Opinie o Tabletki czyszczące do ekspresu Urnex Cafiza 100szt

  • Tabletki czyszczące Urnex Cafiza do ekspresów automatycznych są przeznaczone do wszystkich marek ekspresów automatycznych dostępnych na rynku.
  • Opakowanie: 100szt
Producent: URNEX

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 50 Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Henryk, Słupsk
2022-10-03
bardzo dobre do czyszczenia ekspresów kolbowych ,dobrze się pienią
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Suchy Las
2022-09-05
Szybka i miła obsługa. Towar zgodny z opisem. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ANDRZEJ, RADOM
2022-08-28
Tabletki i płyn odkamieniający urnex super,używam od 5 lat. Firma Konesso niezawodna.POLECAM
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Henryk, Słupsk
2022-08-09
zgodne z opisem, idealne do czyszczenia ekspresów kolbowych
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Klukowo
2022-07-14
Bardzo dobry produkt do czyszczenia ekspresu. Stosuję już kolejne opakowanie. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Lublin
2022-07-03
Produkt spełnia swoje zadanie. Polecam.Ponadto obsługa całego zamówienia szybka, sprawna i bezproblemowa. Będę korzystać z oferty tego sklepu w przyszłości.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Bojano
2022-05-29
Niezbędny zakup. Dostawa jak zawsze expresowa. Spełnia oczekiwania.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Józef, Śliwice
2022-05-17
Bardzo dobry produkt. Sklep Konesso jak najbardziej godny zaufania. Kupowałem tutaj wiele produktów z których jestem zadowolony. Bardzo dobra obsługa klienta i czas realizacji.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Roman, Rzeszów
2022-05-11
Spełnia swoją rolę bardzo dobrze i do tego w bardzo dobrej cenie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Teresa, Żary
2022-04-19
Bardzo szybka dostawa, produkt solidnie zapakowany polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Waldemar, Warszawa
2022-04-04
Tabletki oczyszczające niczym nie różnią się od tabletek KRUPSA. W pełni spełniły moje oczekiwania.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosława, Szczecin
2022-03-30
Dobry prdukt w dobrej cenie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Gliwice
2022-03-06
Po prostu OK
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MAREK, STALOWA WOLA
2022-03-06
5/5
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Chmielnik
2022-02-15
Spełania swoją rolę, stosuję w ekspresie Sage, polecam Grzegorz, Rzeszów
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Bobolice
2022-02-11
Tabletki ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Stefan, Suchleb
2022-01-13
Ok. Zgodnie z oczekiwaniami.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Pruszków
2021-12-29
Super towar
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, GLIWICE
2021-08-21
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Jarzębia Łąka
2021-08-16
Bez uwag, cena przyjazna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Osowiec
2021-07-13
Bardzo dobry produkt
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Lublin
2021-07-10
Zamówienie zostało szybko zrealizowane. Fachowa obsługa sklepu chętnie służy pomocą i poradą. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: IRENEUSZ, SIUŁKOWICE
2021-07-02
Polecony w serwisie ekspresów. Teraz kupuje dużo taniej.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: GMINA, Komańcza
2021-05-13
polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Szczytno
2021-05-11
bardzo dobra jakość
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marian, Chełmek
2021-03-06
O.K.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: WOJCIECH, BIELSKO BIAŁA
2021-02-19
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ZDZISŁAW, WIDZINO
2020-11-10
Działają.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Gliwice
2020-11-09
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jan, Wojnowice
2020-10-19
Wszystko w porządku
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Włodzimierz, Łódź
2020-02-29
dobry, tani i wydainy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Damian, Szczecin
2018-01-24
Tabletki nie ustępują pod względem czyszczącym w żaden sposób oryginalnym. POLECAM!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Warszawa
2017-05-24
Cafiza to podstawa przy prawidłowej eksploatacji ekspresu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Wrocław
2016-02-06
Tabletki spełniają swoja funkcję , po użyciu dokładnie sprawdziłem dysze spieniacza itp wszystko czyściutkie jak przy tab do boscha POLECAM!!!!!! co do sklepu to naprawdę wszystkie inne śmiało mogą brać przykład !
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Warszawa
2015-05-16
Produkt zdecydowanie przydatny, słuzy bdb. Obsługa sklepu na 10 pkt.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Izabela, Gdynia
2014-09-23
Ekspresowa wysyłka, tabletki w atrakcyjnej cenie, a czyszczą znakomicie. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Rydułtowy
2014-06-12
Tabletki dobrze działają, cena rewelacyjna. Dostawa super sprawna, świetna informacja. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Czechowice Dziedzice
2014-05-08
Szybka dostawa, produkt bardzo dobry
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariola, Poznań
2013-10-21
Tabletki spełniają swoje zadanie a są w dobrej cenie. Dostarczone szybko i sprawnie.Polecam produkt i sklep
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Proszowice
2013-07-25
Wszystko przebiegło pomyślnie, szybka dostawa.Polecam sklep.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Bytom
2013-05-23
Bardzo dobry produkt. Do tej pory kupowałem dużo droższe w serwisie BSH. Polecam te tabletki.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Biała Podlaska
2013-04-03
Dostawa ekspresowa, polecam zakupy w tym sklepie!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Arkadiusz, Dywity
2013-03-11
Bardzo szybka dostawa polecam sklep
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Warszawa
2013-03-06
Bardzo dobre tabletki - w znaczeniu - bardzo dobrze dbaja o czystosc ekspresu ;-) Obsluga sklepu profesjonalna. POLECAM
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Górno
2012-12-08
Miły kontakt z obsługą sklepu. Błyskawiczna przesyłka. Atrakcyjna cena tabletek. Serdecznie polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojtek, OŻARÓW MAZOWIECKI
2012-11-13
szybka dostawa, polecam sklep
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Gdańsk
2012-10-29
Wszystko przebiegło pomyślnie, szybka dostawa.Polecam sklep.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wiesław, Sztum
2012-10-22
Wszytko przebiegło sprawnie, a tabletki są takie, jakich oczekiwałem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Gdańsk
2012-08-26
zamiennik tabletek oryginalnych w zdecydowanie lepszej cenie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Izabela, Warszawa
2012-08-24
Tabletki spełniają dobrze swoją funkcję i mają korzystną cenę. Sam sklep również znakomity, ekspresowa wysyłka i bardzo dobry kontakt. Polecam!
Opinia naszego klienta w
    pixel