Opinie o Proszek do czyszczenia ekspresów kolbowych Urnex Cafiza 900g

  • Urnex Cafiza - proszek likwiduje osad w głowicach, zaworach i przewodach grup ekspresów.
  • Proszek nadaje się do wszystkich ekspresów kolbowych dostępnych na rynku.
  • Opakowanie: 900g
Producent: URNEX

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 26 Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agata, Skołyszyn
2021-01-18
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Leszek, Św. Katarzyna
2021-01-07
Jest ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Lublin
2020-11-30
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Arkadiusz, Maszewo Duże
2020-11-21
Dobry środek ale nie wiem w jakiej proporcji go rozcieńczać. Używam do czyszczenia elementów automatu zaparzajacego ekspresu ciśnieniowego.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jakub, Krakow
2020-10-31
Spoko preparat do robienia backflushu oraz czyszczenia osadu kawowego
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Romuald, Zalbki
2020-10-24
Jeszcze nie stosowałem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Gdańsk
2020-10-23
OK.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marzena, Świnoujście
2020-09-12
Bardzo dobrze
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Pilawa
2020-09-07
Super kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MARCIN, Chęciny
2020-06-15
Czyści jak trzeba. Spełnia swoją funkcję. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosław, Warszawa
2020-01-29
Potrzebny do konserwacji ekspresu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Ruda Śląska
2019-04-15
Produktu używam do okresowego czyszczenia ekspresu kolbowego Rancilio Silvia. Otwór pudełka jest hermetycznie zabezpieczone folią, którą trzeba usunąć po otwarciu nakrętki, co chroni proszek przed wilgocią podczas składowania. Spełnia w pełni swoje zadanie i dobrze czyści grupę kawową. Po zakończeniu procedury czyszczenia i przepłukaniu nie czuć żadnego negatywnego posmaku. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Nowa Iwiczna
2019-04-09
produkt ok, używam od dawna, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Kraków
2018-08-16
Niezbednik. Dobry stosunek jakosc/cena. Polecam Sam sklep, obsluga jak i transakcja - bez jakichkolwiek zastrzezen.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Eryk, Kalisz
2018-03-31
Niezbędna rzecz! Duże opakowanie, powinno starczyć na długi czas. Czyści bardzo dobrze. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Białystok
2018-03-18
Polecam, bo trzeba dbać o ekspres. Używam zgodnie z instrukcją na opakowaniu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Tychy
2018-01-21
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Łódź
2017-10-14
Działa jak należy, na opakowaniu jest instrukcja do backflusha, więc nie ma problemu z przypomnieniem procedury.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Warszawa
2015-05-16
Zreanimował mi ekspres!!! Zamiast serwisu wystarczył proszek. Obsługa sklepu na najwyzszym poziomie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Olsztyn
2014-03-15
Produkt dobry. Zakupy jeszcze lepsze :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Przemysław, Kraków
2014-01-30
Bardzo dobry produkt. Dobra cena i świetna jakość a opakowanie starcza na dłuższy czas
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Gliwice
2013-11-06
Świetny produkt do konserwacji ekspresu. 900 gram starcza na długi czas.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Jawor
2013-10-29
dobrze czyści i dobra cena. polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: SEBASTIAN, MIĘDZYRZECZ
2013-07-12
POLECAM NAPRAWDĘ DOBRY PRODUKT
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Stanisław, Mrągowo
2013-03-07
Używałem zgodnie z instrukcją. Wszystko w porządku.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Sanok
2012-11-09
Polecam
Opinia naszego klienta w
    pixel