Opinie o Płyn odkamieniający Urnex Dezcal 1l

  • Urnex Dezcal to płyn do odkamieniania ekspresów, usuwa osad wapienny powstający w wyniku podgrzewania wody. Odkamieniacz nadaje się do wszystkich ekspresów ciśnieniowych dostępnych na rynku.
  • Pojemność: 1000ml
Producent: URNEX

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 39 Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Gdańsk
2022-03-01
szybko i dobrze.OK
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Bydgoszcz
2022-02-19
Wszystko zgodnie z opisem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wiesław, Warszawa
2022-02-14
Bardzo dobra
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Alicja, Olsztyn
2022-02-11
Dzień dobry polecam firmę szybka przesyłka i wszystko ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Filip, Wrocław
2022-02-07
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Radomsko
2022-01-03
Płyn w dobrej cenie. Nie ustępuje płynom dedykowanym dla konkretnego producenta.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Biała Podlaska
2021-12-23
bardzo dobry produkt do odkamieniania ekspresu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Katowice
2021-11-08
Wszystko w najlepszym porządku.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosław, Gorzów Wielkopolski
2021-08-16
Produkt skuteczny. Łatwy w użyciu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Osowiec
2021-07-13
Bardzo dobry produkt
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ireneusz, Teresin
2021-06-21
Bardzo dobry
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Igor, Zagórzyce Dworskie
2021-06-20
Podczas odkamieniania ekspresu czy działa dobrze - wygląda , że tak . W czasie odkamieniania czajnika efekty słabsze niż zastosowanie zwykłego kwasku cytrynowego Ekspres odkaminiam raz na tydzień i dopiero po rozebraniu w czasie serwisu będzie widać efekt
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Wołomin
2021-05-21
Bardzo dobry produkt
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Szczytno
2021-05-11
Dobry
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Warszawa
2021-05-07
Odkamieniacz ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wiesław, Szczecin
2021-04-25
Dobrze działa. Kupię ponownie jak się skończy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Słupsk
2021-04-22
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Alwernia
2021-04-18
Wszystko na czasie, produkty zgodne z zamówieniem, obsługa klienta na pięć. Polecam każdemu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Lecznica Alfa Szymon, Brwinów
2021-04-15
Odkamienia co ma odkamieniać
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Halina, Polichna czwarta
2020-11-29
Szybka profesjonalna obsługa. Produkt wydajny dobrej jakości. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Gliwice
2020-11-09
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Białystok
2018-03-18
Polecam, stosuję w miarę regularnie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Łódź
2018-02-10
Swietny towar, do tej pory używałem tabletek ale płyn jest o wiele lepszy, nie trzeba czekać aż się rozpuści i nie ma problemu z resztkami proszku. Działa świetnie zarówno w ekspresie jak i w czajniku bezprzewodowym. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Kraków
2017-10-26
Duże opakowanie wystarczy na dłużej. Efekty dobre. Szybka dostawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Katowice
2017-08-04
Odkamieniacz ok.Bardzo dobra cena co do pojemności.Polecam produkt oraz super sklep:)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ANDRZEJ, RADOM
2017-05-25
Płyn dobry,opakowanie ekonomiczne,super obsługa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Remigiusz, Bytom
2017-04-07
Pisze dopiero teraz bo ciężko coś napisać po dostawie a chodzi o produkt czy jest dobry wiec potwierdzam używany już 2 razy ekonomiczna butla dobra cena i jakość starcza na 4 razy według używania oryginalnego środka .Dostawa Expresowa Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ANNA, ŁÓDŹ
2016-10-25
Wspaniały odkamieniacz. Sprawdził się w 100%
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Radomsko
2016-02-18
Ekonomiczne opakowanie i cena. Polecam towar i zakupy w sklepie Konesso:-)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Żanna, Rzeszów
2015-01-28
Szybka dostawa, polecam zakupy w tym sklepie!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Daniel, Warszawa
2014-08-08
Szybka dostawa. Taka ilość wychodzi najekonomiczniej.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Krzeszów
2013-07-31
Obsługa sklepu profesjonalna. Zakupiłam ten odkamieniacz pierwszy raz do siemensa mam nadzieję, że się sprawdzi. Sklep polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Mikołów
2013-07-04
odkamieniacz ok, szybka dostawa, pyszna herbata w prezencie, super sklep
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Kielce
2013-06-12
Duże,ekonomiczne opakowanie.Sprawdzona jakość.Szybka wysyłka zamówionego towaru,Polecam sklep !
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Bytom
2013-05-23
Świetnie działający płyn. Ja używam ten płyn do ekspresu Bosch. Nieco trudne nalewanie, bo butelka nie ma żadnego ograniczenia na wylocie, więc precyzyjne odmierzanie potrzebnej ilości nie jest najłatwiejsze :) Jednak ocena 5 jest w pełni zasłużona - polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Dolaszewo
2013-05-05
Prawdziwy hit. Dotychczas biegalem co chwila po plynne odkamieniacze - drogie i malo wydajne - zawsze jak ekspres wyswietlil "odkamienianie" to nie bylo ich pod reka. A tutaj prosze - wielka butelka, wystarcza na dlugo i wychodzi w bilansie znacznie taniej.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Biała Podlaska
2013-04-03
Dostawa ekspresowa, polecam zakupy w tym sklepie!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: BARBARA, WODZISŁAW ŚL
2013-01-31
odkaminiacza użyłam do expresu SAECO, jak najbardziej spełnia swoje funkcje, polecam bo jest bardzo wydajny
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojtek, OŻARÓW MAZOWIECKI
2012-11-13
Szybka dostawa, polecam sklep
Opinia naszego klienta w
    pixel