Opinie o Tabletki czyszczące do ekspresu NIVONA NIRT 701 - 10szt

  • Tabletki czyszczące dla urządzeń NIVONA zostały tak zaprojektowane aby całkowicie usuwać wszelkie zabrudzenia takie jak pozostałości z kawy. Regularne oczyszczanie chroni urządzenie oraz pozwala zachować pełnię smaku kawy. Opakowanie zawiera 10 tabletek.
Kod produktu: 4260083462003
Producent: NIVONA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 57 Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Toruń
2020-10-24
Wszystko super polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: , Opatów
2020-10-22
+5
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Żarki
2020-10-12
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Stasi Las
2020-10-10
Super!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Lublin
2020-10-09
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Trzydnik Duży
2020-09-28
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zdzisław, Jedlnia Letnisko
2020-09-18
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Izabela, Łódź
2020-09-10
Aby ekspres działał wiele lat bez zarzutu warto używać oryginalnych środków do konserwacji. Są to bardzo dobrze działające tabletki - polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ELŻBIETA, KIELCE
2020-09-07
Szybka realizacja zamówienia. Polecam zakupy w Konesso.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Bytów
2020-09-07
OK
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Henryk, Poznań
2020-08-24
Bardzo ważne dla smaku kawy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Łódź
2020-08-22
jestem zadowolona z zakupu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Kleszczów
2020-08-19
Wysokiej jakości, oryginalny produkt
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Warszawa
2020-05-20
Wszystko ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Izabela, Bestwinka
2020-04-20
Zapewnia prawidłowe działanie expresu, to juz kolejny zakup pierwszym był zakup expresu, zawsze pełen profesjonalizm.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Renata, Piotrków Trybunalski
2020-03-24
Używam tylko oryginalnych tabletek do ekspresu NIVONA i dzięki temu działa mi bez zarzutu już 8 lat. Produkt bardzo dobry - polecam. Obsługa sklepu na najwyższym poziomie - szybko, bezproblemowo - też polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Brzeg
2020-02-10
Dobry produkt. Szybka dostawa i realizacja. Super:-)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Łęka Opatowska
2020-01-19
Stosuje tylko oryginalne środki Nivona do konserwacji ekspresu i działa już 7 lat :). W sklepie obsługa jak zwykle na najwyższym poziomie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Dolnośląskie
2020-01-04
Produkt OK. Ekspres po kilku latach eksploatacji służy bez zarzutu. Nie czuć żadnego chemicznego posmaku po czyszczeniu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Gdańsk
2019-11-21
Regularnie kupuję te tabletki do ekspresu Nivona I są rewelacyjne. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maja, Wodzisław Śląski
2019-11-08
Produkt OK.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Lublin
2019-10-05
Dobry produkt, szybka dostawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Klimczak, Trzebinia
2019-08-18
Produkt OK, niezbędna rzecz podczas użytkowania ekspresu Nivona.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Kobyłka
2019-06-04
Gorąco polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Nowy Dwór Gdański
2019-05-16
Działa poprawnie.Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karot, Kraków
2019-04-24
100/100 Produkt, obsługa i transport. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Piekary Śląskie
2018-12-30
Rewelacyjna cena i błyskawiczna dostawa. Wszystko jak w opisie. Tabletki oczywiście spełniają oczekiwania. Polecam jak najbardziej.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kamil, Reczyce
2018-11-02
Polecam. Produkt świetny, błyskawiczna dostawa i niskie ceny :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Łomża
2017-10-13
Polecam, produkt OK. Błyskawiczna dostawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Poznań
2017-08-01
Tabletki niezbędne przy użytkowaniu ekspresu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karina, Zławieś Mała
2017-05-26
Tabletki działają bardzo dobrze. Błyskawiczna dostawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Edyta, Rzeszów
2017-01-29
Sprawna wysyłka i bardzo dobry produkt, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Wilkszyn
2016-12-23
Tabletki niezbędne do utrzymania czystości ekspresu. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Stalowa Wola
2016-12-16
Tabletki skuteczne, spełniają swoje zadanie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Warszawa
2016-11-04
Dobry produkt, spełnia swoje zadanie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Żywiec
2016-08-21
Skuteczne tabletki czyszczące. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Gdańsk
2016-08-12
Polecam. Szybka dostawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Witold, Zabrze
2016-04-19
Gorąco polecam sklep. Same tabletki - robią to do czego są stworzone, nie ma tu wielkiej filozofii.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Radomsko
2016-02-18
Tabletki ok. Spełniają swoje zadanie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Renata, Warszawa
2015-11-24
Produkt oryginalny, szybka realizacja zamówienia. Polecam sklep
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Henryk, Słupsk
2015-07-27
Produkt oryginalny, szybka obsługa . Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jędrzej, Lwówek
2015-03-19
wszystko ok, obsługa za każdym razem rewelacyjna POLECAM
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Nowy Sącz
2015-02-09
Towar jak najbardziej OK. Towar ekspresowo wysłany i zgodny z opisem. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Izabela, Warszawa
2014-04-09
Bardzo dobry produkt.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wanda, Bochnia
2014-02-24
Bardzo dobry produkt. Realizacja zamówienia ekspresowa. Polecam ten sklep!!! Wanda,Bochnia
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sławomir, Alwernia
2014-02-21
Świetne tabletki.Nie ma żadnego problemu z ekspresem Nivona.Sklep też rewelacyjny .Kupujcie bez obaw.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Warszawa
2014-01-14
Nivona to klasa sama w sobie. Tylko tych produktów używam do konserwacji ekspresu. Obsługa zamówienia jak zwykle perfekcyjna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: KRYSTYNA, DĄBROWA BIAŁOSTOCKA
2014-01-14
Produkt oryginalny,świetna i szybka obsługa . Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Wrocław
2013-12-17
Bardzo dobry produkt, wysylka i obsluga w sklepie jak zwykle na najwyzszym poziomie!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Jabłonna
2013-12-04
Super szybka realizacja zamówienia. Towar świetny. Polecam wszystkim ten sklep
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Wrocław
2013-12-02
Towar Dobrze zabezpieczony i nie połamany a to zadkosc. Dostawa przez inpost szybka
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Gosia, Krzyżanowice
2013-10-21
Towar i dostawca jak zwykle niezawodni, doskonali.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aneta, Domaniów
2013-10-18
Znakomity produkt, świetna obsługa, polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Sosnowiec
2013-09-24
wszystko ok, produkt idealny dla mojego ekspresu, obsluga jak zwykle bardzo dobra
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Wrocław
2013-09-07
Czyszczą jak trzeba, a poza tym nie powinno się utracić gwarancji.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystyna, Końskie
2013-06-27
B. dobry produkt, błyskawiczna dostawa, polecam !
Opinia naszego klienta w
    pixel