Opinie o Proszek do czyszczenia ekspresów kolbowych Urnex Cafiza 900g

  • Urnex Cafiza - proszek likwiduje osad w głowicach, zaworach i przewodach grup ekspresów.
  • Proszek nadaje się do wszystkich ekspresów kolbowych dostępnych na rynku.
  • Opakowanie: 900g
Producent: URNEX

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 67 Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Warszawa
2022-11-09
Do tej pory używałem tabletek. Na pewno w płynie jest lepszy stosunek cena/ilość bo opakowanie jest duuże. Czy lepiej czyści niż tabletka nie wiem, pewnie porównywalnie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Warszawa
2022-11-08
Proszek Urnex Cafiza świetnie czyści i ekspres i sitka. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Radosław, Szczecin
2022-10-27
Wszystko ok, polecam. Jestem zadowolony z towaru i obsługi sklepowej.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karol, Sokółka
2022-09-27
Niska cena, skuteczne działanie, przy takiej gramaturze starczy na bardzo długo.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ŁUCJAN, RYBNIK
2022-09-23
O'K, jestem zadowolony z produktu i obsługi sklepu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Katowice
2022-08-25
Świetny środek czyszczący. Osobiście używam Cafizy głównie do czyszczenia puck screena (Flair 58) oraz kawiarki (Alessi 9090). Efekty nie pozostawiają nic do życzenia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Lusówko
2022-07-02
Bardzo przydatny środek do czyszczenia mojego ekspresu Lelit. Środek jest skuteczny.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grażyna, Szklarska Poręba
2022-06-16
produkt kupuje od lat, dobra jakosc, bez intensywnego zapachu, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Inowrocław
2022-06-02
Tego środka do czyszczenia grup kawowych używam od dawna. Świetnie spełnia swoje zadanie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Piaseczno
2022-05-26
Używam produktu do czyszczenia kolb i bloków zaparzających w ekspresach. Jest bardzo skuteczny.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Katowice
2022-05-23
Działa, cóż więcej dodawać. Ekspres Lelit Anna, dopiero trzy razy użyty.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Witold, Kazimierz Dolny
2022-05-14
Bardzo dobra i sprawna strona. Zakupy szybko zrealizowane. Towar na czas bez opóźnień. Szeroka oferta . My będziemy korzystać z usług Konesso.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Gdańsk
2022-04-11
Bardzo dobrze czyści pozostałości z kawy polecam do ekspresu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Arkadiusz, Katowice
2022-04-04
Niezwykle skuteczny produkt do czyszczenia ekspresów wszelkiego typu, termosow i kubków z osadow po kawie. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Tyczyn
2022-03-26
nie używałam, nie wiem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Mrągowo
2022-03-19
Myślę,że na opinię za wcześnie. Na miarodajne stwierdzenia również...Potrzeba wielokrotnego użycia żeby stwierdzić zalety albo wady.Dostawa szybka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Chmielnik
2022-02-15
Bardzo dobrze działa, stosuję w ekspresie Sage, polecam Grzegorz, Rzeszów
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Filip, Wrocław
2022-02-07
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Toruń
2022-02-05
Genialny proszek , must have do czyszczenia
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jakub, Bielsko-Biała
2022-02-02
Jest ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Gliwice
2022-01-30
Genialny preparat , wyczyściłem nim nie tylko ekspres ale również termosy po herbacie, szczególnie nakrętkę która miała masę zakamarków , czyści wszelkie naloty z herbaty oraz kawy. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Julia, Wągrowiec
2022-01-21
produkt działa zgodnie z przeznaczeniem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mykola, Poznań
2022-01-10
Dobry środek do czyszczenia, świetnie działa i na długo starczy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Wrocław
2022-01-03
Super usuwa osady nawet bardzo stare.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Biała Podlaska
2021-12-23
Jeszcze nie używałem, ale produkty tej firmy służą mi od lat do ekspresów ciśnieniowych, nie miałem z nimi problemów, więc na pewno są skuteczne, no i cena rozsądna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sebastian, Poznan
2021-12-12
Świetny preparat ☺️
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Poznań
2021-11-29
Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Dźwierzuty
2021-10-18
bardzo dobry produkt
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Bytom
2021-10-15
Ok, czyści!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maryna, Krakow
2021-10-02
5*****
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wioletta, Bzinica Nowa
2021-10-02
Jestem zadowolona.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Józef, Śliwice
2021-09-18
Proszek używam od dawna i jestem bardzo zadowolony z efektów. Dobrze czyści grupę do parzenia
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Wrocław
2021-09-06
5/5
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Krzeszów
2021-09-03
Dobrze czyści. Gdy się skończy, kupię drugi raz.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Lublin
2021-07-10
Bardzo dobrze czyści.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartosz, Częstochowa
2021-07-08
Pomocne w serwisie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Dźwierzuty
2021-06-21
Rewelacyjny
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Piotrków Trybunalski
2021-06-21
Bardzo dobry proszek ,dobrze czyści ekspres ,jest bardzo wydajny i skuteczny w czyszczeniu ekspresu. Cena też bardzo korzystna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Igor, Zagórzyce Dworskie
2021-06-20
Bardzo dobry produkt
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Szczecin
2021-06-07
Działa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Bielsko-Biała
2021-03-12
Skutecznie usuwa osady z kawy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agata, Skołyszyn
2021-01-18
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Leszek, Św. Katarzyna
2021-01-07
Jest ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Lublin
2020-11-30
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Arkadiusz, Maszewo Duże
2020-11-21
Dobry środek ale nie wiem w jakiej proporcji go rozcieńczać. Używam do czyszczenia elementów automatu zaparzajacego ekspresu ciśnieniowego.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jakub, Krakow
2020-10-31
Spoko preparat do robienia backflushu oraz czyszczenia osadu kawowego
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Romuald, Zalbki
2020-10-24
Jeszcze nie stosowałem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Gdańsk
2020-10-23
OK.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marzena, Świnoujście
2020-09-12
Bardzo dobrze
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Pilawa
2020-09-07
Super kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MARCIN, Chęciny
2020-06-15
Czyści jak trzeba. Spełnia swoją funkcję. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosław, Warszawa
2020-01-29
Potrzebny do konserwacji ekspresu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Ruda Śląska
2019-04-15
Produktu używam do okresowego czyszczenia ekspresu kolbowego Rancilio Silvia. Otwór pudełka jest hermetycznie zabezpieczone folią, którą trzeba usunąć po otwarciu nakrętki, co chroni proszek przed wilgocią podczas składowania. Spełnia w pełni swoje zadanie i dobrze czyści grupę kawową. Po zakończeniu procedury czyszczenia i przepłukaniu nie czuć żadnego negatywnego posmaku. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Nowa Iwiczna
2019-04-09
produkt ok, używam od dawna, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Kraków
2018-08-16
Niezbednik. Dobry stosunek jakosc/cena. Polecam Sam sklep, obsluga jak i transakcja - bez jakichkolwiek zastrzezen.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Eryk, Kalisz
2018-03-31
Niezbędna rzecz! Duże opakowanie, powinno starczyć na długi czas. Czyści bardzo dobrze. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Białystok
2018-03-18
Polecam, bo trzeba dbać o ekspres. Używam zgodnie z instrukcją na opakowaniu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Tychy
2018-01-21
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Łódź
2017-10-14
Działa jak należy, na opakowaniu jest instrukcja do backflusha, więc nie ma problemu z przypomnieniem procedury.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Warszawa
2015-05-16
Zreanimował mi ekspres!!! Zamiast serwisu wystarczył proszek. Obsługa sklepu na najwyzszym poziomie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Olsztyn
2014-03-15
Produkt dobry. Zakupy jeszcze lepsze :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Przemysław, Kraków
2014-01-30
Bardzo dobry produkt. Dobra cena i świetna jakość a opakowanie starcza na dłuższy czas
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Gliwice
2013-11-06
Świetny produkt do konserwacji ekspresu. 900 gram starcza na długi czas.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Jawor
2013-10-29
dobrze czyści i dobra cena. polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: SEBASTIAN, MIĘDZYRZECZ
2013-07-12
POLECAM NAPRAWDĘ DOBRY PRODUKT
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Stanisław, Mrągowo
2013-03-07
Używałem zgodnie z instrukcją. Wszystko w porządku.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Sanok
2012-11-09
Polecam
Opinia naszego klienta w
    pixel