Opinie o Filtr wody do ekspresu Nivona NIRF 701

  • Filtr ten został zaprojektowany specjalnie dla automatycznych ekspresów do kawy marki NIVONA. Regularnie wymieniany wkład filtra CLARIS pozwala na odkamienianie ekspresów marki Nivona tylko raz w roku.
Kod produktu: 4260083467046
Producent: NIVONA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 401 Średnia ocena: 5.00
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maryla, Stalowa Wola
2022-09-16
Bardzo dobry filtr. Kupuję stale w KONESSO. Idealny do ekspresu NIVONA! Maryla
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Witold, Kraków
2022-09-12
Szybka realizacja, konkurencyjna cena i dobrej jakości produkt.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Kunice
2022-09-11
Szybka wysyłka, wszystko zgodne z opisem. Polecam:)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Patrycja, Wadowice
2022-09-08
Wszystko sprawnie, szybko. Pełen profesjonalizm, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ryszard, Dębica
2022-09-03
Filtry i tabletki czyszczące kupuję od lat. Jak zawsze produkt i sklep niezawodne. Czytelna strona, szybka realizacja. Produkty zawsze zapakowane idealnie. Polecam wszystkim.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Jastrzębie-Zdrój
2022-08-30
Szukałem w różnych miejscach dobrych filtrów. Zdecydowanie polecam ten sklep i i oryginalne filtry NIVONA, jeżeli chcesz cieszyć się smakiem kawy, niezależnie od jakości wody.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Arkadiusz, Bytom
2022-08-24
bardzo dobra bez problemowa szybko i bezpiecznie!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Olkusz
2022-08-22
Polecam, produkt godny polecenia, dostawca godny zaufania
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elwira, Jaworzno
2022-08-19
Jestem zadowolona z zakupów.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Białystok
2022-08-18
Jestem użytkownikiem ekspresu Nivona od wielu lat, polecam nie tylko ekspresy ale również filtry, które zapewniają niezawodność ekspresu jak również nieskazitelny smak i aromat kawy
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Lublin
2022-08-17
Nivona, to nivona tyle w temacie służy 15 lat. ;)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Lidia, Kraków
2022-08-12
Ekspresowa realizacja zamówienia. Produkt spełnił oczekiwania.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agata, Nowy Sącz
2022-08-05
Produkt rekomendowany przez producenta urządzenia. Proces zamówienia w sklepie i dostawa ekspresowa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Renata, Stalowa Wola
2022-08-02
Pełen profesjonalizm ,firma oraz asortyment godny polecenia!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jerzy, ZIELONA GÓRA
2022-08-01
kawa z zastosowanym filtrem wyraźnie ma lepszy smak
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Jabłonna
2022-07-23
produkt ok. dostawa bez problemu.nie pierwszy raz ok.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Henryk, Poznań
2022-07-19
Bardzo przydatne. Zapobiega odkładaniu kamienia kotłowego w układzie wodnym ekspresu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariola, Zielina
2022-07-18
Filtr oryginalny, od zakupu ekspresu Nivona nie używam żadnego innego. Polecam wszystkim, którym zależy na długim bezawaryjnym użytkowaniu ekspresu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Świdwin
2022-07-14
krótko: wszystko było super, perfekcyjnie i każdemu polecę Wasz sklep. Pozdrowienia
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anita, Szczecin
2022-07-04
Wszystko perfekcyjnie, szybko i profesjonalnie...
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Pniewy
2022-06-27
Jak zawsze zadowolenie z produktu i sklepu na 100% Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ludwika, Tychy
2022-06-26
szybko i sprawnie.dostawa w terminie. towar bardzo dobry.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jadwiga, Kraków
2022-06-23
Towar zgodny z opisem. Realizacja zamówienia jak zwykle na najwyższym poziomie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Kraków
2022-06-20
filtr pasuje, przesyłka sprawnie i szybko, cena bardzo przystępna
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Strzegowo
2022-06-18
Produkt zgodny z oczekiwaniem. Krótki czas oczekiwania na przesyłkę. Jestem bardzo zadowolona.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Kraków
2022-06-16
Filtr super. Łatwy w zamontowaniu i wyjęciu co dla mnie istotne.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Przemyśl
2022-06-03
Bardzo dobre filtry dedykowane do ekspresu Nivona. Kontakt ze sprzedawcą bardzo dobry. Ogólnie polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: JOANNA, KRZESZOWICE
2022-05-30
Transakcja przebiegła pomyślnie. Sklep godny polecenia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Warszawa
2022-05-28
Mechanicznie pasuje idealnie. W odróżnieniu od pojawiających się zamienników.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Tarnobrzeg
2022-05-27
Oryginalny filtr do ekspresu.Warto kupić.Polecam go.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Alicja, Poniec
2022-05-25
Produkt zgodny z zamówieniem spełniający swoją funkcję
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Marki
2022-05-24
Jak zawsze pełen profesjonalizm, szybka dostawa - dziękuję
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Gdańsk
2022-05-22
super towar, ekspresowa przesyłka , dziękuję i polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Częstochowa
2022-05-22
Towar zgodny z zamówieniem, szybka dostawa, firma godna polecenia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Mińsk Mazowiecki
2022-05-22
Szybka wysyłka. Filtr jak zawsze sprawdza się.Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Białystok
2022-05-16
wszystko ok, zgodne z zamówieniem,szybko sprawnie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Strzałków
2022-05-16
Ok, chyba wszystko działa poprawnie. Smak kawy jest niezmieniony.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Izabela, Święciechowa
2022-05-16
Wszystko szybko, sprawnie i w dobrej cenie. Polecam w 100 %
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Iwanowice
2022-05-15
Towar w porządku. Jestem zadowolona z szybkości realizacji zamówienia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Lublin
2022-05-15
Produkt oryginalny,wysokiej jakości, szybka dostawa. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Poznań
2022-05-12
Niezbędny do ekspresu produkt w atrakcyjnej cenie! :) Szybka dostawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Roman, Rzeszów
2022-05-11
Działa zdecydowanie lepiej niż zamienniki no i bardzo dobra cena.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Opole
2022-05-08
Polecam w 100%. Towar zgodny z opisem, szybka wysyłka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Nowa Ruda
2022-05-04
super środek, bardzo skuteczny wypróbowany już kilka lat
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Lublin
2022-05-04
spełnia moje oczekiwania, bardzo polecam ten produkt
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Poznan
2022-05-03
Bardzo dobra obsługa. Akcesoria kupuje juz tylko w Konesso. Szybko, rzetelnie, w dobrej cenie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Stanisław, Leszno
2022-05-02
Produkt zamówiony dobry ale obsługa sprzedaży rewelacyjna .Czysta przyjemność , aw miłe PANIE .Gratuluję FIRMIE takich pracowników. Stanisław
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Trzydnik Duży
2022-05-01
Produkt wysokiej jakości, łatwy w obsłudze. Polecam ...
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Liliana, Białystok
2022-04-27
Super, na 100 prowent będę w przyszłości korzystać
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Witold, Kraków
2022-04-25
Dobra jakość w konkurencyjnej cenie. Obsługa klienta bez zarzutu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Przemysław, Kalisz
2022-04-23
Filtr do wody to jeden z elementów dobrej wody i następnie kawy !
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ANNA, SKARŻYSKO-KAMIENNA
2022-04-23
Wszystko OK.bardzo szybko i rzetelnie,produkt też dobry
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Urszula, Wodzisław Śląski
2022-04-21
Jak zawsze bardzo sprawnie i przesyłka na drugi dzień jest już u kupującego. Gdyby każdy sprzedawca tak dbał o klienta było by cudownie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Lidia, Kraków
2022-04-19
Produkt zgodny z opisem. Realizacja zamówienia szybka i sprawna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Alicja, Pieszyce
2022-04-11
Polecam sprzedawcę, wszystko super. Termin dostawy ok.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Łomża
2022-04-09
Polecam, bardzo dobrze spełnia oczekiwania. Ekspres będzie działał długo i bezawaryjnie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Tomaszów Mazowiecki
2022-04-07
Zakupiłem filtr na stronie w dobrej cenie polecam obserwować promocje:)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Dąbrowa Górnicza
2022-04-03
niezbędny do dobrej kawy, szybka realizacja zamówienia
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Łódź
2022-04-03
Filtr jest wydajny i łatwy w montażu. Atrakcyjna cena. Szybka dostawa. Zdecydowanie polecam zakupy w Konesso!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Pszczółki
2022-03-30
Oryginalny filtr służy a kawka pyszna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Radzionków
2022-03-28
Z zakupionych filtrów wody do ekspresu NIVONA NIRF 701 jestem bardzo zadowolony. Filtry te są wysokiej jakości i można je długo użytkować.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Urząd Gminy, Górzno
2022-03-25
Wszystko ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Izabela, Szczecin
2022-03-22
Szybka i sprawna wysylka. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwia, Siedlce
2022-03-21
Łatwy w montażu, polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Knurów
2022-03-18
Wysyłka w ekspresowym tempie. Filtr bardzo dobry w dodatku najniższa cena na rynku. Gorąco polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Wrocław
2022-03-17
Paczka dotarła bardzo szybko ,ładnie zapakowana .Filtr już zamontowałam ,łatwy montaż no i działa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Justyna, Włoszczowa
2022-03-17
oryginalny filtr - lepsza ochrona, inna jakość kawy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dominika, Białystok
2022-03-15
Zakupy przebiegły bezproblemowo. Polecam ten sklep
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Brąchnowo
2022-03-15
zakup sprawnie,szybko zrealizowane zgodnie z zamówieniem. Sprzedawca zasługuje na najwyższą ocenę. Profesjonalizm to wizytówka tej firmy. Z przyjemnością korzystam z tej strony już jakiś czas.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Świebodzice
2022-03-14
Filtr rewelacyjny, sprawdza się w ekspresach Nivona.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Opole
2022-03-13
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MIROSŁAWA, STARA WIEŚ
2022-03-13
Najbardziej odpowiedni. Dostawa szybka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Głowno
2022-03-11
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Bydgoszcz
2022-03-11
Wszystko superr!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Kędzierzyn-Koźle
2022-03-10
Polecam w 100%
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Szczepan, Bochnia
2022-03-10
Rewelacja
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zofia, Koszalin
2022-03-10
Niezbędne do sprawnego działania expresu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartosz, Warszawa
2022-03-09
Bez zastrzeżeń
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Domaradz
2022-03-09
polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Jarosław
2022-03-07
5/5
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ROBERT, Warszawa
2022-03-06
Filtr wysokiej jakości. Idealnie pasuje do ekspresu Nivona.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Witold, Katowice
2022-03-06
Sprawdzone filtry w dobrej cenie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anita, Pszczyna
2022-03-05
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Wrocław
2022-03-04
Zakup ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Justyna, Kwidzyn
2022-03-01
Filtry są dedykowane do ekspresu, który mam i bardzo się sprawdzają. Cena również bardzo korzystna w porównaniu z innymi ofertami. Justyna, Kwidzyn
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Władysław, JACZÓW
2022-02-28
spełniają moje oczekiwania
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Lucyna, Lublin
2022-02-28
Bardzo dobrze i sprawnie wszystko załatwione. Polecam .
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, MARKI
2022-02-23
bardzo przydatny. łatwa wymiana
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Dąbrowa Górnicza
2022-02-21
bardzo dobry filtr polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Damian, Sieradz
2022-02-21
Z dobrym filtrem kawa smakuje najlepiej, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: DARIUSZ, STARE BUDY
2022-02-16
Wszystko na najwyższym poziomie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Wrocław
2022-02-15
Sprzęt zgodny ze standardowymymi wymogami eksploatacji ekspresu NIVONA - działa bez zarzutu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Stanisław, Leszno
2022-02-14
Bardzo miła PANI która przyjmuje zamówienie. Pełen profesjonalizm ! Brawo ! Jesteście znakomici i dokładni w realizacji składanego zamówienia / od ekspresu przez wszystkie dodatki/.Pozdrawiam i życzę dalszego powodzenia w działalności.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Dynów
2022-02-14
OK.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Kielce
2022-02-11
Jak zawsze wszystko ok. Sklep godny polecenia
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Warszawa
2022-02-11
Wodę mam dobrą, ale filtr też robi swoje. Mam nadzieję, że znacznie wydłuży okres bezusterkowego użytkowania ekspresu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Malgorzata, Zduńska Wola
2022-02-10
Bardzo profesjonalna obsługa oraz szybka wysyłka.Serdecznie polecam sklep
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ryszard, Szczecin
2022-02-08
Wszystko zgodne z opisem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Stanisław, Ostrzeszów
2022-02-07
Super sprzęt,który pozwolił że mój ekspres Niwona działa bezawaryjnie od 8 lat.Bardzo dobra obsługa sklepu,szybka dostawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Ciechanów
2022-02-07
Obsługa ok. polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Szczytno
2022-02-06
Super.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwia, Łańcut
2022-02-06
Bardzo dobry produkt. Idealnie pasuje do ekspresu Nivona. Co do sklepu zdecydowanie polecam zakupy tutaj. Bardzo szybka wysyłka zamawianych produktów, super kontakt, profesjonalna obsługa. Zdecydowanie na duży plus.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Zgorzelec
2022-02-03
spełnia swoje zadanie !, polecam !
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Gdańsk
2022-02-02
Filtr jak to filtr. Mam nadzieję, że działa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Gdańsk
2022-02-02
Oryginalne i szybko wysłane.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Warszawa
2022-01-31
To mój kolejny zakup w Konesso. Najpierw ekspres Nivona, a teraz kawa i środki do czyszczenia. Jak zwykle wszystko bezproblemowo. Szybka dostawa. Produkt zgodny z opisem. Wszystko tak, jak powinno być. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wiesława, Michałowice
2022-01-30
Polecam sklep i produkt
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Radzyń Podlaski
2022-01-30
Filtr jest ok. Jak zawsze jestem zadowolony z zakupów w tym sklepie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Ozorków
2022-01-29
właściwy filtr we właściwym miejscu :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zygmunt, Szczecin
2022-01-27
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Rzeszów
2022-01-27
Jestem zadowolony z filtrów jak i z dokonanej transakcji.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna , Głowno
2022-01-24
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Zabrze
2022-01-23
Towar zgodny z opisem. Bardzo szybko paczka dotarła
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Waldemar, Gliwice
2022-01-22
Do da jakość w przyzwoitej cenie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Lublin
2022-01-21
polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Sopot
2022-01-21
idealnie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MIROSŁAWA, STARA WIEŚ
2022-01-20
Realizacja bez przeszkód i szybko
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Wrocław
2022-01-18
Bardzo przydatny do filtrowania wody.Kawa jest smaczniejsza. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: , Warszawa
2022-01-17
Jestem bardzo zadowolona z produktu i obsługi sklepu. Realizacja zamówienia bardzo szybka i pełne doradztwo.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Łomża
2022-01-16
Bardzo dobrze się sprawdza.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: LESZEK, WODZISŁAW ŚLĄSKI
2022-01-15
Idealnie dopasowany. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anita, Pszczyna
2022-01-15
OK.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewelina, Kutno
2022-01-15
Bardzo dobry filtr.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jan, Radomyśl N/Sanem
2022-01-10
super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Sieradz
2022-01-09
Super obsługa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Kraków
2022-01-08
Towar zgodny z opisem, dostawa bezproblemowa, wszystko super.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewelina, Biała
2022-01-07
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paulina, Jelenia Góra
2022-01-05
Towar zgodny z opisem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Zagnańsk
2022-01-04
Szybka dostawa, w paczce karty rabatowe na kolejne zakupy. Wszystko ok.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Warszawa
2022-01-03
Szybko, zgodnie z zamówieniem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Wilga
2021-12-31
Szybko, sprawnie, bezproblemowo. Wszystko zgodnie z zamówieniem.Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Cezary, Białystok
2021-12-31
Sprawdzony. Pewny. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Zławieś Wielka
2021-12-30
Wszystko ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Liliana, Białystok
2021-12-29
Super, gdyby nie filtr to kawa by inaczej smakowała.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Murowana Goślina
2021-12-29
jak zwykle ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Gdów
2021-12-29
Jestem bardzo zadowolona z produktu. Filtr doskonale działa i oczyszcza wodę:)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Izabela, Kędzierzyn-kozle
2021-12-29
Pełen profesjonalizm
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Dęblin
2021-12-29
Jak zwykle zakupy w Konesso to przyjemność!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Bydgoszcz
2021-12-28
Towar oryginalny zgodny z opisem. Cena konkurencyjna. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Kraków
2021-12-27
Świetna jakość towaru, obsługa zamówienia, jak zwykle rewelacyjna!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariola, Toruń
2021-12-27
5
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bartłomiej, Wrocław
2021-12-27
Szybo i w dobrej cenie. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maryla, Stalowa Wola
2021-12-23
Jestem bardzo zadowolona z filtra do ekspresu NIVONA NIRF 701. Wiadomo, że z ekspresu też:). Gorąso poleca,. Maryla
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sylwia, Siedlce
2021-12-21
Filtr łatwy w montażu, polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: , Opatów
2021-12-20
5
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Tarnów
2021-12-20
Sprawnie, Szybko i ogólnie super:)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Płock
2021-12-19
Szybka dostawa,towar zgodny z opisem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Arkadiusz, Opole
2021-12-16
Szybka przesyłka, zamówiłem razem z ekspresem. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Wrocław
2021-12-16
pasują do expresu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Poznań
2021-12-15
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jadwiga, Kraków
2021-12-15
Bardzo dobry filtr do ekspresów ciśnieniowych Nivona
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Chodzież
2021-12-14
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, LGOTA MAŁA
2021-12-10
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Łąka
2021-12-09
Jestem bardzo zadowolona, szybka obsługa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karol, Czeladź
2021-12-08
Towar zgody z zamówieniem. Obsługa na 5, dostawa szyba bez problemów.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Urszula, Pępowo
2021-12-06
Filtr ok. Jestem zadowolona
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Warszawa
2021-12-05
Szybki zakup, dobra cena, produkt w pełni spełnia moje wymagania.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Arkadiusz, Grodzisk Mazowiecki
2021-12-05
Super.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ROBERT, Warszawa
2021-12-04
Gwarancja dobrej jakości wody. Niezbędny do ekspresów Nivona.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Witold, Kraków
2021-11-30
Polecam, dobre filtry w rozsądnej cenie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Domaradz
2021-11-29
SUPER
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Artur, Suwałki
2021-11-27
Bardzo dobry produkt
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Poznań
2021-11-24
Wszystko ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Poznań
2021-11-24
Niezawodny
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Stanisław, Leszno
2021-11-20
Pięknie dziękuje. Cudownie się u Państwa kupuje. Jesteście bardzo rzetelni i profesjonalni.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zofia, Świdnica Świdnicki DOLNOŚLĄSKIE
2021-11-17
OK
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maryla, Stalowa Wola
2021-11-16
Jestem bardzo zadowolona zarówno z ekspresu NIVONA jak i z filtra do tego ekspresu. Firma KONESSO to profesjonaliści! Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Kielce
2021-11-16
5/5
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Zamienie
2021-11-13
Bardzo sprawna realizacja zamówienia. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Witold, Katowice
2021-11-11
Oryginalny filtr dzieła, dobra cena.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbigniew, Olkusz
2021-11-09
polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Przecza
2021-11-08
Dziala
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Kielce
2021-11-08
Wszystko ok. Sklep godny polecenia, I czesto w paczce jest kuponik na kolejne zakupy
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sławomir, Lubin
2021-11-06
Potrzebne
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Leszek, Gdańsk
2021-11-06
Produkt zgodny z opisem. Szybka wysyłka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Gdańsk
2021-11-06
Kto ma Expres Nivona, filtr ten jest niezbędny.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Brzeg
2021-11-04
bardzo dobre nie to co zamienniki
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Monika, Grójec
2021-11-04
Jak zawsze firma niezawodna, A sklep ma zawsze ciekawe promocje.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Arkadiusz, Skarżysko - Kamienna
2021-11-01
Filtr pierwsza liga
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Kleszczów
2021-10-30
jestem zadowolony, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Kraków
2021-10-29
Towar zgodny z opisem, bardzo szybka wysyłka. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elzbieta, Świdnica
2021-10-25
Bardzo sprawna i profesjonalna obsługa.Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Arkadiusz, Grodzisk Mazowiecki
2021-10-25
Produkt bardzo dobry.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MARIUSZ, PUCK
2021-10-21
polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Namysłów
2021-10-20
Filtr spełnia swoją funkcję. Cena konkurencyjna.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Zławieś Wielka
2021-10-15
Super sprzedawca
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ilona, Kruszyna
2021-10-15
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Warszawa
2021-10-15
Gites.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Urszula, Pępowo
2021-10-11
5/5
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Rokietnica
2021-10-10
Filtr bardzo dobrej jakości, niezastąpiony w ekspresie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Domaradz
2021-10-09
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Bachów
2021-10-03
Filtry niezawodne, stosuję i polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Pszczyna
2021-10-02
Filtr Zgodny z opisem .polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Nowa Sarzyna
2021-10-02
Filtr wody niezbędny w ekspresie. Spełnia swoje zadanie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Wrocław
2021-09-29
produkt spełnia oczekiwania
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karolina, Fałkowo
2021-09-27
Filtr wystarcza na conajmniej mc czasu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Kraków
2021-09-26
Filtr spełnia swoją funkcję. To już kolejny zakupiony w Konesso.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Leszek, Dąbrowa Białostocka
2021-09-25
Wszystko ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Lublin
2021-09-24
Szybka dostawa, jakość produktu bez zastrzeżeń, cena odpowiednia
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maryla, Stalowa Wola
2021-09-20
Filtr spełnia swoje funkcje. Kawa z ekspresu pyszna! Maryla
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Żaneta, Inowrocław
2021-09-19
Bardzo dobry filtr, wysyłka jak zwykle ekspresowa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Kępno
2021-09-18
Super produkt, oryginalny, kupuje zawsze w firmie konesso, szybko i taniej niż w sklepie z AGD polecam z całego serca
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Zbyszek, Toruń
2021-09-17
Profesjonalny filter. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kamil, Lublin
2021-09-17
Przesyłka dostarczona na drugi dzień,wszystko w porządku, polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Łukasz, Zgorzelec
2021-09-16
super sprawa, polecam świetna obsługa i szybka wysyłka
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Brzeźnio
2021-09-14
Super filtr
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Magdalena, Wieluń
2021-09-13
Filtr bardzo dobry.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Radosław, Lublin
2021-09-12
Wszystko zgodnie z opisem, dostawa na czas. Dziękuję za realizację zamówienia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Janusz, Grudziądz
2021-09-12
Bardzo dobry produkt. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Renata, Piotrków Trybunalski
2021-09-11
Produkt najwyższej jakości
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Rejowiec Fabryczny
2021-09-10
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Drawsko Pomorskie
2021-09-10
Wszystko w jak najlepszym wydaniu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anita, Pszczyna
2021-09-09
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Olgierd, Suchy Las
2021-09-09
Filtr działa i pasuje do ekspresu bez problemu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dominika, Błonie
2021-09-07
Dobr filtr do wody
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Żabno
2021-09-05
Idealny filtr, idealna obsługa, idealna wysyłka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Ełk
2021-09-05
Ok.polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Łomża
2021-08-29
Szczerze polecam, zawsze zamawiam wraz z kawą.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Gliwice
2021-08-26
Bardzo dobry produkt
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Głogówek
2021-08-24
Filtr spaełnia dobrze swoją rolę
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Stanisław, Leszno
2021-08-23
5+
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Warszawa
2021-08-23
Szybka realizacja. Zgodnie z zamówieniem. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Henryk, Turośl
2021-08-20
filtruje
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Juliusz, Warszawa
2021-08-19
Zawsze z nich korzystam. Super produkt.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Hajnówka
2021-08-18
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Wilga
2021-08-17
Realizacja zamówienia bezzwłocznie. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Poznań
2021-08-15
Zbyszko kròtko służy a wodę taka sama
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Miechów
2021-08-09
działa ok.5/5
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Gdańsk
2021-07-30
Xxx
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Wrocław
2021-07-29
woda jak źródlana
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Zławieś Wielka
2021-07-20
Ok, super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Leszek, Jastrzebie-Zdroj
2021-07-16
Jak zwykle bez problemu. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maryla, Stalowa Wola
2021-07-15
Ekspres Nivona bardzo dobry i filtr też. Zakup trafiony! Maryla
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Danuta, Suszec
2021-07-15
Polecam,szybka i profesjonalna obsługa, dostawa gratis. Zawsze tu wracam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Lublin
2021-07-02
Spełnia swoją funkcję
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Tarnów
2021-06-26
Jest to już drugi mój ekspres tej firmy - poprzedni służył mi ok.20 lat i nadal jest sprawny - gorąco wszystkim polecam . Firma jak narazie też super.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Reda
2021-06-26
Kawa nabrała lepszego aromatu. Warto filtrować wodę.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Damian, Sieradz
2021-06-26
Lepszego nie ma, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Jarocin
2021-06-22
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Dęblin
2021-06-19
Bardzo szybka realizacja zamówienia. Polecam zakupy w tym sklepie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Poznań
2021-06-15
Polecam, skuteczny.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ryszard, Stawiguda
2021-06-05
Filtr oryginał .Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agata, Kraków
2021-06-04
Towar zgodny z opisem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Bolesławiec
2021-06-02
Super. Zgodnie z opisem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Lublin
2021-05-27
Szybka realizacja
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Murowana Goślina
2021-05-21
Jak zwykle wszystko ok.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Chybie
2021-05-21
wspaniale polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Zławieś Wielka
2021-05-16
Super sklep
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MAGDALENA, LUBIN
2021-05-15
Towar zgodny z opisem. Wszystko ok. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Gdynia
2021-05-14
Towar dostarczony zgodnie z opisem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MIWA, Kalisz
2021-05-12
towar zgodny z opisem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Lubartów
2021-05-08
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Krotoszyn
2021-05-04
Realizacja zamówienia terminowa i zgodna z zamówienie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Warszawa
2021-04-29
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Arkadiusz, Skarżysko - Kamienna
2021-04-29
Produkt spełnił moje oczekiwania
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Sandomierz
2021-04-27
dZIAŁA , PASUJE.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Kędzierzyn-Koźle
2021-04-25
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Gabryelin
2021-04-23
Towar zgodny z opisem. Szybka przesyłka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Gdańsk
2021-04-22
Bardzo, Bardzo przydatny, jeśli dbamy o swój expres Nivona
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maryla, Stalowa Wola
2021-04-22
Zarówno ekspres NIVONA jak i filtr to zakup w dziesiątkę. Jestem bardzo zadowolona i z produktów i z obsługi przez Konesso. Maryla
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Kraków
2021-04-22
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Raszków
2021-04-20
Szybka realizacja zamówienia, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karolina, Fałkowo
2021-04-19
Produkt ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wiktor, Łodygowice
2021-04-16
Polecam stosowanie filtrów w ekspresie, jestem pewniejszy,że będzie działał długo i bezusterkowo.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Szczytno
2021-04-15
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Edyta, Wałcz
2021-04-12
Towar zgodny z opisem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Toruń
2021-04-07
Realizacja zamówienia w sklepie Konesso jest ekspresowa, polecam. Filtr świetnie się sprawdza w ekspresie do kawy Nivona.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jan, Radomyśl N/Sanem
2021-03-30
Spełnia oczekiwania.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Bolesławiec
2021-03-29
Filtry są odpowiednio. Oryginalnie zapakowane.Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Dąbrowa Górnicza
2021-03-28
Produkt bardzo przydatny z ekspresową dostawą.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Ostróda
2021-03-22
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Warszawa
2021-03-18
Super obsługa. Szybko i tanio.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Daniel, Łowicz
2021-03-18
.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maryla, Stalowa Wola
2021-03-11
I filtr i ekspres NIVONA super. Polecam! Maryla
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Warszawa
2021-03-08
Pasuje idealnie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Głogów
2021-03-07
Zgodnie z zamówieniem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Martyna, Nowa Ruda
2021-03-05
Polecam wszystkim. Szybko i sprawnie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Pabianice
2021-03-04
F Filtr niezawodny. Bez uwag.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Justyna, Kwidzyn
2021-03-01
FILTR SPEŁNIA SWOJĄ ROLĘ.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Olecko
2021-02-21
Szybka dostawa :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Zławieś Wielka
2021-02-17
Super jakość
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Estera, Wieprz
2021-02-11
Od 10 lat użyeamy tych filtrów. Wszystko ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MAŁGORZATA, GDYNIA
2021-02-08
ZAMÓWIONY TOWAR ZGODNY Z OCZEKIWANIAMI, SPRAWNIE I SZYBKO PRZESŁANY;
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Juliusz, Warszawa
2021-02-07
Zawsze w moim ekspresie, 1 x spróbowałem modelu zastępczego był dużo tańszy ale z paczki 5szt 1 była sprawna - wyszło drożej.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sławomir, Wyszków
2021-02-02
FILTR OK, ALE EKSPRES SZYBKO UPOMINA SIĘ O JEGO WYMIANĘ. SPORA ILOŚĆ WODY JEST KAŻDORAZOWO ZUŻYWANA DO CZYSZCZENIA SYSTEMU CO PRZYCZYNIA SIĘ TEŻ DO JEGO ZUŻYCIA.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosław, Zduńska Wola
2021-01-23
działa i wszystko ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Gabriela, Poniatowa
2021-01-18
Filtr jest bardzo dobrej jakości.Używam tych filtrów od czasu zakupu ekspresu Nivona (prawie trzy lata temu) i jestem z nich zadowolona.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Władysław, Pniewo
2021-01-15
Towar nienagannej jakości. Sprawna i szybka obsługa oraz dostawa towaru.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Pabianice
2021-01-12
Filtr jak filtr... działa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Żelistrzewo
2021-01-11
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ANNA, RZESZÓW
2021-01-11
Towar zgodny z opisem. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystyna, Czaplinek
2021-01-10
Towar zgodny z opisem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grażyna, Siedlce
2021-01-08
Wszystko OK.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Jaworzno
2021-01-08
Super, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kaja, Radom
2020-12-28
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Lublin
2020-12-27
Korzystam stale
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grażyna, Bartoszyce
2020-12-24
Polecam sklep. Zakupiony towar dobrej jakości.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ŁUKASZ, Strużka
2020-12-24
Nie ma nic lepszego.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Zławieś Wielka
2020-12-22
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elzbieta, Świdnica
2020-12-14
Zawsze bardzo sprawna obsługa, szybka wysyłka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karol, Poznan
2020-12-13
Spełnia swoje zadanie w 100%
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Brzeźnica
2020-12-11
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Warszawa
2020-12-11
Ok. W poezadku
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aneta, Gdansk
2020-12-07
polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Edyta, Wałcz
2020-12-03
Towar zgodny z opisem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mikołaj, Kielce
2020-12-03
Wszystko OK :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Bydgoszcz
2020-11-29
Szybka dostawa, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewelina, Kutno
2020-11-29
Wszystko ok.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Gdynia
2020-11-28
super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Olsztyn
2020-11-20
Jestem bardzo zadowolony.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elzbieta, Białystok
2020-11-19
Dobry , oryginalny filtr.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Jaworzno
2020-11-14
Jest to oryginalny filtr do ekspresu do kawy. Spełnia swoją rolę poprawnie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Choczewo
2020-11-14
W trosce i bezpieczeństwo mojego ekspresu używam tych filtrów.Brak zastrzeżeñ.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Mikołów
2020-11-12
Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Stanisława, Młoszowa
2020-11-11
wszystko ok ....
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Pniewy
2020-11-09
polecam w 100%
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Gdańsk
2020-11-08
Bardzo przydatny, jeśli chcemy w pełni korzystać z expresu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Lublin
2020-11-07
Ciekawe jaka będzie kawa zrobiona bez tego filtra?.....jak przetestuję też wyślę opinie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, OSTRÓW Wlkp
2020-11-02
towar zgodny z opisem,przesyłka dotarła błyskawicznie.Sklep godny polecenia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Brzesko
2020-11-01
wszystko super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystyna, Koszalin
2020-10-30
Wybrałam sklep ponieważ spełnienia moje oczekiwania jestem super zadowolona .
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Władysław, BISKUPIEC
2020-10-23
Cała transakcja OK!!!!!!!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ŁUKASZ, Strużka
2020-10-22
Spełnia oczekiwiania w 100%.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Jarocin
2020-10-21
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Bolesławiec
2020-10-15
Profesjonalnie i szybko. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Juliusz, Warszawa
2020-10-15
Pasują, spisują się jak trzeba, cóż więcej ...
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jan, Radomyśl N/Sanem
2020-10-11
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maryla, Stalowa Wola
2020-10-11
Odkąd posiadam ekspres używam tego filtra. Jest niezawodny. polecam. Maryla
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Liszyno
2020-10-09
Bardzo sprawnie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Trzydnik Duży
2020-09-28
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, KOSZALIN
2020-09-28
Bardzo dobry
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Gorzów Wlkp.
2020-09-24
Dostawa terminowa zgodnie z zamówieniem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Kielce
2020-09-19
Towar zgodny z opisem. Szybka wysyłka i dostawa. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Płock
2020-09-18
Oryginalny filtr, działa bez zarzutu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Radosław, Koronowo
2020-09-14
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Lublin
2020-09-07
filtr po wymianie OK-nawet w statusie konserwacji dał się zauważyć
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Bytów
2020-09-07
OK
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystyna, Czaplinek
2020-09-04
Towar ok.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Pniewy
2020-09-04
Wszystko super, jak zawsze.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Milejczyce
2020-08-24
towar zgodny z zamówionym
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Lublin
2020-08-19
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ANNA, BARANÓW SANDOMIERSKI
2020-07-06
Szybka wysyłka, polecam, wszystko ok.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Bachów
2020-06-16
Polecam, perfekcyjna obsługa. Filtry bardzo dobre.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Izabela, Bestwinka
2020-04-20
Zapewnia prawidłowe działanie expresu, to juz kolejny zakup pierwszym był zakup expresu, zawsze pełen profesjonalizm.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Lublin
2020-04-20
Cieśze się ze kupiłem ten filtr tutaj a nie na alegro. Pozwoli napewno na utrzymanie w dobrej kondycji ekspressu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Wilga
2020-03-08
Realizacja natychmiastowa. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Warszawa
2020-02-28
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Gabriela, Poniatowa
2020-02-16
Bardzo dobry produkt, promocje mogłyby być częściej, bo cena nie zachęca do kupna oryginalnych filtrów.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dominik, Łódź
2020-02-11
Dobra cena, szybka realizacja zamówienia. Filtr dobrze spaspowany, wymiana jest banalnie prosta.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Lublin
2020-02-08
Sprawnie i szybko. Cena bardzo okazyjna w stosunku do konkurencji.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Brzeźnio
2020-02-08
Oryginalny produkt. Szybka wysyłka
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Eliza, Czarna Woda
2020-01-28
Świetny sklep, produkty w fajnych promocjach, ogromny wybór! Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aurelia, Głogów
2020-01-14
Zdecydowanie warto zapłacić więcej za oryginalne filtry, dzięki którym ekspres dłużej posłuży. Z zamiennikami co jakiś czas był problem, bo ekspres ich nie wykrywał, a z oryginałami zawsze bezproblemowo. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Płock
2019-12-29
Pozwala na utrzymanie ekspresu w dobrej kondycji, nawet przy korzystaniu bezpośrednio z wody prosto z kranu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Krzeszowice
2019-11-23
Produkt rewelacyjny w bardzo dobrej cenie. Transakcja przebiegła szybko i profesjonalnie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Justyna, Kwidzyn
2019-08-10
Filtr w porządku, tańszy niż w sklepie stacjonarnym, obsługa sklepu bez zarzutu - niespodzianką był gratisik w postaci klipsa do zamknięcia torebki kawy. Polecam sklep!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Kobyłka
2019-06-04
Gorąco polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Uherce
2019-05-28
Wszystko sprawnie i szybko. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Wieliczka
2019-04-17
Sprawnie i szybko.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Wieluń
2019-03-04
Produkt godny polecenia. Transakcja przebiegła szybko i profesjonalnie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Gdańsk
2019-01-08
Polecam filtr. Jest bardzo skuteczny i niezbędny, jeśli chcemy cieszyć się dobrą kawą z doskonale działającego expresu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kamil, Reczyce
2018-11-02
Bardzo polecam te filtry do ekspresów NIVONA- robią to co powinny :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bogusław, Rzeszów
2018-10-31
Filtr wyłącza w ekspresie uporczywy monit o jego wymianę. Poza tym wzbudza nadzieję, że faktycznie poprawia jakość wody. Zakup - jak zwykle - przebiegł bez problemu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Patrycja, Lisów
2018-07-30
Produkt godny polecenia. Błyskawiczna i sprawna dostawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Julita, Bielsk Podlaski
2018-07-02
Transakcja przebiegła szybko i bezproblemowo, polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Damian, Wrocław
2018-04-29
Posiadam ekspres Nivony i filtr jest oczywiście konieczny, dzięki temu nie muszę korzystać z Brity, bo niestety we Wrocławiu woda jest bardzo zakamieniona. Jednak mógłby być zdecydowanie tańszy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Tomaszów Mazowiecki
2017-12-28
Zakupiony towar zgodny z oczekiwaniem, aczkolwiek kawa, którą dokupiłem do zamówienia - poezja (Zicafe)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Łomża
2017-08-17
Zakupy szybkie, profesjonalne i niezawodne.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Nowy Dwor Mazowiecki
2016-11-27
Nie drogo, regularna wymiana i kamień nie straszny ekspresowi. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sambor, Pruszcz Gdański
2016-07-03
Zakupy szybkie, profesjonalne i niezawodne.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Gdańsk
2016-06-09
Polecam zakupy w sklepie, szybko i profesjonalnie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Witold, Zabrze
2016-04-19
Radzi sobie idealnie z bardzo twardą wodą, ale niestety wystarcza na krótko.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Radomsko
2016-01-07
Polecam zakupy w sklepie Kawy włoskie. Zamówienie zrealizowano szybko i bezproblemowo
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Konin
2015-12-14
spełnia swoje zadanie korzystam tylko z oryginalnych. raz połasiłem się na zamiennik i niestety nie pasował.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Kętrzyn
2015-09-06
Używam tych filtrów od 2 lat i nie mam do tej pory problemu z zakamienieniem ekspresu. Filtr nie tylko oczyszcza wodę ale także ją zmiękcza. Przez okres 2 lat ekspres odkamieniłem dwukrotnie ale tylko profilaktycznie (zgodnie z zaleceniem instrukcji)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Henryk, Słupsk
2015-07-27
Produkt niezbędny. Dostawa jak zwykle ekspresowa!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Eugenia, Katowice
2015-06-17
Filtr doskonale spełnia swoją rolę
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Malgorzata, Lublin
2015-05-20
Jak zawsze: , szybko i świetny produkt
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Danuta, Jeżowe
2015-03-18
Filtr w porządku. Sklep odrazu realizuje zamówienie. Polecam współpracę ;)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Nowy Sącz
2015-02-09
Filtr jak najbardziej OK. Towar ekspresowo wysłany i zgodny z opisem. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Wągrowiec
2014-12-28
Przeznaczenie filtra znane, towar zgodny z opisem, przesyłka super ekspresowa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Warszawa
2014-11-12
Nieodzowny do prawidłowego używania ekspresu Nivona. Wysyłka błyskawiczna - polecam wszystkim sklep Konesso!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Eugenia, Katowice
2014-10-07
Produkt nieodzowny do mego wspaniałego ekspresu co skutkuje świetną kawą Eugenia Katowice
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: BEATA, MIKOŁÓW
2014-10-01
Mam bardzo wapienną wodę. Filtr musi być markowy i wydajny.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Stalowa Wola
2014-09-11
Polecam zakup filtra aby przedłużyć okres bezproblemowego funkcjonowania ekspresu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: GRZEGORZ, TARNÓW
2014-07-06
Po prostu pasuje do mojego expresu, jest ok.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: RENATA, LUBIN
2014-05-12
Polecam zakupy w sklepie Kawy włoskie. Zamówienie zrealizowano szybko i bezproblemowo
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Mielec
2014-04-07
moim zdaniem zakup filtra jest niezbedny gdyz poprawia walory smaokowe wody ale rowniez dba o poprawne funkcjoowanie ekspresu Warto zaplacic i cieszyc sie dlugo dzialajacym ekspresem i pyszna kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, ŁÓDŹ
2014-03-14
Używamy do naszej Nivonki i dzięki temu odkamieniamy ją raz na przysłowiowy ruski rok, a nie co miesiąc. Obsługa zamówienia jak zwykle PERFEKCYJNA!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Sanok
2014-02-11
Produkt warty polecenia. Dostawa jak zwykle ekspresowa!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Wrocław
2013-11-12
Do najtanszych filtr na pewno sie nie zalicza, ale to raczej nie wina sklepu, tylko producenta ;) Z zakupem jak zwykle wszystko w najlepszym porzadku.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aneta, Domaniów
2013-10-18
polecam zakup filtra, taka inwestycja przedłuża żywotność ekspresu więc jeśli jeszcze ktoś nie ma to polecam:)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Wrocław
2013-09-07
Całkowicie spełnia swoje zadanie, nawet radzi sobie z tak twardą wodą jaka jest we Wrocławiu. Szkoda że wystarcza tylko na dwa miesiące, ale skoro poprawia jakoś wody i kawy tym samym, a poza tym służy ekspresowi to warto.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosław, Ziemnice
2013-07-23
Transakcja prawie bezproblemowa. Miałem kłopot przy odbiorze w paczkomacie bo sklep podał stacjonarny nr telefonu a ja wpisywałem komórkowy który też podałem w rejestracji konta.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Wrocław
2013-07-18
Towar Dobrze Zapakowany i szybko przyszedł. Jedna wada zle działająca poczata polska
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Nowy Tomyśl
2013-06-28
Zdecydowanie poprawia jakość wody a w konsekwencji kawy. Realizacja zamówienia w tempie KOSMICZNYM !!! Pełen profesjonalizm sklepu internetowego, polecam!!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystyna, Końskie
2013-06-27
B. dobry produkt, błyskawiczna dostawa, polecam !
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Zawiercie
2013-06-03
Filtr poprawia jakość, a co za tym idzie smak wody. Myślę, że wpłynie również pozytywnie na sprawność ekspresu!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: KATARZYNA, Kraków
2012-04-02
dobry produkt w dobrej cenie, polecam :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jędrzej, Lwówek
2012-03-12
warto zainwestować w ten filtr wydłuża żywotność ekspresu a co za tym idzie woda jest znacznie lepsza i kolejny plus kawa smaczniejsza
Opinia naszego klienta w
    pixel