Opinie o Czarna herbata Lipton Exclusive Selection Classic Earl Grey 25x1,8g

  • Czarna herbata Earl Grey Exclusive Selection Lipton to klasyczna herbata z dodatkiem aromatu bergamotki i płatków chabru i jaśminu. Lipton Piramida to specjalna seria wysokiej jakości herbaty w szczelnie zamkniętych piramidkach.
Kod produktu: 8718114895956
Producent: LIPTON

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 31 Średnia ocena: 4.87
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: IWONA, RYBNIK
2022-08-12
Moja ulubiona herbata, nie parzy się za mocno i ma wspaniały smak i zapach.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adrian, Malbork
2022-08-03
Super herbata.Smaczna i delikatna w smaku.Polecam bardzo.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marlena, Warszawa
2022-05-30
SUPER! REWELACJA HERBATA ! POLECAMY KONESSO
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Łazy
2022-03-13
dobra herbatka na prezent
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Alicja, Kielce
2022-03-05
Smaczna i aromatyczna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marlena, Warszawa
2022-02-20
SUPER
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ANNA, RZESZÓW
2022-01-20
Bardzo dobra jakość i smak :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Giżycko
2022-01-13
bardzo dobra ekspresowa herbata
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Urszula, Warszawa
2022-01-10
Herbatę piłam u znajomych, tak mi smakowała, że postanowiłam jej poszukać. Teraz ją mam i piję kiedy mam na nią ochotę - bardzo mi smakuje. Wszystkim polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Kraków
2022-01-03
Nic nadzwyczajnego , myślałam ,że będzie smaczniejsza .
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marlena, Warszawa
2021-12-18
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Ochodze
2021-12-16
wytworny smak, pyszna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Warszawa
2021-11-05
Doskołay smak
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Olsztyn
2021-10-28
1
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agata, Strzeniowka
2021-10-25
Smaczna bardzo
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agata, Gniezno
2021-10-14
super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marlena, Warszawa
2021-08-23
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agata, Strzeniowka
2021-07-01
Bardzo smaczna aromatyczna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Stalowa Wola
2021-04-23
Dobra herbatka, chociaż torebki standardowe.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Legionowo
2021-04-20
Dobra
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agata, Strzeniowka
2021-03-05
Uwielbiam te smaki
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 3 / 5 )
Autor: Andrzej, Tuchom
2021-02-05
Chyba nie jest to produkt exclusive. Bez różnicy w stosunku do zwykłej Lipton z hipermarketu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Lublin
2021-01-16
Bardzo dobra herbata.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agata, Strzeniowka
2020-12-17
pyszne bardzo polecam :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Gniezno
2020-12-04
Bardzo dobra jakość i wydajność. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Natalia, Poznań
2020-11-27
Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agata, Strzeniowka
2020-11-15
herbatki sa rewelacyjne:)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Wrocław
2020-04-26
Wyraźna różnica jakości herbaty w porównaniu ze zwykłymi Liptonami. Dodatkowo bardzo wygodne pudełko z otworem do wyjmowania.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Agnieszka, Bytom
2017-01-18
dobra herbata earl gray z wyczuwalną bergamotką, zdecydowanie lepsza niż ogólnodostępne herbaty Lipton
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Warszawa
2016-12-07
smaczna herbata, dużo lepsza niż ogólno dostępny klasyczny earlgrey Liptona. Polecam :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Dariusz, Głogów
2015-03-31
herbata earl gray o ciekawym posmaku, ale trzeba parzyć w max. 200 ml wrzątku w celu wydobycia aromatu
Opinia naszego klienta w
    pixel