Opinie o Tabletki czyszczące do ekspresu NIVONA NIRT 701 - 10szt

Tabletki czyszczące do ekspresu NIVONA NIRT 701 - 10szt - opinie w konesso.pl
  • Tabletki czyszczące dla urządzeń NIVONA zostały tak zaprojektowane aby całkowicie usuwać wszelkie zabrudzenia takie jak pozostałości z kawy. Regularne oczyszczanie chroni urządzenie oraz pozwala zachować pełnię smaku kawy. Opakowanie zawiera 10 tabletek.
Kod produktu: 4260083462003
Producent: NIVONA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 30Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Piekary Śląskie
2018-12-30

Rewelacyjna cena i błyskawiczna dostawa. Wszystko jak w opisie. Tabletki oczywiście spełniają oczekiwania. Polecam jak najbardziej.

Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kamil, Reczyce
2018-11-02

Polecam. Produkt świetny, błyskawiczna dostawa i niskie ceny :)

Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Łomża
2017-10-13
Polecam, produkt OK. Błyskawiczna dostawa.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Poznań
2017-08-01
Tabletki niezbędne przy użytkowaniu ekspresu
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karina, Zławieś Mała
2017-05-26
Tabletki działają bardzo dobrze. Błyskawiczna dostawa.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: , Rzeszów
2017-01-29
Sprawna wysyłka i bardzo dobry produkt, polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, Wilkszyn
2016-12-23
Tabletki niezbędne do utrzymania czystości ekspresu. Polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Stalowa Wola
2016-12-16
Tabletki skuteczne, spełniają swoje zadanie.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Warszawa
2016-11-04
Dobry produkt, spełnia swoje zadanie
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Żywiec
2016-08-21
Skuteczne tabletki czyszczące. Polecam.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Gdańsk
2016-08-12
Polecam. Szybka dostawa.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Witold, Zabrze
2016-04-19
Gorąco polecam sklep. Same tabletki - robią to do czego są stworzone, nie ma tu wielkiej filozofii.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Radomsko
2016-02-18
Tabletki ok. Spełniają swoje zadanie.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Warszawa
2015-11-24
Produkt oryginalny, szybka realizacja zamówienia. Polecam sklep
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Henryk, Słupsk
2015-07-27
Produkt oryginalny, szybka obsługa . Polecam.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jędrzej, Lwówek
2015-03-19
wszystko ok, obsługa za każdym razem rewelacyjna POLECAM
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Nowy Sącz
2015-02-09
Towar jak najbardziej OK. Towar ekspresowo wysłany i zgodny z opisem. Polecam.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Izabela, Warszawa
2014-04-09
Bardzo dobry produkt.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wanda, Bochnia
2014-02-24
Bardzo dobry produkt. Realizacja zamówienia ekspresowa. Polecam ten sklep!!! Wanda,Bochnia
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sławomir, Alwernia
2014-02-21
Świetne tabletki.Nie ma żadnego problemu z ekspresem Nivona.Sklep też rewelacyjny .Kupujcie bez obaw.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Warszawa
2014-01-14
Nivona to klasa sama w sobie. Tylko tych produktów używam do konserwacji ekspresu. Obsługa zamówienia jak zwykle perfekcyjna.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: KRYSTYNA, DĄBROWA BIAŁOSTOCKA
2014-01-14
Produkt oryginalny,świetna i szybka obsługa . Polecam
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Wrocław
2013-12-17
Bardzo dobry produkt, wysylka i obsluga w sklepie jak zwykle na najwyzszym poziomie!
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Jabłonna
2013-12-04
Super szybka realizacja zamówienia. Towar świetny. Polecam wszystkim ten sklep
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Wrocław
2013-12-02
Towar Dobrze zabezpieczony i nie połamany a to zadkosc. Dostawa przez inpost szybka
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Gosia, Krzyżanowice
2013-10-21
Towar i dostawca jak zwykle niezawodni, doskonali.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aneta, Domaniów
2013-10-18
Znakomity produkt, świetna obsługa, polecam.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Sosnowiec
2013-09-24
wszystko ok, produkt idealny dla mojego ekspresu, obsluga jak zwykle bardzo dobra
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Wrocław
2013-09-07
Czyszczą jak trzeba, a poza tym nie powinno się utracić gwarancji.
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystyna, Końskie
2013-06-27
B. dobry produkt, błyskawiczna dostawa, polecam !
    Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
    Zamknij
    pixel