Opinie o Filtr wody do ekspresu Nivona NIRF 701

  • Filtr ten został zaprojektowany specjalnie dla automatycznych ekspresów do kawy marki NIVONA. Regularnie wymieniany wkład filtra CLARIS pozwala na odkamienianie ekspresów marki Nivona tylko raz w roku.
Kod produktu: 4260083467046
Producent: NIVONA

Sprawdź opinie wystawione przez naszych klientów

Ilość opinii: 161 Średnia ocena: 4.99
Sortuj:
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Poznań
2021-06-15
Polecam, skuteczny.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ryszard, Stawiguda
2021-06-05
Filtr oryginał .Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agata, Kraków
2021-06-04
Towar zgodny z opisem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Bolesławiec
2021-06-02
Super. Zgodnie z opisem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Lublin
2021-05-27
Szybka realizacja
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Murowana Goślina
2021-05-21
Jak zwykle wszystko ok.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Chybie
2021-05-21
wspaniale polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Zławieś Wielka
2021-05-16
Super sklep
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MAGDALENA, LUBIN
2021-05-15
Towar zgodny z opisem. Wszystko ok. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Gdynia
2021-05-14
Towar dostarczony zgodnie z opisem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MIWA, Kalisz
2021-05-12
towar zgodny z opisem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Barbara, Lubartów
2021-05-08
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Krotoszyn
2021-05-04
Realizacja zamówienia terminowa i zgodna z zamówienie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Warszawa
2021-04-29
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Arkadiusz, Skarżysko - Kamienna
2021-04-29
Produkt spełnił moje oczekiwania
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Sandomierz
2021-04-27
dZIAŁA , PASUJE.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Kędzierzyn-Koźle
2021-04-25
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Gabryelin
2021-04-23
Towar zgodny z opisem. Szybka przesyłka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Gdańsk
2021-04-22
Bardzo, Bardzo przydatny, jeśli dbamy o swój expres Nivona
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maryla, Stalowa Wola
2021-04-22
Zarówno ekspres NIVONA jak i filtr to zakup w dziesiątkę. Jestem bardzo zadowolona i z produktów i z obsługi przez Konesso. Maryla
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Iwona, Kraków
2021-04-22
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elżbieta, Raszków
2021-04-20
Szybka realizacja zamówienia, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karolina, Fałkowo
2021-04-19
Produkt ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wiktor, Łodygowice
2021-04-16
Polecam stosowanie filtrów w ekspresie, jestem pewniejszy,że będzie działał długo i bezusterkowo.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Szczytno
2021-04-15
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Edyta, Wałcz
2021-04-12
Towar zgodny z opisem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aleksandra, Toruń
2021-04-07
Realizacja zamówienia w sklepie Konesso jest ekspresowa, polecam. Filtr świetnie się sprawdza w ekspresie do kawy Nivona.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jan, Radomyśl N/Sanem
2021-03-30
Spełnia oczekiwania.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Bolesławiec
2021-03-29
Filtry są odpowiednio. Oryginalnie zapakowane.Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dariusz, Dąbrowa Górnicza
2021-03-28
Produkt bardzo przydatny z ekspresową dostawą.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dorota, Ostróda
2021-03-22
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Warszawa
2021-03-18
Super obsługa. Szybko i tanio.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Daniel, Łowicz
2021-03-18
.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maryla, Stalowa Wola
2021-03-11
I filtr i ekspres NIVONA super. Polecam! Maryla
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, WARSZAWA
2021-03-08
Pasuje idealnie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Głogów
2021-03-07
Zgodnie z zamówieniem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Martyna, Nowa Ruda
2021-03-05
Polecam wszystkim. Szybko i sprawnie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Pabianice
2021-03-04
F Filtr niezawodny. Bez uwag.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Justyna, Kwidzyn
2021-03-01
FILTR SPEŁNIA SWOJĄ ROLĘ.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Olecko
2021-02-21
Szybka dostawa :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Zławieś Wielka
2021-02-17
Super jakość
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Estera, Wieprz
2021-02-11
Od 10 lat użyeamy tych filtrów. Wszystko ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: MAŁGORZATA, GDYNIA
2021-02-08
ZAMÓWIONY TOWAR ZGODNY Z OCZEKIWANIAMI, SPRAWNIE I SZYBKO PRZESŁANY;
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Juliusz, Warszawa
2021-02-07
Zawsze w moim ekspresie, 1 x spróbowałem modelu zastępczego był dużo tańszy ale z paczki 5szt 1 była sprawna - wyszło drożej.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sławomir, Wyszków
2021-02-02
FILTR OK, ALE EKSPRES SZYBKO UPOMINA SIĘ O JEGO WYMIANĘ. SPORA ILOŚĆ WODY JEST KAŻDORAZOWO ZUŻYWANA DO CZYSZCZENIA SYSTEMU CO PRZYCZYNIA SIĘ TEŻ DO JEGO ZUŻYCIA.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosław, Zduńska Wola
2021-01-23
działa i wszystko ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Gabriela, Poniatowa
2021-01-18
Filtr jest bardzo dobrej jakości.Używam tych filtrów od czasu zakupu ekspresu Nivona (prawie trzy lata temu) i jestem z nich zadowolona.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Władysław, Pniewo
2021-01-15
Towar nienagannej jakości. Sprawna i szybka obsługa oraz dostawa towaru.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Pabianice
2021-01-12
Filtr jak filtr... działa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maria, Żelistrzewo
2021-01-11
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ANNA, RZESZÓW
2021-01-11
Towar zgodny z opisem. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystyna, Czaplinek
2021-01-10
Towar zgodny z opisem.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grażyna, Siedlce
2021-01-08
Wszystko OK.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Jaworzno
2021-01-08
Super, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kaja, Radom
2020-12-28
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Lublin
2020-12-27
Korzystam stale
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grażyna, Bartoszyce
2020-12-24
Polecam sklep. Zakupiony towar dobrej jakości.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ŁUKASZ, Strużka
2020-12-24
Nie ma nic lepszego.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Zławieś Wielka
2020-12-22
Super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elzbieta, Świdnica
2020-12-14
Zawsze bardzo sprawna obsługa, szybka wysyłka.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Karol, Poznan
2020-12-13
Spełnia swoje zadanie w 100%
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Brzeźnica
2020-12-11
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewa, Warszawa
2020-12-11
Ok. W poezadku
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aneta, Gdansk
2020-12-07
polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Edyta, Wałcz
2020-12-03
Towar zgodny z opisem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mikołaj, Kielce
2020-12-03
Wszystko OK :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Bydgoszcz
2020-11-29
Szybka dostawa, polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Ewelina, Kutno
2020-11-29
Wszystko ok.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Joanna, Gdynia
2020-11-28
super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mateusz, Olsztyn
2020-11-20
Jestem bardzo zadowolony.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Elzbieta, Białystok
2020-11-19
Dobry , oryginalny filtr.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Jaworzno
2020-11-14
Jest to oryginalny filtr do ekspresu do kawy. Spełnia swoją rolę poprawnie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Choczewo
2020-11-14
W trosce i bezpieczeństwo mojego ekspresu używam tych filtrów.Brak zastrzeżeñ.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Mikołów
2020-11-12
Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Stanisława, Młoszowa
2020-11-11
wszystko ok ....
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Pniewy
2020-11-09
polecam w 100%
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Gdańsk
2020-11-08
Bardzo przydatny, jeśli chcemy w pełni korzystać z expresu
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Lublin
2020-11-07
Ciekawe jaka będzie kawa zrobiona bez tego filtra?.....jak przetestuję też wyślę opinie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, OSTRÓW Wlkp
2020-11-02
towar zgodny z opisem,przesyłka dotarła błyskawicznie.Sklep godny polecenia.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Brzesko
2020-11-01
wszystko super
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystyna, Koszalin
2020-10-30
Wybrałam sklep ponieważ spełnienia moje oczekiwania jestem super zadowolona .
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Władysław, BISKUPIEC
2020-10-23
Cała transakcja OK!!!!!!!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ŁUKASZ, Strużka
2020-10-22
Spełnia oczekiwiania w 100%.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Jarocin
2020-10-21
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jarosław, Bolesławiec
2020-10-15
Profesjonalnie i szybko. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Juliusz, Warszawa
2020-10-15
Pasują, spisują się jak trzeba, cóż więcej ...
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jan, Radomyśl N/Sanem
2020-10-11
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maryla, Stalowa Wola
2020-10-11
Odkąd posiadam ekspres używam tego filtra. Jest niezawodny. polecam. Maryla
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Liszyno
2020-10-09
Bardzo sprawnie
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Trzydnik Duży
2020-09-28
Ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, KOSZALIN
2020-09-28
Bardzo dobry
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Gorzów Wlkp.
2020-09-24
Dostawa terminowa zgodnie z zamówieniem
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Kielce
2020-09-19
Towar zgodny z opisem. Szybka wysyłka i dostawa. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Płock
2020-09-18
Oryginalny filtr, działa bez zarzutu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Radosław, Koronowo
2020-09-14
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jacek, Lublin
2020-09-07
filtr po wymianie OK-nawet w statusie konserwacji dał się zauważyć
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Bytów
2020-09-07
OK
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystyna, Czaplinek
2020-09-04
Towar ok.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Beata, Pniewy
2020-09-04
Wszystko super, jak zawsze.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Adam, Milejczyce
2020-08-24
towar zgodny z zamówionym
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Tomasz, Lublin
2020-08-19
ok
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: ANNA, BARANÓW SANDOMIERSKI
2020-07-06
Szybka wysyłka, polecam, wszystko ok.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marta, Bachów
2020-06-16
Polecam, perfekcyjna obsługa. Filtry bardzo dobre.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Izabela, Bestwinka
2020-04-20
Zapewnia prawidłowe działanie expresu, to juz kolejny zakup pierwszym był zakup expresu, zawsze pełen profesjonalizm.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Lublin
2020-04-20
Cieśze się ze kupiłem ten filtr tutaj a nie na alegro. Pozwoli napewno na utrzymanie w dobrej kondycji ekspressu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Wilga
2020-03-08
Realizacja natychmiastowa. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Maciej, Warszawa
2020-02-28
Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Gabriela, Poniatowa
2020-02-16
Bardzo dobry produkt, promocje mogłyby być częściej, bo cena nie zachęca do kupna oryginalnych filtrów.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Dominik, Łódź
2020-02-11
Dobra cena, szybka realizacja zamówienia. Filtr dobrze spaspowany, wymiana jest banalnie prosta.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Lublin
2020-02-08
Sprawnie i szybko. Cena bardzo okazyjna w stosunku do konkurencji.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Brzeźnio
2020-02-08
Oryginalny produkt. Szybka wysyłka
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Eliza, Czarna Woda
2020-01-28
Świetny sklep, produkty w fajnych promocjach, ogromny wybór! Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aurelia, Głogów
2020-01-14
Zdecydowanie warto zapłacić więcej za oryginalne filtry, dzięki którym ekspres dłużej posłuży. Z zamiennikami co jakiś czas był problem, bo ekspres ich nie wykrywał, a z oryginałami zawsze bezproblemowo. Polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krzysztof, Płock
2019-12-29
Pozwala na utrzymanie ekspresu w dobrej kondycji, nawet przy korzystaniu bezpośrednio z wody prosto z kranu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Krzeszowice
2019-11-23
Produkt rewelacyjny w bardzo dobrej cenie. Transakcja przebiegła szybko i profesjonalnie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Justyna, Kwidzyn
2019-08-10
Filtr w porządku, tańszy niż w sklepie stacjonarnym, obsługa sklepu bez zarzutu - niespodzianką był gratisik w postaci klipsa do zamknięcia torebki kawy. Polecam sklep!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Kobyłka
2019-06-04
Gorąco polecam!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Wojciech, Uherce
2019-05-28
Wszystko sprawnie i szybko. Polecam
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Małgorzata, Wieliczka
2019-04-17
Sprawnie i szybko.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Wieluń
2019-03-04
Produkt godny polecenia. Transakcja przebiegła szybko i profesjonalnie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bożena, Gdańsk
2019-01-08
Polecam filtr. Jest bardzo skuteczny i niezbędny, jeśli chcemy cieszyć się dobrą kawą z doskonale działającego expresu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Kamil, Reczyce
2018-11-02
Bardzo polecam te filtry do ekspresów NIVONA- robią to co powinny :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Bogusław, Rzeszów
2018-10-31
Filtr wyłącza w ekspresie uporczywy monit o jego wymianę. Poza tym wzbudza nadzieję, że faktycznie poprawia jakość wody. Zakup - jak zwykle - przebiegł bez problemu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Patrycja, Lisów
2018-07-30
Produkt godny polecenia. Błyskawiczna i sprawna dostawa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Julita, Bielsk Podlaski
2018-07-02
Transakcja przebiegła szybko i bezproblemowo, polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Damian, Wrocław
2018-04-29
Posiadam ekspres Nivony i filtr jest oczywiście konieczny, dzięki temu nie muszę korzystać z Brity, bo niestety we Wrocławiu woda jest bardzo zakamieniona. Jednak mógłby być zdecydowanie tańszy.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Tomaszów Mazowiecki
2017-12-28
Zakupiony towar zgodny z oczekiwaniem, aczkolwiek kawa, którą dokupiłem do zamówienia - poezja (Zicafe)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Łomża
2017-08-17
Zakupy szybkie, profesjonalne i niezawodne.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marcin, Nowy Dwor Mazowiecki
2016-11-27
Nie drogo, regularna wymiana i kamień nie straszny ekspresowi. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Sambor, Pruszcz Gdański
2016-07-03
Zakupy szybkie, profesjonalne i niezawodne.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Gdańsk
2016-06-09
Polecam zakupy w sklepie, szybko i profesjonalnie.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 4 / 5 )
Autor: Witold, Zabrze
2016-04-19
Radzi sobie idealnie z bardzo twardą wodą, ale niestety wystarcza na krótko.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Robert, Radomsko
2016-01-07
Polecam zakupy w sklepie Kawy włoskie. Zamówienie zrealizowano szybko i bezproblemowo
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mariusz, Konin
2015-12-14
spełnia swoje zadanie korzystam tylko z oryginalnych. raz połasiłem się na zamiennik i niestety nie pasował.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Marek, Kętrzyn
2015-09-06
Używam tych filtrów od 2 lat i nie mam do tej pory problemu z zakamienieniem ekspresu. Filtr nie tylko oczyszcza wodę ale także ją zmiękcza. Przez okres 2 lat ekspres odkamieniłem dwukrotnie ale tylko profilaktycznie (zgodnie z zaleceniem instrukcji)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Henryk, Słupsk
2015-07-27
Produkt niezbędny. Dostawa jak zwykle ekspresowa!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Eugenia, Katowice
2015-06-17
Filtr doskonale spełnia swoją rolę
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Malgorzata, Lublin
2015-05-20
Jak zawsze: , szybko i świetny produkt
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Danuta, Jeżowe
2015-03-18
Filtr w porządku. Sklep odrazu realizuje zamówienie. Polecam współpracę ;)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Nowy Sącz
2015-02-09
Filtr jak najbardziej OK. Towar ekspresowo wysłany i zgodny z opisem. Polecam.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Rafał, Wągrowiec
2014-12-28
Przeznaczenie filtra znane, towar zgodny z opisem, przesyłka super ekspresowa.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Katarzyna, Warszawa
2014-11-12
Nieodzowny do prawidłowego używania ekspresu Nivona. Wysyłka błyskawiczna - polecam wszystkim sklep Konesso!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Eugenia, Katowice
2014-10-07
Produkt nieodzowny do mego wspaniałego ekspresu co skutkuje świetną kawą Eugenia Katowice
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: BEATA, MIKOŁÓW
2014-10-01
Mam bardzo wapienną wodę. Filtr musi być markowy i wydajny.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jolanta, Stalowa Wola
2014-09-11
Polecam zakup filtra aby przedłużyć okres bezproblemowego funkcjonowania ekspresu.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: GRZEGORZ, TARNÓW
2014-07-06
Po prostu pasuje do mojego expresu, jest ok.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: RENATA, LUBIN
2014-05-12
Polecam zakupy w sklepie Kawy włoskie. Zamówienie zrealizowano szybko i bezproblemowo
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Paweł, Mielec
2014-04-07
moim zdaniem zakup filtra jest niezbedny gdyz poprawia walory smaokowe wody ale rowniez dba o poprawne funkcjoowanie ekspresu Warto zaplacic i cieszyc sie dlugo dzialajacym ekspresem i pyszna kawa
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Warszawa
2014-03-14
Używamy do naszej Nivonki i dzięki temu odkamieniamy ją raz na przysłowiowy ruski rok, a nie co miesiąc. Obsługa zamówienia jak zwykle PERFEKCYJNA!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Agnieszka, Sanok
2014-02-11
Produkt warty polecenia. Dostawa jak zwykle ekspresowa!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Andrzej, Wrocław
2013-11-12
Do najtanszych filtr na pewno sie nie zalicza, ale to raczej nie wina sklepu, tylko producenta ;) Z zakupem jak zwykle wszystko w najlepszym porzadku.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Aneta, Domaniów
2013-10-18
polecam zakup filtra, taka inwestycja przedłuża żywotność ekspresu więc jeśli jeszcze ktoś nie ma to polecam:)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Michał, Wrocław
2013-09-07
Całkowicie spełnia swoje zadanie, nawet radzi sobie z tak twardą wodą jaka jest we Wrocławiu. Szkoda że wystarcza tylko na dwa miesiące, ale skoro poprawia jakoś wody i kawy tym samym, a poza tym służy ekspresowi to warto.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Mirosław, Ziemnice
2013-07-23
Transakcja prawie bezproblemowa. Miałem kłopot przy odbiorze w paczkomacie bo sklep podał stacjonarny nr telefonu a ja wpisywałem komórkowy który też podałem w rejestracji konta.
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Piotr, Wrocław
2013-07-18
Towar Dobrze Zapakowany i szybko przyszedł. Jedna wada zle działająca poczata polska
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Grzegorz, Nowy Tomyśl
2013-06-28
Zdecydowanie poprawia jakość wody a w konsekwencji kawy. Realizacja zamówienia w tempie KOSMICZNYM !!! Pełen profesjonalizm sklepu internetowego, polecam!!!!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Krystyna, Końskie
2013-06-27
B. dobry produkt, błyskawiczna dostawa, polecam !
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Anna, Zawiercie
2013-06-03
Filtr poprawia jakość, a co za tym idzie smak wody. Myślę, że wpłynie również pozytywnie na sprawność ekspresu!
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: KATARZYNA, Kraków
2012-04-02
dobry produkt w dobrej cenie, polecam :)
Opinia naszego klienta w
Ocena: ( 5 / 5 )
Autor: Jędrzej, Lwówek
2012-03-12
warto zainwestować w ten filtr wydłuża żywotność ekspresu a co za tym idzie woda jest znacznie lepsza i kolejny plus kawa smaczniejsza
Opinia naszego klienta w
    pixel