Opinie o Tabletki czyszczące do ekspresu Urnex Cafiza 100szt

Tabletki czyszczące do ekspresu Urnex Cafiza 100szt - opinie w konesso.pl
  • Tabletki czyszczące Urnex Cafiza do ekspresów automatycznych są przeznaczone do wszystkich marek ekspresów automatycznych dostępnych na rynku.
  • Opakowanie: 100szt
Producent: URNEX

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 19Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Damian, Szczecin
2018-01-24
Tabletki nie ustępują pod względem czyszczącym w żaden sposób oryginalnym. POLECAM!!!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Warszawa
2017-05-24
Cafiza to podstawa przy prawidłowej eksploatacji ekspresu.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Wrocław
2016-02-06
Tabletki spełniają swoja funkcję , po użyciu dokładnie sprawdziłem dysze spieniacza itp wszystko czyściutkie jak przy tab do boscha POLECAM!!!!!! co do sklepu to naprawdę wszystkie inne śmiało mogą brać przykład !
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Warszawa
2015-05-16
Produkt zdecydowanie przydatny, słuzy bdb. Obsługa sklepu na 10 pkt.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Izabela, Gdynia
2014-09-23
Ekspresowa wysyłka, tabletki w atrakcyjnej cenie, a czyszczą znakomicie. Polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Rydułtowy
2014-06-12
Tabletki dobrze działają, cena rewelacyjna. Dostawa super sprawna, świetna informacja. Polecam!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Czechowice Dziedzice
2014-05-08
Szybka dostawa, produkt bardzo dobry
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariola, Poznań
2013-10-21
Tabletki spełniają swoje zadanie a są w dobrej cenie. Dostarczone szybko i sprawnie.Polecam produkt i sklep
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Proszowice
2013-07-25
Wszystko przebiegło pomyślnie, szybka dostawa.Polecam sklep.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Bytom
2013-05-23
Bardzo dobry produkt. Do tej pory kupowałem dużo droższe w serwisie BSH. Polecam te tabletki.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Biała Podlaska
2013-04-03
Dostawa ekspresowa, polecam zakupy w tym sklepie!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Arkadiusz, Dywity
2013-03-11
Bardzo szybka dostawa polecam sklep
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Warszawa
2013-03-06
Bardzo dobre tabletki - w znaczeniu - bardzo dobrze dbaja o czystosc ekspresu ;-) Obsluga sklepu profesjonalna. POLECAM
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Górno
2012-12-08
Miły kontakt z obsługą sklepu. Błyskawiczna przesyłka. Atrakcyjna cena tabletek. Serdecznie polecam.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojtek, OŻARÓW MAZOWIECKI
2012-11-13
szybka dostawa, polecam sklep
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Gdańsk
2012-10-29
Wszystko przebiegło pomyślnie, szybka dostawa.Polecam sklep.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wiesław, Sztum
2012-10-22
Wszytko przebiegło sprawnie, a tabletki są takie, jakich oczekiwałem.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Gdańsk
2012-08-26
zamiennik tabletek oryginalnych w zdecydowanie lepszej cenie.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Izabela, Warszawa
2012-08-24
Tabletki spełniają dobrze swoją funkcję i mają korzystną cenę. Sam sklep również znakomity, ekspresowa wysyłka i bardzo dobry kontakt. Polecam!
    Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
    Zamknij
    pixel