Opinie o Czarna herbata Lipton Exclusive Selection English Breakfast 25x2g

  • English Breakfast Exclusive Selection Lipton to kompozycja klasycznych czarnych herbat o wyrazistym smaku i aromacie. Lipton Piramida to specjalnie przygotowana dla lokali gastronomicznych, seria wysokiej jakości herbaty w piramidkach.
Kod produktu: 8718114895871
Producent: LIPTON

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 18 Średnia ocena: 4.89
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Stalowa Wola
2021-04-23
Dobra herbatka, chociaż torebki standardowe.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Rzeszów
2021-04-15
Bardzo dobra herbata i realizacja zamówienia bez zarzutu - szybka dostawa zgodnie z zamówieniem. Gorąco polecam sprzedawcą i ten produkt.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Warszawa
2021-03-13
OK
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agata, Strzeniowka
2021-03-05
Moja najlepsza z czarnych
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Andrzej, Tuchom
2021-02-05
Nie różni się od zwykłej z hipermarketu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Gorzyce
2021-01-11
Kupuje od jakiegoś czasu. Bardzo mi smakuje. Aromatyczna idelikatna w smaku. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Zgierz
2021-01-11
Polecam tą herbatę jest znakomita
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Gorzyce
2020-12-26
Herbatka bardzo mi smakuje, relaksuje i ma piękny aromat. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kinga, Białystok
2020-12-19
Herbata przepyszna, bezpretensjonalna, nieprzekombinowana. Powinna smakować naprawdę każdemu. Dla mnie (czyli osoby, która nie jest koneserem) to produkt premium. POLECAM!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agata, Strzeniowka
2020-12-17
smaczne bardzo :))
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agata, Strzeniowka
2020-11-15
herbatki sa rewelacyjne:)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Gorzyce
2020-10-29
Herbata aromatyczna, smaczna, dawno nie piłam tak dobrej. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Julianna, Warszawa
2020-09-12
5
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Wrocław
2020-04-26
Wyraźna różnica jakości herbaty w porównaniu ze zwykłymi Liptonami. Dodatkowo bardzo wygodne pudełko z otworem do wyjmowania.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: KAROLINA, PUŁAWY
2019-12-03
przyjemna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Kobylanka
2018-09-26
Bardzo dobra herbata i faktycznie czarna !
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: KRYSTYNA, DĄBROWA BIAŁOSTOCKA
2017-01-08
Bardzo dobra herbata,każda torebka zapakowana oddzielnie,a po za tym całe liście nie odpadki tak jak w ekspresowych herbatach .Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Kielce
2015-12-13
Wysokiej jakości herbata w angielskim stylu. Super obsługa klienta. Polecam!
Opinia naszego klienta w
    pixel