Opinie o Płyn do usuwania osadu z mleka Urnex Rinza 1,1l

Płyn do usuwania osadu z mleka Urnex Rinza 1,1l - opinie w konesso.pl
  • Urnex Rinza to płyn do usuwania osadu z mleka i zanieczyszczeń z przystawek do cappuccino i dysz. Płyn nadaje się do wszystkich ekspresów posiadających system cappuccino z możliwością samoczynnego zasysania mleka.
  • Pojemność: 1000ml
Kod produktu: 754631704256
Producent: URNEX

    Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

    Ilość opinii: 10Średnia ocena: 5.00
    Sortuj:
    Ocena: ( 5 / 5 )
    Autor: Remigiusz, Bytom
    2017-04-07
    Pisze dopiero teraz bo ciężko coś napisać po dostawie a chodzi o produkt czy jest dobry wiec potwierdzam używany już 2 razy ekonomiczna butla dobra cena i jakość.Dostawa Expresowa Polecam
    Ocena: ( 5 / 5 )
    Autor: KAMILA, KRAKÓW
    2017-04-07
    Bardzo dobry produkt, wydajmy, prosty w użyciu! Polecam
    Ocena: ( 5 / 5 )
    Autor: Jerzy, Wilkszyn
    2016-12-23
    Bardzo dobry produkt. Polecam
    Ocena: ( 5 / 5 )
    Autor: Grzegorz, Czechowice Dziedzice
    2016-04-08
    Expresowa dostawa, płyn w praktycznej butelce z dozownikiem, jakość potwierdzona!
    Ocena: ( 5 / 5 )
    Autor: Magdalena, Śrem
    2015-04-20
    Towar jak zawsze dobry, super dozowanie szczerze polecam. błyskawiczna dostawa, dobry kontakt ze sklepem.
    Ocena: ( 5 / 5 )
    Autor: Dariusz, Skawina
    2015-02-06
    Sprawdza się, a dodatkowym atutem jest poręczna i praktyczna butelka z dozownikiem.
    Ocena: ( 5 / 5 )
    Autor: Anna, Święta Katarzyna
    2014-06-18
    Rozsądna cena za wysoką jakość + szybka i tania przesyłka. Polecam!
    Ocena: ( 5 / 5 )
    Autor: Mariusz, Olsztyn
    2014-04-24
    Naprawdę szybka przesyłka, rozsądne ceny (bez "dorabiania" na kosztach przesyłki). Zdecydowanie polecam.
    Ocena: ( 5 / 5 )
    Autor: SEBASTIAN, MIĘDZYRZECZ
    2013-07-12
    PŁYN JEST REWELACYJNY PRZESYŁKA DOTARŁA SZYBKO I BEZ ZASTRZEŻEŃ SUPER OBY TAK DALEJ
    Ocena: ( 5 / 5 )
    Autor: Marta, Wrocław
    2013-06-12
    Błyskawiczna przesyłka, wszystko zgodne z opisem i w bardzo dobrej cenie. Polecam
      Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
      Zamknij
      pixel