
Bardzo zgrabny czajniczek idealny na dwuosobowe picie herbaty (albo jednoosobowe z dolewką :)). Piękny kształt i, co bardzo istotne, zaprojektowany tak, że nic przy nalewaniu nie kapie z dziobka, ani kropelka. Polecam z całym przekonaniem!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: JOANNA, Częstochowa
2021-03-09
bez zarzutu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystyna, Warszawa
2021-01-29
Bardzo ładny czajniczek, a wkład genialny do parzenia herbaty.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Malgorzata, Dębnica Kaszubska
2021-01-19
Pelen profesjonalizm.Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwester, Otwock
2021-01-15
Szybka dostawa , dokładne informacje o aktualnym statusie zamówienia . Przesyłka dobrze zabezpieczona. Mogę szczerze polecić.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sonia, Warszawa
2020-07-17
OK,polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Kraków
2015-06-24
Bardzo ładny czajniczek, choć wkład nieco za duży, przez co jest w stanie pomieścić tylko niewielką objętość naparu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystyna, Gliwice
2015-02-07
Szykowny, idealny do zaparzania herbatek ziołowych i nie tylko. Pięknie się nalewa herbatkę czy ziółka do filiżanek; nie kapie!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Natalia, Warszawa
2015-01-06
produkt godny polecenia, zgodny z opisem, idealny dla 2 osób.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: JANUSZ, POZNAŃ
2014-11-05
Bardzo dobrze wykonany produkt, pozwalający uwydatnić aromat i smak herbaty
Opinia naszego klienta w
    pixel