Opinie o Tabletki czyszczące do ekspresu NIVONA NIRT 701 - 10szt

  • Tabletki czyszczące dla urządzeń NIVONA zostały tak zaprojektowane aby całkowicie usuwać wszelkie zabrudzenia takie jak pozostałości z kawy. Regularne oczyszczanie chroni urządzenie oraz pozwala zachować pełnię smaku kawy. Opakowanie zawiera 10 tabletek.
Kod produktu: 4260083462003
Producent: NIVONA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 198 Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Władysław, JACZÓW
2022-11-11
Sprawdzają się w moim ekspresie od kilku lat. Ocena 5/5
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Olszyna
2022-11-07
Czyszczenie z tymi tabletkami to rzecz łatwa i przyjemna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jan, Nowy Sącz
2022-10-27
Szybko zrealizowano moje zamówienie, aż miło było.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Wolbrom
2022-10-15
super jest ok. bez zarzutów . dostarczono właściwy produkt
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: , Wolbrom
2022-09-23
super , dostałem szybko, produkt firmowy Nivona do mojego ekspresu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MICHAŁ, KATOWICE
2022-09-23
towar zgodny z zamówieniem, przesyłka bardzo szybko dotarła.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Patrycja, Wadowice
2022-09-08
Produkt bardzo dobry. Szybka wysyłka zamówienia. Jestem zadowolona z transakcji
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Chełm
2022-09-05
Towar zgodny z opisem. Profesjonalna obsługa. Serdecznie polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ryszard, Dębica
2022-09-03
Filtry i tabletki czyszczące kupuję od lat. Jak zawsze produkt i sklep niezawodne. Czytelna strona, szybka realizacja. Produkty zawsze zapakowane idealnie. Polecam wszystkim.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Kostrzyn nad Odrą
2022-08-28
Szybka dostawa. Produkt niezbędny do funkcjonowania kawiarki. Dziękuję
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Justyna, Włoszczowa
2022-08-16
Świetnie usuwają zabrudzenia i pozostałości kawy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Przemysław, Gdynia
2022-08-01
Sprawna wysyłka, jeszcze nie korzystałem z tabletek :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, ZIELONA GÓRA
2022-08-01
niezastąpione przy parzeniu kawy z mlekiem, polecam !!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anita, Szczecin
2022-07-04
Wszystko perfekcyjnie............................
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Łódź
2022-06-29
jestem zadowolona z zakupu produktu, który otrzymałam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Kłomnice , Polska
2022-06-24
Wszystko przebiegło sprawnie i szybko. Polecam w 100%.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Wrocław
2022-06-16
To mój stały produkt w Konesso. Nigdy się nie zawiodłem. Polecam. Najlepszy internetowy sklep.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Patryk, Katowice
2022-06-06
Wszystko ok, polecam! Tabletki działają w sposób prawidłowy a ekspres czyściutki.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Bachów
2022-05-30
Polecam, najlepsze tabletki czyszczące do ekspresu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Tarnobrzeg
2022-05-27
Tabletki solidnie oczyściŁy ekspres.Można powiedzieć,że spełniły swoje zadanie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Poznań
2022-05-12
Niezbędny do ekspresu produkt w atrakcyjnej cenie! :) Szybka dostawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Żołędowo
2022-05-11
Super zakup , jestem zadowolony. Polecam sklep Konesso
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maryla, Stalowa Wola
2022-04-28
Ekspres czyszczę tylko tymi tabletkami. Są idealne. Polecam wszystkim. Maryla
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Przemysław, Kalisz
2022-04-23
Obowiązkowy element czystego expresu, koniecznie kupujcie oryginały
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Alicja, Gdańsk
2022-04-20
POLECAM Sklep KONESSO !!! Dobra jakość i cena !!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Lidia, Kraków
2022-04-19
Realizacja zamówienia ekspresowa. Produkt zgodny z opisem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Czarna Dąbrówka
2022-04-18
Zadziwiające tabletki. Świetnie służą do czyszczenia mojego ulubionego ekspresu Nivona.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karol, Białystok
2022-04-08
Uzywam od ponad 2 lat, dobry produkt. Przesylka szybka, obsluga dobra
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Kalisz
2022-04-07
Tabletki świetnie się sprawdzają do mojego ekspresu. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Renata, Piotrków Trybunalski
2022-04-05
super - polecam, korzystam od dawna i jestem zadowolona
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Pszczółki
2022-03-30
Wszystko bardzo szybko sprawnie tabletki do nivona stosuję od lat
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Brzeg
2022-03-28
bardzo dobrze się sprawują
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Urząd Gminy, Górzno
2022-03-25
Wszystko ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adrian, Legnica
2022-03-20
Polecam zgodne z opisem dobrze czyszczą ekspres.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Węgorzewo
2022-03-20
Wszystko zgodne z opisem. Szybka wysyłka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Knurów
2022-03-18
Wszytko w jak najlepszym porządku. Tabletki spełniają swoją rolę. W dodatku cena do jakości bardzo dobra.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Justyna, Włoszczowa
2022-03-17
Dobrej jakości środek czyszczący
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dominika, Białystok
2022-03-15
Zakupy przebiegły bezproblemowo. Polecam ten sklep
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Jarosław
2022-03-07
5/5
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ilona, Kruszyna
2022-03-06
Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Klaudia, Kraków
2022-03-03
Wszystko zgodnie z opisem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Dąbrowa Górnicza
2022-02-21
super produkt polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Damian, Sieradz
2022-02-21
Coś co dobre się nie zmienia, tabletki skuteczne jak zwykle, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Warszawa
2022-02-19
Bardzo skuteczne
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Violetta, Kalisz
2022-02-09
Tabletki spełniają swoją funkcje
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ryszard, Szczecin
2022-02-08
Wszystko zgodne z opisem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Gdańsk
2022-02-02
Nic tylko brać. O czystość ekspresu zadbają.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Władysław, BISKUPIEC
2022-01-24
Super.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Zabrze
2022-01-23
Towar zgodny z opisem, wszystko na czas
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Chrzanów
2022-01-23
Wszystko super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Lublin
2022-01-21
polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Sokołów Małopolski
2022-01-13
Produkt bardzo dobry. Realizacja sklepu super sprawna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Tychy
2022-01-13
Szybka realizacja zamówienia , cena konkurencyjna w stosunku do oferty w sklepie stacjonarnym.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Kraków
2022-01-08
Towar zgodny z opisem, dostawa bezproblemowa, wszystko super.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Niemcz
2022-01-06
Wszystko Ok! Polecam sklep Konesso.pl
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Kraków
2021-12-27
Bardzo dobra jakość w dobrej cenie. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: BARBARA, STAROGARD GDAŃSKI
2021-12-23
Towar zgodnie z opisem. Szybka wysyłka i słodka niespodzianka w środku. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Wrocław
2021-12-19
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marzenna, Czarnozyly
2021-12-14
Jest ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Wrocław
2021-12-13
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Domaradz
2021-11-29
POLECAM
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zofia, Świdnica Świdnicki DOLNOŚLĄSKIE
2021-11-17
OK
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Wołomin
2021-11-15
bardzo polecam. Dobra cena i skuteczność
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Warszawa
2021-11-11
Spełniają swoją rolę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łucja, Sopot
2021-11-07
stosuję tabletki czyszczące Nivona od czasu zakupu ekspresu tej marki i jestem zadowolona, wszystko ok. Łucja, Sopot
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bronisław, Kowary
2021-11-04
uzywam i są efekty
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Czarnków
2021-10-23
Wszystko po raz kolejny ok.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MARIUSZ, PUCK
2021-10-21
polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karol, Olkusz
2021-10-15
Dobrej jakości produkt pomocny przy czyszczeniu układu kawowego
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: , Warszawa
2021-10-11
5
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Urszula, Pępowo
2021-10-11
Tabletki ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Świerzawa
2021-10-04
produkt bardzo dobry
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Leszek, Dąbrowa Białostocka
2021-09-25
Wszystko ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Marki
2021-09-23
profesjonalizm
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Wrocław
2021-09-20
Tabletki bardzo dobrze czyszczące.Warto używać do dłuższego funkcjonowania ekspresu.Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ela, Jazgarzewszczyzna
2021-09-19
wymagane do czyszczenia ekspresu Nivona
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Nowy Targ
2021-09-10
5/5
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anita, Pszczyna
2021-09-09
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dominika, Błonie
2021-09-07
czyścu jak należy
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Gądki
2021-08-23
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Stanisław, Leszno
2021-08-23
5+
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Warszawa
2021-08-23
Szybka realizacja. Zgodnie z zamówieniem. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Henryk, Turośl
2021-08-20
przeznaczone do czyszczenia i działają
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Juliusz, Warszawa
2021-08-19
Zawsze z nich korzystam. Super produkt.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Hajnówka
2021-08-18
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Lublin
2021-08-14
super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Wrocław
2021-08-14
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Morawica K/ Krakowa
2021-08-13
polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Miechów
2021-08-09
jeszcze nie wiem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Władysław, JACZÓW
2021-08-02
bez uwag
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Gdańsk
2021-07-30
Jeszcze nie używałam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Wrocław
2021-07-29
właściwy produkt do mojego expresu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: BARBARA, KORCZYNA
2021-06-17
Polecam. Pełen profesjonalizm. Dostawa szybka!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, WROCŁAW
2021-06-17
Wysokiej jakości tabletki, dokładnie czyszczą ekspres. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: , Częstochowa
2021-06-07
Działają.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Urszula, Bolesławiec
2021-06-05
bardzo dobre
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Tarnowskie Góry
2021-05-28
Wszystko ok, szybka przesyłka
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Leśna
2021-05-25
szybko, sprawnie i bez problemów. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Sieradz
2021-05-07
Wszystko ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Wrocław
2021-04-25
Super się sprawdza
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Lipnik
2021-04-22
Towar w porządku
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karolina, Opole
2021-04-22
Tabletki kupujemy od lat te same, nasz ekspres działa bez zarzutów już 13 lat.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Kielce
2021-04-20
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Tarnobrzeg
2021-04-19
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wiktor, Łodygowice
2021-04-16
Stosuję te tabletki już od 2 lat i jestem zadowolony.Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Szczytno
2021-04-15
ok.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Opole
2021-04-15
Dobry towar, sprawna obsługa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Danuta, Suszec
2021-04-06
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Lech, Bydgoszcz
2021-03-29
Szybo i sprawnie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Stasi Las
2021-03-28
Produkt dopasowany do expresów Nivony. Działa bez zarzutu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Władysław, JACZÓW
2021-03-25
NIE MAM UWAG
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Ostróda
2021-03-22
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Klaudia, GRODZISK MAZOWIECKI
2021-03-22
bez zastrzeżeń
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zdzisława, Płużnica
2021-03-15
Polecam sklep oraz produkty
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, LESZNO
2021-03-11
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Płońsk
2021-03-08
jest ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Gdańsk
2021-03-07
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MAREK, SŁAWATYCZE
2021-02-22
Robią robotę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Morawica
2021-02-07
Bardzo pokecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Poznań
2021-01-31
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Teresa, Poronin
2021-01-30
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Gabriela, Poniatowa
2021-01-18
Tabletki wart kupić bo wystarczą na długo i dobrze spełniają swoją rolę a ekspres działa bez zarzutu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Roman, Wielowieś
2021-01-15
Wszystko w najlepszym porządku
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jakub, Gutowo Małe
2021-01-08
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Olga, Jarocin
2021-01-05
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Witold, Łódź
2020-12-24
Działa zgodnie z przeznaczeniem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Waldemar, Myszków
2020-12-24
Szybka i profesjonalna obsługa.Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Olsztyn
2020-12-23
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: DUET ZABAWKI, świnoujście
2020-12-22
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: GRAŻYNA, Nysa
2020-12-18
Szybko , miło i profesjonalnie. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: GRAŻYNA, Nysa
2020-12-11
Tabletki spełniają swoją funkcję. Obsługa sklepu profesjonalna i bardzo miła i przychylna dla klienta . Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Warszawa
2020-12-11
Ok, w porzadku
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Klimczak, Trzebinia
2020-12-04
Wszystko w porządku.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mikołaj, Kielce
2020-12-03
Wszystko OK :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewelina, Kutno
2020-11-29
Wszystko ok.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Rzepin
2020-11-24
Zgodne z ofertą. B. Szybka dostawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Toruń
2020-11-08
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Alicja, Gdańsk
2020-11-08
POLECAM !!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Katowice
2020-11-06
Idealnie pasuje, filtruje ok.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwia, Pruszków
2020-11-02
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Jelenia Gora
2020-10-30
Wszystko w porządku, działa jak trzeba.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Toruń
2020-10-24
Wszystko super polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: , Opatów
2020-10-22
+5
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Żarki
2020-10-12
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Stasi Las
2020-10-10
Super!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Lublin
2020-10-09
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Trzydnik Duży
2020-09-28
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zdzisław, Jedlnia Letnisko
2020-09-18
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Izabela, Łódź
2020-09-10
Aby ekspres działał wiele lat bez zarzutu warto używać oryginalnych środków do konserwacji. Są to bardzo dobrze działające tabletki - polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ELŻBIETA, KIELCE
2020-09-07
Szybka realizacja zamówienia. Polecam zakupy w Konesso.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Bytów
2020-09-07
OK
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Henryk, Poznań
2020-08-24
Bardzo ważne dla smaku kawy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Łódź
2020-08-22
jestem zadowolona z zakupu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Kleszczów
2020-08-19
Wysokiej jakości, oryginalny produkt
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Warszawa
2020-05-20
Wszystko ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Izabela, Bestwinka
2020-04-20
Zapewnia prawidłowe działanie expresu, to juz kolejny zakup pierwszym był zakup expresu, zawsze pełen profesjonalizm.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Renata, Piotrków Trybunalski
2020-03-24
Używam tylko oryginalnych tabletek do ekspresu NIVONA i dzięki temu działa mi bez zarzutu już 8 lat. Produkt bardzo dobry - polecam. Obsługa sklepu na najwyższym poziomie - szybko, bezproblemowo - też polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Brzeg
2020-02-10
Dobry produkt. Szybka dostawa i realizacja. Super:-)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Łęka Opatowska
2020-01-19
Stosuje tylko oryginalne środki Nivona do konserwacji ekspresu i działa już 7 lat :). W sklepie obsługa jak zwykle na najwyższym poziomie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Dolnośląskie
2020-01-04
Produkt OK. Ekspres po kilku latach eksploatacji służy bez zarzutu. Nie czuć żadnego chemicznego posmaku po czyszczeniu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Gdańsk
2019-11-21
Regularnie kupuję te tabletki do ekspresu Nivona I są rewelacyjne. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maja, Wodzisław Śląski
2019-11-08
Produkt OK.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Warszawa
2019-10-05
Dobry produkt, szybka dostawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Klimczak, Trzebinia
2019-08-18
Produkt OK, niezbędna rzecz podczas użytkowania ekspresu Nivona.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Kobyłka
2019-06-04
Gorąco polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Nowy Dwór Gdański
2019-05-16
Działa poprawnie.Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karot, Kraków
2019-04-24
100/100 Produkt, obsługa i transport. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Piekary Śląskie
2018-12-30
Rewelacyjna cena i błyskawiczna dostawa. Wszystko jak w opisie. Tabletki oczywiście spełniają oczekiwania. Polecam jak najbardziej.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kamil, Reczyce
2018-11-02
Polecam. Produkt świetny, błyskawiczna dostawa i niskie ceny :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Łomża
2017-10-13
Polecam, produkt OK. Błyskawiczna dostawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystyna, Poznań
2017-08-01
Tabletki niezbędne przy użytkowaniu ekspresu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karina, Zławieś Mała
2017-05-26
Tabletki działają bardzo dobrze. Błyskawiczna dostawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Edyta, Rzeszów
2017-01-29
Sprawna wysyłka i bardzo dobry produkt, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Wilkszyn
2016-12-23
Tabletki niezbędne do utrzymania czystości ekspresu. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Stalowa Wola
2016-12-16
Tabletki skuteczne, spełniają swoje zadanie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Warszawa
2016-11-04
Dobry produkt, spełnia swoje zadanie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Jaworze
2016-08-21
Skuteczne tabletki czyszczące. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Gdynia
2016-08-12
Polecam. Szybka dostawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Witold, Zabrze
2016-04-19
Gorąco polecam sklep. Same tabletki - robią to do czego są stworzone, nie ma tu wielkiej filozofii.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Radomsko
2016-02-18
Tabletki ok. Spełniają swoje zadanie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Renata, Warszawa
2015-11-24
Produkt oryginalny, szybka realizacja zamówienia. Polecam sklep
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Henryk, Słupsk
2015-07-27
Produkt oryginalny, szybka obsługa . Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jędrzej, Lwówek
2015-03-19
wszystko ok, obsługa za każdym razem rewelacyjna POLECAM
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Nowy Sącz
2015-02-09
Towar jak najbardziej OK. Towar ekspresowo wysłany i zgodny z opisem. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Izabela, Warszawa
2014-04-09
Bardzo dobry produkt.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wanda, Bochnia
2014-02-24
Bardzo dobry produkt. Realizacja zamówienia ekspresowa. Polecam ten sklep!!! Wanda,Bochnia
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sławomir, Alwernia
2014-02-21
Świetne tabletki.Nie ma żadnego problemu z ekspresem Nivona.Sklep też rewelacyjny .Kupujcie bez obaw.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, ŁÓDŹ
2014-01-14
Nivona to klasa sama w sobie. Tylko tych produktów używam do konserwacji ekspresu. Obsługa zamówienia jak zwykle perfekcyjna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: KRYSTYNA, DĄBROWA BIAŁOSTOCKA
2014-01-14
Produkt oryginalny,świetna i szybka obsługa . Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Wrocław
2013-12-17
Bardzo dobry produkt, wysylka i obsluga w sklepie jak zwykle na najwyzszym poziomie!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Jabłonna
2013-12-04
Super szybka realizacja zamówienia. Towar świetny. Polecam wszystkim ten sklep
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Wrocław
2013-12-02
Towar Dobrze zabezpieczony i nie połamany a to zadkosc. Dostawa przez inpost szybka
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Gosia, Krzyżanowice
2013-10-21
Towar i dostawca jak zwykle niezawodni, doskonali.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aneta, Domaniów
2013-10-18
Znakomity produkt, świetna obsługa, polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Sosnowiec
2013-09-24
wszystko ok, produkt idealny dla mojego ekspresu, obsluga jak zwykle bardzo dobra
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Wrocław
2013-09-07
Czyszczą jak trzeba, a poza tym nie powinno się utracić gwarancji.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystyna, Końskie
2013-06-27
B. dobry produkt, błyskawiczna dostawa, polecam !
Opinia naszego klienta w
    pixel